Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Marinika je neprikosnovena carica🧡

Marinika Tepić

@MarinikaTepic

Je li

@avucic

, Poslao si Dačića da plače na Pinku, dok je Toma Mona u bekstvu od hapšenja?! Siniša Mali završio Jeleni Tanasković posete kod kuće. Ipak je ona bila samo njegov protočni bojler. A ni iz vašeg Starting-a niko nije uhapšen? Smislili ste da samo Vesić robija?!

Moma Mona u bekstvu🤣

ttps://x.com/MarinikaTepic/status/1860411573891641347?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1860411573891641347%7Ctwgr%5E657ba06bf1a5df0d33d5ce3d4ac8afb1b10e9390%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.danas.rs%2Fvesti%2Fpolit

• Like 1

Povrede starijeg Novosađanina kog je privela policija toliko teške - urađena amputacija

Novosađanin Ilija Kostić (74), koji je uhapšen tokom blokade zgrade novosadskog suda u četvrtak, 21. novembra, a zatim, kako tvrdi GP "Bravo" pretučen od strane policije, upravo je operisan.

To je za list Danas potvrdila njegova supruga.

"Operacija je završena. Zbog težine povreda morali su da mu amputiraju jedan testis, jer su povrede bile takve da je morala da se uradi amputacija", rekla je ona za beogradski list.

GP "Bravo" saopštio je ranije da je Kostić, koji je uhapšen tokom blokade ispred novosadskog suda, pretučen u policijskoj stanici u Kraljevića Marka, zbog čega je podvrgnut hitnoj operaciji u Kliničkom centru Vojvodine.

Oni su zatražili hitnu reakciju nadležnih kako bi se procesuirali pripadnici policije koji su teško povredili Kostića u policijskoj stanici u Ulici kraljevića Marka.

Takođe je Beogradski centar za ljudska prava podneo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu i inicijativu za pokretanje postupka kontrole pred Zaštitnikom građana.

Povrede-starijeg-Novosadjanina-kog-je-privela-policija-toliko-teske-uradjena-amputacija

• Tuzno 10

11 hours ago, DJ_Vasa said:

Paradoksalno je da je srbijansko društvo bilo najotvorenije za normalne uticaje za vreme jednopartijskog režima, ali to je što je.

Zapravo nije. Kako kaže Žan Bodrijar u Simulakrumi i simulacija:

Kada su Vijetnamci dokazali da više nisu nosioci nepredvidive subverzije, mogla im se prepustiti igra. Nije, u suštini, važno što je to komunistički poredak: on se dokazao, može mu se ukazati poverenje. Čak je i efikasniji od kapitalizma u likvidaciji ''divljih'' i arhaičnih pretkapitalističkih struktura. 

• Like 2

15 hours ago, Eddard said:

Wow, Twitter vojevanje, tako hrabro, svaka joj čast, Jovanka Orleanka našeg doba! 

Na stranu što ne razumem njen post... 

Marinika je i ispred suda u NS i na mostu, i u Tv studiju i na Tw šta bi još trebala ili mogla da se opaše eksplozivom i raznese se ili je i to malo?

Pronalazi i objavljuje podatke o finansijskim malverzacijama, objavljje forografije i imena i prezimena SNS batinaša i organizatora, treba li lično da ih pohapsi?

• Like 8
  • Thanks 1

6 minutes ago, freethrow said:

B92 je u medjuvremenu Vucicev medij, ne znam zasto i s kojom ga namerom ovde citiras.

U tekstu stoji i ovako:

Dinko Gruhonjić je poznat javnosti kao otvoreni promoter lažne države Kosovo i tvrdnje da se u Srebrenici desio genocid kao i teze da su Srbi krivi kao narod jer su navodno većinski ćutali.

Ne znam sta u boldovanom nije tacno.

• WOW 1

21 minutes ago, freethrow said:

wtf!?

Postavio si link gde neki biju zene, a na snimku niko ne bije zene.

Vesti o tom Gruhonjicu ima samo na b92 i tamo stoji da je on kontraverzan

jer zagovara ono sto sam boldovala.

31 minutes ago, Selina said:

B92 je u medjuvremenu Vucicev medij, ne znam zasto i s kojom ga namerom ovde citiras.

U tekstu stoji i ovako:

Dinko Gruhonjić je poznat javnosti kao otvoreni promoter lažne države Kosovo i tvrdnje da se u Srebrenici desio genocid kao i teze da su Srbi krivi kao narod jer su navodno većinski ćutali.

Ako ti nije jasno zašto je Fritrou ovo okačio, pogledaj meta description ispod svakog članka u pretrazi ključnih reči :64:

• Like 1

45 minutes ago, Selina said:

Pitaju te ljudi šta ti je da napišeš ovakav komentar ispod boldovanog dela.

Dinko gruhonjić nije nikakav promoter nečega nego mu je jedina mana što je hrvatskog porekla pa je kriv i za zemljotres, poplave i ovaj sneg od neki dan i što GSP nije nabavio zimske gume za autobuse.

BTW, u Srebrenici se JESTE DESIO GENOCID

• Like 1

1 hour ago, shonke said:

Pitaju te ljudi šta ti je da napišeš ovakav komentar ispod boldovanog dela.

Dinko gruhonjić nije nikakav promoter nečega nego mu je jedina mana što je hrvatskog porekla pa je kriv i za zemljotres, poplave i ovaj sneg od neki dan i što GSP nije nabavio zimske gume za autobuse.

BTW, u Srebrenici se JESTE DESIO GENOCID

Ma nisam bre razumela poentu, dobri su me ljudi uputili na pravi put.

A meni ne moras da objasnjavas da je Srebrenica genocid, a i da Kosovo nije  (vise) Srbija.