Урош19 Posted January 25 Share Posted January 25 45 minutes ago, DameTime said: Mora snimak, tu stvarno izgleda kao debil Najjače od svega je što čoveku koji ne zna šta je u Duškovom spojleru, ova rečenica uopšte ne sužava izbor 23 minutes ago, DameTime said: A sinoć su imali još jedan performans, doduše u Rakovici, pošto su znali da nigde (drugde) u Beogradu ne mogu ništa organizovati... Ide u spojler, jer znamo da se najveće hulje prve hvataju za srpsku zastavu. Hide contents Prejako je što su popušili priču da je neko na blokadama peglirao po zastavi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 25 Share Posted January 25 6 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Share Posted January 25 12 minutes ago, Урош19 said: Najjače od svega je što čoveku koji ne zna šta je u Duškovom spojleru, ova rečenica uopšte ne sužava izbor 34 minutes ago, DameTime said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted January 25 Share Posted January 25 Meni je i taj Šarović vrlo gadan, još dok je bio sa huljom pod istom, radikalskom, zastavom. Sjećam se vrlo dobro šta je pričao i radio. Tako da mogu oni mjenjati dres 100x, treba da završi na smetlištu istorije baš kao i ovi drugi preletačevići, "demokratski šljam" što su se priheftali ovom režimu. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted January 25 Share Posted January 25 3 minutes ago, Dzo23 said: Meni je i taj Šarović vrlo gadan, još dok je bio sa huljom pod istom, radikalskom, zastavom. Upravo tako. Ništa im ne zaboravljam, niti opraštam. 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 25 Share Posted January 25 Važno !!! Spoiler Ćaci ermirgriro u 'rvacku ... 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 25 Share Posted January 25 5 minutes ago, Mina D. Harker said: Upravo tako. Ništa im ne zaboravljam, niti opraštam. Samo bih dodao SPS, ali ne samo vrhusku nego i nizi kadar koji je nepotizam i korupciju ustalio kao normalno i pozeljno stanje. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 25 Share Posted January 25 4 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Share Posted January 25 Kad bi pitali 80% tog skupa da li su dosli ili dovedeni...Sta bi rekli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25 Share Posted January 25 Ne. bre, nisi na utakmici.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted January 25 Share Posted January 25 Apropo priče da su dovedeni, uvek mi padne na pamet... 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25 Share Posted January 25 Meanwhile in New Now... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted January 25 Share Posted January 25 9 minutes ago, Don Dusko said: Kad bi pitali 80% tog skupa da li su dosli ili dovedeni...Sta bi rekli... Rekli bi beeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 25 Share Posted January 25 Kao dete protesta 90tih.. secam se sati i sati hodanja u protesnim setnjama udaranja u serpe i lonce za vreme dnevnika u 19:30h, 5.oktobra kada sam iz gimnazije "ispratila" brata studenta sa svojom sadasnjom suprugom u Beograd. Zao mi je mog tate sto nije vise sa nama, da moze sve ovo da isprati. A kada je prestao da prica o politici, znala sam da je to. Kakav je to opozicionar bio, kad se samo setim ❣️ Svaki dan jednu tvinsicu, uzimam sa vrtica u pola 12 i vodim u park, gde se pored parkica "obustavi" saobracaj. A jedna baka, sa svojom unukicom, svaki dan isto bude tu. U cetvrtak sam drugu uzela za ruku i odvela u skolu, da pruzimo podrsku uciteljima i nastavnicima. Da. Mislim da je pocelo. Ova "deca" su ozbiljna ❣️ 14 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted January 25 Share Posted January 25 Tek se zahuktava, a dolazi ljepše vrijeme...🤗 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 25 Share Posted January 25 Nego, ne vidim izveštaj iz tazbine mi, jel bilo tamo nekih protesta ili je po običaju Kruševac takva režimska jazbina kakva je bio i u vreme Slobe, pa niko ne oseća potrebu da podrži proteste? @DameTime ima li šta odatle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) 12 minutes ago, Eddard said: Nego, ne vidim izveštaj iz tazbine mi, jel bilo tamo nekih protesta ili je po običaju Kruševac takva režimska jazbina kakva je bio i u vreme Slobe, pa niko ne oseća potrebu da podrži proteste? @DameTime ima li šta odatle? Što se Kruševca tiče, ne znam, ništa ne dolazi do mene... Što je čudno jer skoro pa 24/7 pratim sve na mrežama kad su u pitanju protesti... Što se tiče Trstenika, sinoć je na mitingu podrške hulji bio neki trstenički transparent 🤢 Ali ljudi se okupljaju svaki dan u 11:52 za petnaestominutnu tišinu ispred opštine, nije to bogznakoja brojka, ali ima ih. Gimnazija je u štrajku koliko znam i đaci imaju podršku kompletnog kolektiva. Televizija Trstenik inače emituje program TV Informer, ono sve ful kao na Informeru... Edited January 25 by DameTime slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 25 Share Posted January 25 Ns zandarmerija alal vera 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 25 Share Posted January 25 @Eddard Ipak ima ljudi 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 25 Share Posted January 25 Kad već pominjete Kruševac 🫠 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25 Share Posted January 25 6 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 25 Share Posted January 25 👆 bio kad sam se vratio iz grada... Pred kućom mi bukvalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 25 Share Posted January 25 53 minutes ago, Dzo23 said: Tek se zahuktava, a dolazi ljepše vrijeme...🤗 Dodaj minimum duplo na sve, pa je mozda tacno. Ako je u Jagodini bilo 30 hiljada, u Kragujevcu je bilo 100. I kad dron dodje skroz do kraja, ima jos jedno 200-300 metara ljudi iza, znam jer sam bio u koloni juce. Od transparenta do kraja kolone ima malo vise od kilometra. Tuki moj 6000 ljudi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 25 Share Posted January 25 McLeod brojač > Arhiv javnih skupova > tačkasti softver 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25 Share Posted January 25 7 minutes ago, fancy said: 👆 bio kad sam se vratio iz grada... Pred kućom mi bukvalno To videti nocu? Konzilijum vlaskih vracara mora da "saliva stravu" posle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts