Smrtokapa Posted Friday at 08:24 PM Share Posted Friday at 08:24 PM Pa idite. Na slavu se ne zove. (Kontam da ta kuća gde je Mek zagovarao privatizaciju sada drži na vratima njegovu sliku precrtanu.) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Friday at 08:34 PM Share Posted Friday at 08:34 PM (edited) Pošto sam iz okoline Beograda kod nas je "atomska bomba" na slavama izjava : -Svaka čast Djilasu,da nije napravio most preko Ade bio bi kolaps u Beogradu ... -Znaš li bre ti da je on ukrao 620 miliona evra ... -Samo ? Edited Friday at 09:01 PM by mare80 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Friday at 08:42 PM Share Posted Friday at 08:42 PM 7 minutes ago, mare80 said: Pošto sam iz okoline Beograda kod nas je "atomska bomba" na slavama izjava : -Svaka čast Djilasu,da nije mapravio most preko Ade bio bi kolaps u Beogradu ... -Znaš li bre ti da je on ukrao 620 miliona evra ... -Samo ? A šta kažu ako ih neko pita zbog čega nije uhapšen? a) Režim je nesposoban b) Nije lopov c) Muuuu... /Beeee.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Friday at 09:02 PM Share Posted Friday at 09:02 PM 27 minutes ago, mare80 said: Pošto sam iz okoline Beograda kod nas je "atomska bomba" na slavama izjava : -Svaka čast Djilasu,da nije mapravio most preko Ade bio bi kolaps u Beogradu ... -Znaš li bre ti da je on ukrao 620 miliona evra ... -Samo ? To i prica "znas li ti koliko je to kostalo?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted Friday at 09:06 PM Share Posted Friday at 09:06 PM 22 minutes ago, DJ_Vasa said: A šta kažu ako ih neko pita zbog čega nije uhapšen? a) Režim je nesposoban b) Nije lopov c) Muuuu... /Beeee.... zato što su sve njegove sudije. Sve sudije su žute i nece da hapse Djilasa zbog toga. To mi rekli juče. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Friday at 09:24 PM Share Posted Friday at 09:24 PM 1 hour ago, Smrtokapa said: Pa idite. Na slavu se ne zove. (Kontam da ta kuća gde je Mek zagovarao privatizaciju sada drži na vratima njegovu sliku precrtanu.) Bilo je i - kapitalizam je najbolji sistem, samo su Srbi glupi za njega 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 09:37 PM Share Posted Friday at 09:37 PM 1 hour ago, Smrtokapa said: (Kontam da ta kuća gde je Mek zagovarao privatizaciju sada drži na vratima njegovu sliku precrtanu.) Brt, to drži verovatno svaka kuća u kojoj je Mek držao predavanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Friday at 09:54 PM Share Posted Friday at 09:54 PM 47 minutes ago, DejoLazaKalina said: zato što su sve njegove sudije. Sve sudije su žute i nece da hapse Djilasa zbog toga. To mi rekli juče. Smem li da pitam za niihov IQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 09:57 PM Share Posted Friday at 09:57 PM 20 minutes ago, DameTime said: Brt, to drži verovatno svaka kuća u kojoj je Mek držao predavanja Svaki pošteni slavski domaćin nakon što Mek održi predavanje: 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted Friday at 09:59 PM Share Posted Friday at 09:59 PM 1 hour ago, Drug Crni said: Reveal hidden contents Kako ti umes da izazoves, i to bez neke preke potrebe, krizu... Kad isti Vox populi svako malo nesto odvesla do kafane, gde je onda?! PS. I love you tU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted Friday at 10:22 PM Share Posted Friday at 10:22 PM 27 minutes ago, DJ_Vasa said: Smem li da pitam za niihov IQ? Imam jednog u familiji, diplomirani tehnolog u penziji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Friday at 11:12 PM Share Posted Friday at 11:12 PM 2 hours ago, mare80 said: Pošto sam iz okoline Beograda kod nas je "atomska bomba" na slavama izjava : -Svaka čast Djilasu,da nije napravio most preko Ade bio bi kolaps u Beogradu ... -Znaš li bre ti da je on ukrao 620 miliona evra ... -Samo ? To je inače, poslednja kapitalna investicija koja je napravljena parama iz gradskog budžeta Grada Beograda...na teritoriji Beograda. Elem, oko slava. Obožavam slave, ali uglavnom nevoljno idem na njih, pogotovu na posne. Masne (mrsne) su nešto drugo. Dobra podloga za pivce, pečenje kao još bolja podloga za bistrenje politike...još malo pa kao ispred zadruge. Mezuckam, pijuckam, i merkam trenutak kad napravim opštu pometnju sendvičarima. Najbolje je izraziti stav kako je Vučić prodao Kosovo. Lako se prelazi sa "redovnih penzija" na Gazivode i "Nema predaje KM ostaje". Kad polemika dodje do usijanja, ubacujem "Kurti i Vučić ortaci". U suštini, ništa ja ne lažem, ali oni to ne vole da čuju i na kraju tuš...Pošto većina ima "odloženo mišljenje", tj. manjkavu sposnost da ti argumentom pobiju argumentaciju u realnom vremenu, nego smišljaju kako da ti protivureče i žele naknadno da ti odgovore, konstatuješ da nema šta više da se kaže i da je sve rečeno. Tu se slavari ponašaju kao "semafor koalicija" jedni crvene, drugi imaju žutu boju u faci, treći su već pozeleneli. Tad je vreme da se predje na fudbal. Kad ih malo oladiš, nabaciš Vučićeve stadione...onda kreće ponovo i svima bude žao što je vreme da kreneš na drugu slavu kod drugara, a taman su hteli nešto da ti kažu. Za sledeću slavu, ko preživi, verujem da pravi koncept... 2 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Dres Posted Friday at 11:29 PM Share Posted Friday at 11:29 PM 2 hours ago, DejoLazaKalina said: zato što su sve njegove sudije. Sve sudije su žute i nece da hapse Djilasa zbog toga. To mi rekli juče. Bukvalno sam isti odgovor dobio svojevremeno. Ne može da ih osudi, jer oni drže pravosuđe. I tu sam zaista rešio da prekinem bilo kakvu ozbiljnu diskusiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Čitam ove upise oko slava i zaključio sam da ni najgorem neprijatelju ne bih poželeo da mu vi budete gosti, samo još fali da ugasite sveću 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 9 hours ago, DJ_Vasa said: A šta kažu ako ih neko pita zbog čega nije uhapšen? a) Režim je nesposoban b) Nije lopov c) Muuuu... /Beeee.... Pitao sam SNS komšiju koji stalno smara sa "Đilas lopov ukrao 600 miliona, dokazano", zašto ga onda ne uhapse ili barem ne podognu optužnicu i dobijem odgovor "zbog demokratije" 😶 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Fenomenalno, stvarno su radili sa svetlima i snimali dronom. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Eh, nekad u lepa vremena dodje lekar na slavu i cim uzme zito vec se formira cekaonica baba u maloj sobi sa nalazima, onda dodje advokat pa ceka da lekar zavrsi da on pregleda papire iz katastra, znao se red. Sad samo Vucic, studenti i Bolomoboj, sta nam rade. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 2 hours ago, Урош19 said: Čitam ove upise oko slava i zaključio sam da ni najgorem neprijatelju ne bih poželeo da mu vi budete gosti, samo još fali da ugasite sveću Danas nam je divan dan, SvNikoli rođendan - fazon? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Zaista mi nije jasno, zasto stare fele novinari sa sve strucnim analiticarima, potenciraju zasto je predsednik takav, kakav jeste, odnosno iz koje lepe pizde materine sve to potice, kao da meni nije dovoljan susret sa 99 bilborda od mogucih 100 u svakom malo vecem selu kuda prodjem... Umesto da, na pitanje: Preds... preseku isto i kao papagaji: Nije nadlezan za to, uzurpator je... Kao da prave neku romansu, pardon telenovelu, pa im je potreban neki vilan... pffft! PS. Sa ambasadorima po botanickoj basti drvece da krsti, eventualno deci banane na basketu da lupa - I, to je to! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Kod mene što se tiče slava je drugačije. Godinama se uglavnom isti ljudi okupljaju, oni znaju za moju preku narav i kung fu i niko ne pokušava da nametne političke teme. Ako se i pokrenu, svi klimaju glavom u znak odobravanja ono što ja kažem jer znaju da svako drugačije mišljenje za posledicu može imati kungfuoško disciplinovanje. A ne bih nikome preporučio susret sa mojim kung fuom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Peca Popovic, danas na N1, citira podatke BIRODI ja (Centar za drustvena istrazivanja) po kojima je ONO cudiviuste na nacioinalnim frekvencijama, od I do XI t.g. bio prisutan 8763 minuta ili 133 dana, bez vanrednih obracanja! Ne mogu da potvrdim ove navode jer ne gledam nista na nacionalnim frekvencijama ali, ako je ovo normalno, mi smo svi ludi. Da l se osecata malcice silovano? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 3 hours ago, tomas.hokenberi said: Pitao sam SNS komšiju koji stalno smara sa "Đilas lopov ukrao 600 miliona, dokazano", zašto ga onda ne uhapse ili barem ne podognu optužnicu i dobijem odgovor "zbog demokratije" 😶 Kad smo već kod toga novo mu je da "Đilas bije decu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Just now, tomas.hokenberi said: Kad smo već kod toga novo mu je da "Đilas bije decu". Pa da, krenula kampanja koju su oni izrezirali. Prvo ga napali a ovaj morao da se brani. I sad samo pricaju nemoj da vas ubedjuju verujte svojim ocima da je Djilas prvi poceo da tuce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 36 minutes ago, Volter said: Kod mene što se tiče slava je drugačije. Godinama se uglavnom isti ljudi okupljaju... Jack Lemmon i... onda krenemo da se svadjamo oko zene prekoputa. PS. Kako se to bese kaze na amerikanskom? Damn that, zavodnica! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa da, krenula kampanja koju su oni izrezirali. Prvo ga napali a ovaj morao da se brani. I sad samo pricaju nemoj da vas ubedjuju verujte svojim ocima da je Djilas prvi poceo da tuce. Vlast sad očekuje da studenti reaguju i podrže Đilasa, tačnije da vlast reaguje i uhapsi ''decu''. E onda će medijski kerovi svi u glas da zalaju - evo, rekli smo da su Đilasovi i sad su potvrdili. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts