Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

3 minutes ago, DameTime said:

. Ne kažem da to potpuno abolira baš sve roditelje koji su svedočili onome što se dešava njihovim ćerkama, samo primarni fokus uvek treba da bude onaj koji taj zločin vrši.

Roditelji najverovatnije nisu ni znali, ili nisu zeleli da znaju, ali je mnogo ljudi znalo i zna. 

37 minutes ago, DameTime said:

Što neko napisa na Twitteru, koliko đubre od čoveka treba da budeš pa da se toliko ljudi raduje što si crko od raka...

Zamisli govoranciju na groblju kako je bio divan, human covek i molitve koje ce citati visokostovani Patrijarh

u prisustvu 8 vladika i 8000 ucveljenih gradjana sa Dacicem na celu.

1 hour ago, Selina said:

Da li je samo debeli pedofil ovde zlocinac i zlotvor?

Nije se tu nista silom radilo, a ako jeste  onda bi ipak barem jedan roditelj otisao da ga prijavi, ali i da ga prebije.

Nije se polomio od prijavljivanja ni onaj Juric, sada je i on u sprezi sa vladajucom klasom pa su ga valjda zamolili

da ne talasa. Mi smo generalno ljudi bez civilne hrabrosti.

Jel ti nekad razmislis sta napises prije nego pritisnes submit reply ili funkcionises na principu random text generatora? 

• Like 4

Palma je jedan od klasicnijih primera Srbendi koji se osilie do krajnjih granica, a s druge strane voli ih narod i oni se u narodu kotiraju kao domacini i sposobni ljudi.

Palma je predstavljen kao spasioc Jagodine, mene to sve podseca na prizmu Vucica u smislu Srbije, samo msm da Vucica nije taj tip osobe( nije da ga branim, njegova pohlepa i gramzivost nas vode u krah, a vlast ce braniti na sve nacine)...

15 minutes ago, Tex_Willer said:

Palma je jedan od klasicnijih primera Srbendi koji se osilie do krajnjih granica, a s druge strane voli ih narod i oni se u narodu kotiraju kao domacini i sposobni ljudi.

Palma je predstavljen kao spasioc Jagodine, mene to sve podseca na prizmu Vucica u smislu Srbije, samo msm da Vucica nije taj tip osobe( nije da ga branim, njegova pohlepa i gramzivost nas vode u krah, a vlast ce braniti na sve nacine)...

Mislim da se i tu klima i da je najslabija karika Vesić.

Još dok je podnosio ostavku, bio je načet, i mislim da neće trpeti baš tako da on bude žrtveno jagnje.

Bio bi tvist veka, kad bi tako blizak saradnik bio jedan od glavnih točkića u padu ovog cirkusa od Vlade.

25 minutes ago, Tex_Willer said:

Palma je samo jedan od primera za činjenicu da je tzv. narod obična stoka. Stoka koja je glasala za njega sasvim je dobro znala da jebio lopuža, seksualni manijak, kriminalac i slično, ali je i pored toga glasla za njega. Pomenuta stoka je to isto, samo na sitnijem nivou. Ukoliko može da na poslu ukrade desetak litara dizela, da štipne koleginicu za dupe bez posledica, da ošamari nekoga iz porodice i uradi nešto slično bez ikakvih posledica, tu je gotova priča. Palma je samo uspeo da te iste stočne osobine podigne na viši nivo.

Isto važi i za mnoge druge lokalne šerife, kao što su npr. ona leskovačka svinja, Velja mr Ilić, Tončev i malo manje znani lokalni šerifi koji su izmenjali sve garniture vlasti i ostali na čeliu svojih stočnih prićija.

• Like 6

12 minutes ago, DJ_Vasa said:

Palma je samo jedan od primera za činjenicu da je tzv. narod obična stoka. Stoka koja je glasala za njega sasvim je dobro znala da jebio lopuža, seksualni manijak, kriminalac i slično, ali je i pored toga glasla za njega. Pomenuta stoka je to isto, samo na sitnijem nivou. Ukoliko može da na poslu ukrade desetak litara dizela, da štipne koleginicu za dupe bez posledica, da ošamari nekoga iz porodice i uradi nešto slično bez ikakvih posledica, tu je gotova priča. Palma je samo uspeo da te iste stočne osobine podigne na viši nivo.

Isto važi i za mnoge druge lokalne šerife, kao što su npr. ona leskovačka svinja, Velja mr Ilić, Tončev i malo manje znani lokalni šerifi koji su izmenjali sve garniture vlasti i ostali na čeliu svojih stočnih prićija.

Al penzija redovna, a i saće povećanje 10,nešto%....

2 hours ago, DameTime said:

Je l' to onaj što ni žena nije htela da glasa za njega na izborima? 

Izgleda da zapravo jeste glasala za njega:

https://www.blic.rs/vesti/politika/na-svom-glasackom-mestu-ceda-jovanovic-je-osvojio-svega-dva-glasa-evo-kako-su-prosli/5qby8g3

Njih dvoje su po svoj prilici bili jedini glasači LDP-a na svojoj izbornoj jedinici.

Doduše, Čedi se mora priznati da je uspeo nešto što niko drugi nije. Uspeo je da upropasti stranku koja je nekada nešto značila, a SNS ga nije primio niti mu dao da bude čak ni predsednik mesne zajednice. Iako su primili sve vrste ološa koji je hteo da im se pridruži, Čeda je i kod njih izvisio. Mogu misliti kakav je stvarno kada nije ni za SNS. Za to treba imati talenta :lol_2:

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

13 hours ago, DJ_Vasa said:

To mene najvise boli, narod je bas prizeman do krajnjih granica, kad vidim Poljake gde su od nas otisli i koliko su napredovali dusa me boli sto smo mi sami sebi ovo dozvolili.

Nekako ne zelimo promene, na svim delovima vlasti zelimo vodje ne institucije, privlače nas karikature koje lepo pricaju i pakuju lazi, iako podsvesno znamo da su vecina stvari sarene laze.

Ljude koji su emancipovani smatramo luzerima koji ne znaju lupiti sakom od sto i sve vise ulazimo u društva Rusije, Belorusije, Turske, a lidere tih zemalja nam udba i podmeće svo vreme, zelimo da budemo Tadzikistan, a ne pomenuta Poljska, zelimo da ,,Ruje" je*u majku celom svetu, kao da mi nismo u tom svetu cinioc i kao da nam 20-ti vek nije bio toliko nesrecan usled napada od strane velikih sila.

Vucic to sve dobro zna, on balansira spolja sa svima, unutra je hajzajin kako je sam opisao Borisa Tadića pre 20g...

12 minutes ago, Tex_Willer said:

To mene najvise boli, narod je bas prizeman do krajnjih granica, kad vidim Poljake gde su od nas otisli i koliko su napredovali dusa me boli sto smo mi sami sebi ovo dozvolili.

Mene jos vise boli dusa kad vidim Rumune i Bugare ( Poljska je daleko) kako od danas na sutra njih milion izadje na ulice

i onda pada vlada, a bude i sudjenja i presuda i apsenja premijera.

Poljska je inace danas ekonomski najuspesnija drzava u EU, politicki je takodje vrlo uspesna jer je najjaca partija

konzervativna PIS, ali vladaju socijalisti.  Poljska je neka mesavina ksenofobije, zdravog patriotizma, Poljaci su

beskompromisni, ali i beskrahno vredni i preduzmiljivi.

19 minutes ago, Tex_Willer said:

Nekako ne zelimo promene, na svim delovima vlasti zelimo vodje ne institucije, privlače nas karikature koje lepo pricaju i pakuju lazi, iako podsvesno znamo da su vecina stvari sarene laze.

Ljude koji su emancipovani smatramo luzerima koji ne znaju lupiti sakom od sto i sve vise ulazimo u društva Rusije, Belorusije, Turske, a lidere tih zemalja nam udba i podmeće svo vreme, zelimo da budemo Tadzikistan, a ne pomenuta Poljska, zelimo da ,,Ruje" je*u majku celom svetu, kao da mi nismo u tom svetu cinioc i kao da nam 20-ti vek nije bio toliko nesrecan usled napada od strane velikih sila.

Vucic to sve dobro zna, on balansira spolja sa svima, unutra je hajzajin kako je sam opisao Borisa Tadića pre 20g...

Meni su mnogo bolji primeri Slovenija, ali i Hrvatska, od kojih je ova prva najbolje prošla u celoj priči. Oni čak ni nemaju katolibane, za razliku od onih što vole abortus u Poljskoj i onih što kleče u Hrvatskoj jer je društvo naprosto takvo da ludake gledaju kao ludake i da je sramota biti ludak.

Nije Domanović džabe pisao ono što je pisao, što važi i za Nušića i još neke. Paradoksalno je da je srbijansko društvo bilo najotvorenije za normalne uticaje za vreme jednopartijskog režima, ali to je što je.

Upravo zbog ovakvog mentalnog stanja društva su likovi kao što je AV, Milošević, pa i Tadić dobrodošli među stoku koju nazivamo narodom. Da je ovdašnji mentalitet sličan slovenačkom, Milošević bi uživao u bankarskoj penziji, Tadić u profesorskoj, a AV bi bio neki opštinski ćata.

Vest o smrti Dragana Markovića Palme, koji je preminuo večeras u 64. godini kraće i teške bolesti, u svom domu, pogodila je i Živojina Trifunovića, poznatog kao Žika Bomba, biznismena koji je rodom iz Žagubice a koji od detinjstva živi u Beču, gde ima svoju građevinsku firmu.

- Osećam se kao da su mi majka i otac umrli u isto vreme. Bio mi je kao rođeni brat - rekao je za "Blic" Trifunović, nakon što je večeras sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" a pošto je saznao za smrt Dragana Markovića Palme.

https://www.blic.rs/vesti/politika/trodnevna-zalost-u-jagodini-zbog-smrti-dragana-markovica-palme/5x4w82j

58 minutes ago, Selina said:

Mene jos vise boli dusa kad vidim Rumune i Bugare ( Poljska je daleko) kako od danas na sutra njih milion izadje na ulice

i onda pada vlada, a bude i sudjenja i presuda i apsenja premijera.

Poljska je inace danas ekonomski najuspesnija drzava u EU, politicki je takodje vrlo uspesna jer je najjaca partija

konzervativna PIS, ali vladaju socijalisti.  Poljska je neka mesavina ksenofobije, zdravog patriotizma, Poljaci su

beskompromisni, ali i beskrahno vredni i preduzmiljivi.

Da i Rumuni su dobar primer, kako ekonomski tako i u smislu kontrole vlasti...

51 minutes ago, DJ_Vasa said:

Meni su mnogo bolji primeri Slovenija, ali i Hrvatska, od kojih je ova prva najbolje prošla u celoj priči. Oni čak ni nemaju katolibane, za razliku od onih što vole abortus u Poljskoj i onih što kleče u Hrvatskoj jer je društvo naprosto takvo da ludake gledaju kao ludake i da je sramota biti ludak.

Nije Domanović džabe pisao ono što je pisao, što važi i za Nušića i još neke. Paradoksalno je da je srbijansko društvo bilo najotvorenije za normalne uticaje za vreme jednopartijskog režima, ali to je što je.

Upravo zbog ovakvog mentalnog stanja društva su likovi kao što je AV, Milošević, pa i Tadić dobrodošli među stoku koju nazivamo narodom. Da je ovdašnji mentalitet sličan slovenačkom, Milošević bi uživao u bankarskoj penziji, Tadić u profesorskoj, a AV bi bio neki opštinski ćata.

Dobro Slovenija je i u EU duze vreme stabilna zemlja, ali Poljaci bas rapidno napreduju, a promene vlasti su normala( slicno kao u Americi ili Nemačkoj 2 partije se smenjuju).

Kod nas plase ovaj narod da sva vlast mora biti u rukama 1 coveka, a taj narod i dalje to pije, secam se prica oko izbora u BG kako bi grad stao ukoliko bi ,,zla" opozicija dosla na vlast.

39 minutes ago, Tex_Willer said:

Kod nas plase ovaj narod da sva vlast mora biti u rukama 1 coveka, a taj narod i dalje to pije, secam se prica oko izbora u BG kako bi grad stao ukoliko bi ,,zla" opozicija dosla na vlast.

Ajde što se narod uplašio smene vlasti, nego i opozicija, pa su bojkotovali izbore. Doduše deo opozicije, kojoj nisu smetali izborni uslovi u provinciji, ali u prestonici jesu.

Edited by Constantin

11 hours ago, DJ_Vasa said:

Paradoksalno je da je srbijansko društvo bilo najotvorenije za normalne uticaje za vreme jednopartijskog režima, ali to je što je.

Zapravo nije. Kako kaže Žan Bodrijar u Simulakrumi i simulacija:

Kada su Vijetnamci dokazali da više nisu nosioci nepredvidive subverzije, mogla im se prepustiti igra. Nije, u suštini, važno što je to komunistički poredak: on se dokazao, može mu se ukazati poverenje. Čak je i efikasniji od kapitalizma u likvidaciji ''divljih'' i arhaičnih pretkapitalističkih struktura. 

• Like 2

8 minutes ago, fancy said:

Majmuni su ukinuli Dubrovačku ulicu i sad se zove Despota Đurđa.

Čekaj, kako kad?

Dubrovačka je ulica od Cara Dušana do Dunavske, gde je na dnu ona zgrada Telekoma, nekada davno je išla sve do Kosančićevog venca, pa je taj deo preimenovan u Kralja Petra.

A Despota Đurđa je poprečna ulica, spaja Braće Baruh i Dubrovačku, između Visokog Stevana i Solunske.

9 minutes ago, Smrtokapa said:

Čekaj, kako kad?

Dubrovačka je ulica od Cara Dušana do Dunavske, gde je na dnu ona zgrada Telekoma, nekada davno je išla sve do Kosančićevog venca, pa je taj deo preimenovan u Kralja Petra.

A Despota Đurđa je poprečna ulica, spaja Braće Baruh i Dubrovačku, između Visokog Stevana i Solunske.

Nisam proveravao, piše mi sad ortak koji tu u blizini radi... i svaki dan je u kraju, ne liči mi kao da ne zna šta priča :classic_ohmy:

12 minutes ago, robespierre said:

Meni je drago da konačno imamo plave autobuse koji se ne vide u mraku.

Svetu je potrebno više autobusa fantoma.

Doduše mi naše ne vidimo ni po danu :default_coffee: