Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

18 hours ago, Pletilja said:

Ja sam Pletilja, drago mi jsto se upoznajemo.: 

9NCIkWT.jpeg

Ljubav je obostrana, nego ti na onoj slici iz narodne milicije izgledas ozbiljnije😁 Nekako samouverena, odlucna, ovde si

kao neka omatorela, prkosna devojcica koja nece da shvati da je njeno "proslo".

• Tuzno 3
  • WOW 1

1 hour ago, Selina said:

Ljubav je obostrana, nego ti na onoj slici iz narodne milicije izgledas ozbiljnije😁 Nekako samouverena, odlucna, ovde si

kao neka omatorela, prkosna devojcica koja nece da shvati da je njeno "proslo".

Šta ti pišeš :classic_rolleyes:

Da li nekad možeš da se suzdržiš od ovakvih komentara?

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1

2 hours ago, djura.net said:

Obrusio se plafon na niskoj klinicki za kardiologiju, srecom nema povredjenih. Klinika se inace renovira, a taj deo je vec bio 'zavrsen'.

Plafon nije rekonstruisan, to je od pre 60 godina...

• Like 1

7 minutes ago, Helena said:

Šta ti pišeš :classic_rolleyes:

Da li nekad možeš da se suzdržiš od ovakvih komentara?

Pletilja je za razliku od tebe jako pametna i sofisticirana tako da ce ona moju poruku savrseno ispravno razumeti.

1 hour ago, Helena said:

Tebi sam se obratila, ne njoj.

Bas kao sto se i Selina obratila Pletilji a ne tebi.

Staviti u zapisnik da nastupam kao nezavisni sudija koji ovim apeluje da se obavezno ukljuci logika prilikom dobacivanja sa strane.

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1

1 hour ago, Mama_mia said:

Bas kao sto se i Selina obratila Pletilji a ne tebi.

Staviti u zapisnik da nastupam kao nezavisni sudija koji ovim apeluje da se obavezno ukljuci logika prilikom dobacivanja sa strane.

Nasmejala si Selinu.

Eto toliko, sudijo.

• Love 1

6 minutes ago, Skyglider said:

Povodom smrti debelog pedofila iz Jagodine, čisto da se podsetimo svedočenja jedog od svedoga 

Da li je samo debeli pedofil ovde zlocinac i zlotvor?

Nije se tu nista silom radilo, a ako jeste  onda bi ipak barem jedan roditelj otisao da ga prijavi, ali i da ga prebije.

Nije se polomio od prijavljivanja ni onaj Juric, sada je i on u sprezi sa vladajucom klasom pa su ga valjda zamolili

da ne talasa. Mi smo generalno ljudi bez civilne hrabrosti.

Oliver Antic, cuveni profesor sa Pravnog, savetnik T.Nikolica, ambasador u Lisabonu, bio je i siledzija, seksualni manijak,

ali i pedofil, svi su to znali i svi su cutali i uzdizali ga u nebesa.

Tek kad je majka njihove zajednicke cerke presavila tabak i napisala tuzbu, on je izvrsio samoubistvo.

• Like 1

26 minutes ago, Selina said:

Debeli pedofil, kao i profesor kog spominješ u upisu ispod ovog, jesu zločinci i zlotvori na koje se treba primarno usmeriti.

Zašto? Zato što su u pitanju muškarci u poziciji moći, koju zloupotrebljavaju tu istu poziciju kako bi putem ucene i prinude dobili ono što žele (profit, seksualno zadovoljenje, šta god). 

Nije se tu nista silom radilo,

Prilično sam sigurna da jeste, što možeš čuti i u videu. 

a ako jeste  onda bi ipak barem jedan roditelj otisao da ga prijavi, ali i da ga prebije.

Vratiti se na prvi deo mog odgovora, pod ucene i prinude. Ne kažem da to potpuno abolira baš sve roditelje koji su svedočili onome što se dešava njihovim ćerkama, samo primarni fokus uvek treba da bude onaj koji taj zločin vrši.

3 minutes ago, DameTime said:

. Ne kažem da to potpuno abolira baš sve roditelje koji su svedočili onome što se dešava njihovim ćerkama, samo primarni fokus uvek treba da bude onaj koji taj zločin vrši.

Roditelji najverovatnije nisu ni znali, ili nisu zeleli da znaju, ali je mnogo ljudi znalo i zna. 

37 minutes ago, DameTime said:

Što neko napisa na Twitteru, koliko đubre od čoveka treba da budeš pa da se toliko ljudi raduje što si crko od raka...

Zamisli govoranciju na groblju kako je bio divan, human covek i molitve koje ce citati visokostovani Patrijarh

u prisustvu 8 vladika i 8000 ucveljenih gradjana sa Dacicem na celu.

1 hour ago, Selina said:

Nije se tu nista silom radilo, a ako jeste  onda bi ipak barem jedan roditelj otisao da ga prijavi, ali i da ga prebije.

Nije se polomio od prijavljivanja ni onaj Juric, sada je i on u sprezi sa vladajucom klasom pa su ga valjda zamolili

da ne talasa. Mi smo generalno ljudi bez civilne hrabrosti.

Jel ti nekad razmislis sta napises prije nego pritisnes submit reply ili funkcionises na principu random text generatora? 

• Like 1

Palma je jedan od klasicnijih primera Srbendi koji se osilie do krajnjih granica, a s druge strane voli ih narod i oni se u narodu kotiraju kao domacini i sposobni ljudi.

Palma je predstavljen kao spasioc Jagodine, mene to sve podseca na prizmu Vucica u smislu Srbije, samo msm da Vucica nije taj tip osobe( nije da ga branim, njegova pohlepa i gramzivost nas vode u krah, a vlast ce braniti na sve nacine)...

15 minutes ago, Tex_Willer said:

Palma je jedan od klasicnijih primera Srbendi koji se osilie do krajnjih granica, a s druge strane voli ih narod i oni se u narodu kotiraju kao domacini i sposobni ljudi.

Palma je predstavljen kao spasioc Jagodine, mene to sve podseca na prizmu Vucica u smislu Srbije, samo msm da Vucica nije taj tip osobe( nije da ga branim, njegova pohlepa i gramzivost nas vode u krah, a vlast ce braniti na sve nacine)...

Mislim da se i tu klima i da je najslabija karika Vesić.

Još dok je podnosio ostavku, bio je načet, i mislim da neće trpeti baš tako da on bude žrtveno jagnje.

Bio bi tvist veka, kad bi tako blizak saradnik bio jedan od glavnih točkića u padu ovog cirkusa od Vlade.

3 minutes ago, Helena said:

Mislim da se i tu klima i da je najslabija karika Vesić.

Još dok je podnosio ostavku, bio je načet, i mislim da neće trpeti baš tako da on bude žrtveno jagnje.

Bio bi tvist veka, kad bi tako blizak saradnik bio jedan od glavnih točkića u padu ovog cirkusa od Vlade.

Vesiću ne bi bilo prvi put da optuži "bivšu vlast" i bude deo neke nove vlasti