Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

45 minutes ago, DameTime said:

Mora snimak, tu stvarno izgleda kao debil :lol_2:

Najjače od svega je što čoveku koji ne zna šta je u Duškovom spojleru, ova rečenica uopšte ne sužava izbor

23 minutes ago, DameTime said:

A sinoć su imali još jedan performans, doduše u Rakovici, pošto su znali da nigde (drugde) u Beogradu ne mogu ništa organizovati...

Ide u spojler, jer znamo da se najveće hulje prve hvataju za srpsku zastavu.

Hide contents

Prejako je što su popušili priču da je neko na blokadama peglirao po zastavi

• Like 2

Meni je i taj Šarović vrlo gadan, još dok je bio sa huljom pod istom, radikalskom, zastavom.

Sjećam se vrlo dobro šta je pričao i radio. Tako da mogu oni mjenjati dres 100x, treba da 

završi na smetlištu istorije baš kao i ovi drugi preletačevići, "demokratski šljam" što su se 

priheftali ovom režimu.

• Like 15

5 minutes ago, Mina D. Harker said:

Upravo tako.

Ništa im ne zaboravljam, niti opraštam. 

Samo bih dodao SPS, ali ne samo vrhusku nego i nizi kadar koji je nepotizam i korupciju ustalio kao normalno i pozeljno stanje.

• Like 11

Kao dete protesta 90tih.. secam se sati i sati hodanja u protesnim setnjama udaranja u serpe i lonce za vreme dnevnika u 19:30h, 5.oktobra kada sam iz gimnazije "ispratila" brata studenta sa svojom sadasnjom suprugom u Beograd.

Zao mi je mog tate sto nije vise sa nama, da moze sve ovo da isprati. A kada je prestao da prica o politici, znala sam da je to. Kakav je to opozicionar bio, kad se samo setim ❣️

Svaki dan jednu tvinsicu, uzimam sa vrtica u pola 12 i vodim u park, gde se pored parkica "obustavi" saobracaj.

A jedna baka, sa svojom unukicom, svaki dan isto bude tu.

U cetvrtak sam drugu uzela za ruku i odvela u skolu, da pruzimo podrsku uciteljima i nastavnicima.

Da. Mislim da je pocelo. Ova "deca" su ozbiljna ❣️

• Like 14
  • Love 9

Nego, ne vidim izveštaj iz tazbine mi, jel bilo tamo nekih protesta ili je po običaju Kruševac takva režimska jazbina kakva je bio i u vreme Slobe, pa niko ne oseća potrebu da podrži proteste? 

@DameTime ima li šta odatle? 

12 minutes ago, Eddard said:

Nego, ne vidim izveštaj iz tazbine mi, jel bilo tamo nekih protesta ili je po običaju Kruševac takva režimska jazbina kakva je bio i u vreme Slobe, pa niko ne oseća potrebu da podrži proteste? 

@DameTime ima li šta odatle? 

Što se Kruševca tiče, ne znam, ništa ne dolazi do mene... Što je čudno jer skoro pa 24/7 pratim sve na mrežama kad su u pitanju protesti...

Što se tiče Trstenika, sinoć je na mitingu podrške hulji bio neki trstenički transparent 🤢 Ali ljudi se okupljaju svaki dan u 11:52 za petnaestominutnu tišinu ispred opštine, nije to bogznakoja brojka, ali ima ih. Gimnazija je u štrajku koliko znam i đaci imaju podršku kompletnog kolektiva. 

Televizija Trstenik inače emituje program TV Informer, ono sve ful kao na Informeru...

Edited by DameTime
slovo
  • Thanks 1

53 minutes ago, Dzo23 said:

Tek se zahuktava, a dolazi ljepše vrijeme...🤗

Dodaj minimum duplo na sve, pa je mozda tacno. Ako je u Jagodini bilo 30 hiljada, u Kragujevcu je bilo 100.

I kad dron dodje skroz do kraja, ima jos jedno 200-300 metara ljudi iza, znam jer sam bio u koloni juce. Od transparenta do kraja kolone ima malo vise od kilometra.

Tuki moj 6000 ljudi.

• Like 2
  • Thanks 1