Darko Posted Saturday at 12:00 AM Share Posted Saturday at 12:00 AM (edited) 15 minutes ago, Sen said: Lobotomirani: Najbrojniji. Ubedljiva većina. Tu spada ova bakuta iz posta iznad, što bi život dala za precednika. Low IQ. To su oni koji gledaju Pink i Hepi i stvarno obožavaju Vučića. Dokumentarac "Operator umova" je mali podsetnik o kakvim se ljudima radi. Toliki retardi koji misle da Vučić iz svojeg džepa daje pare? Mada postoji mogućnost da jedan deo dolazi od para koje je "zaradio" od nelegalnih radnji, čisto da bi mogao da nastavi sa prljavim poslovima i krađama, da se raja ne buni. Nešto kao Eskobar. Edited Saturday at 12:04 AM by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Saturday at 12:57 AM Share Posted Saturday at 12:57 AM On 11/14/2024 at 2:32 AM, McLeod said: Sve je to tacno sto si napisao, stavio sam ih u isti kos na osnovu vrednosnog suda njihove politike i njihovih efekata. Kostunica je bio najkrace na vlasti i njegova moc je bila najmanja ali je njegova politika imala odlucujuci uticaj da se Srbija u prelomnom trenutku vrati nazad. Nema prelomnog momenta, ako je u najuredjenijim zemljama zapadne Evrope moguce da populisticke partije imaju ozbiljan broj glasova zbog krize, u Srbiji bi se i sa DS na vlasti do 2008. desilo razocaranje i trazenje smisla u nekim tradicionalnim stvarima, nacionalizmu, inatu i ostalom. Sustina je da je razlika izmedju Srbije i vecine drugih evropskih zemalja u tome sto tamo svaka vlast (pa i ona populisticka) pada nakon sto se pokaze da nemaju neka dobra resenja, a ne mogu ni da namecu svoju verziju realnosti biracima. Ukratko, da je izbor izmedju menjanja neke konzervativne koalicije oko DSS, socijaldemokratske oko DS i velike koalicije sa jedne strane i ovoga sto sada imamo sa druge, mislim da je jasno sta je bolji izbor. Sto ne znaci da Kostunica nije bio ogavan lik koji je umislio da moze da stalno bude taj jezicak na vagi i da tako stalno bude premijer. On 11/14/2024 at 7:55 AM, JPM said: @bergkamp bcd Dve stvari, Milosevic nije bio politicar bez ideologije. Mnogi tadasnji politicari i glavesine SPS-a su bili skolovani politicari sa jasnom levicarskom ideologijom. Bio je diktator, jasno. Krao je izbore, jasno. Ali nije se kurvao samo radi populizma. Vucic sa druge strane nema nikakvu ideologiju. Ljubice se sa bilo kim samo da ostane na vlasti. On nije prozapadni politicar, on i ne razume tekovine zapadne civilizacije i doktrine. On je obican ludak koji nece ni od cega da zazire da ostane na vlasti. Sloba je imao ludu zenu koja ga je navela na stranputicu (ovo nije nikakvo opravdanje, samo istorijski sled dogadjaja), ovaj je sam lud. Isto im je to sto su diktatori. Nisam napisao da je prozapadan nego da je mnogo vise prozapadan od Kostunice. On 11/14/2024 at 7:55 AM, JPM said: Vojislav Kostunica je covek bezlican, bezmud, obican teoreticar i formalista. Pragmaticnosti ni za lek. Covek koji je uz Borisa Tadica najodgovorniji za povratak zla na srpsku politicku scenu. On ima ideologiju koja jeste neki nacional demokrata fora, ali je covek potpuno operisan od preduzimljivosti i akcije. Kada je trebalo podrzati bolne rezove u Srbiji koje je sprovodio pokojni Djindjic, on je okrenuo ledja samo zarad neke legalnosti. I to tad, pajsad, legalnosti sprovodjene od Milosevicevih ljudi i po Milosevicevim zakonima. Kostunica je veoma odgovoran za smrt Djindjica, a ne bih se zacudio da je cak i umesan u atentat. Ne direktno, vec da je na neki nacin iskoriscen od mafije. Jedini poilticar koji je imao i znanje i volju i mogucnost da Srbiju nacini modernom zemljom, ubijen je 12.03.2003. godine, i to je svakako najcrnji datum novije srpske istorije. Ono sto je razlika je sto je Kostunica, da je mogao i zeleo da se ovako ponasa kao ove dahije na vlasti, prvo unistio SRS, otisao na 45%+ i sebe postavio kao jedinu bitnu stranku u kojoj mogu da se cuju i populisticki, proruski, nacionalisticki glasovi, da su svi ostali lopovi i izdajnici i mozda bi i sada bio premijer, sa svojih 80 godina (ili ovaj Milos Jovanovic kao neki naslednik). U isto vreme bi bukvalno radio ono sto je radio i DS+URS, prica oko nikad vecih projekata i tapsanja po ramenu sto od Putina, sto od Merkel i Macrona. 9 hours ago, Mama_mia said: Tako da - sada jase onaj kome je put otvoren za jahanje. Ko je otvorio taj put? Da li treba da sama odgovorim na sopstevno pitanje? Znam da treba. Pa Kostunica je taj put otvorio stopirajuci Djindjicev. Tadic pomagao, Dacic....Posle neko zapanjeno pita - iju otkud Vucic....pa eto - otvorise mu put. Razlika je u tome sto ni Kostunica ni Tadic ni Dinkic nisu "jahali", u znacenju da su seli na vlast i da niko nije mogao da ih smeni sa najvisih polozaja u zemlji. Ovo sto sada imamo nije posledica Kostunice nego zelje mnogih faktora za "stabilnoscu", pa onda imamo Prokica koji u "Utisku nedelje" ushiceno prica kako je Vucic prvi drzavnih koji moze da prizna Kosovo i da ne padne zbog toga sa vlasti. Drugim recima, koga je briga za demokratiju i slobodne izbore, daj da guramo svoje interese, uvijemo to u oblandu opstih interesa i time opravdavamo sto smo jedna od retkih zemalja na kontinentu u kojoj su izbori samo formalnost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 05:34 AM Share Posted Saturday at 05:34 AM 6 hours ago, Smrtokapa said: "Da li ga volite kao sina? - Da!" (Odrekla se sina preko novina.) Milenko ti li si? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Saturday at 09:16 AM Share Posted Saturday at 09:16 AM 9 hours ago, Darko said: Toliki retardi koji misle da Vučić iz svojeg džepa daje pare? Mada postoji mogućnost da jedan deo dolazi od para koje je "zaradio" od nelegalnih radnji, čisto da bi mogao da nastavi sa prljavim poslovima i krađama, da se raja ne buni. Nešto kao Eskobar. Nije bas da misle da daje iz svog džepa, ali su apsolutno ubedjeni da bez njega bi sve propalo i pre svega bi penzije u najmanju ruku kasnile( dosta ih misli i da bi bile ukinute). Mada imam utisak da se njega i njegovi glasaci plase... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 12:58 PM Share Posted Saturday at 12:58 PM 3 hours ago, Tex_Willer said: Nije bas da misle da daje iz svog džepa, ali su apsolutno ubedjeni da bez njega bi sve propalo i pre svega bi penzije u najmanju ruku kasnile( dosta ih misli i da bi bile ukinute). Mada imam utisak da se njega i njegovi glasaci plase... Ne plaše ga se, možda se plaše članovi, što bliže vrhu, veći strah. Ovi ga ipak vole, a ja više ne mogu ni da im zamerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted Saturday at 02:44 PM Share Posted Saturday at 02:44 PM Kako to da obavezno po ovim `bespucima` imam `cast` da naletim na nekog, latentnog a nekad upadljivog Kostunicinog apologetu.... 13 hours ago, bergkamp bcd said: Razlika je u tome sto ni Kostunica ni Tadic ni Dinkic nisu "jahali", u znacenju da su seli na vlast i da niko nije mogao da ih smeni sa najvisih polozaja u zemlji. Ovo sto sada imamo nije posledica Kostunice nego zelje mnogih faktora za "stabilnoscu", pa onda imamo Prokica ............................... Znaci nije dovoljno sto je Kostunicina predsednicka i premijerska vlast trajala osam godina? Koliko je trajala Miloseviceva? Isto? I kako uopste mislis da funkcionise to smenjivanje sa najvisih polozaja? Mislis dodje neki lik u vidu neocekivane sile i smenjuje po polozajima? Jesmo mi u obdanistu....Ni deca vise nisu do te mere politicki povrsna osim ako su sasvim nezainteresovana pa im je prirodno da se bave politickim floskulama. Ali odrasli kada kazu da `ovo sto sada imamo nije posledica Kostunice` onda stvarno nije obavesten. Znaci naravno da je ovo sto sada imamo apsolutno posledica Kostunice a ne nekakvog Prokica....Vucic je-ste posledica Kostunice i njegovog pasivno agresivnog sprovodjenja najgorih mogucih poteza i obecanja koji su doveli do Atentata. Ko je profitirao Atentatom? Pa Kostunica, malo predsednik malo premijer, malo izuzet od svedocenja...malo riba malo devojka, sve samo ne ono sto jeste - Kostunica je onaj koji je namigivao - mozda je to bio samo tik, ali je ogromnobrojna antidjindjicevska bagra pomislila da je njima namignuo i time dao zeleno svetlo da pocine ubistvo premijera. Naravno da su tako pomislili. Da ne ponavljam zbog cega. Hint je `lekari nosi bele mantile a crvene beretke svoje uniforme....` „Osuđujemo kao nedostojan pokušaj da se Vojislav Koštunica poveže sa ubistvom premijera Zorana Đinđića. Na ovaj način se ne može narušiti ugled Vojislava Koštunice, već država samu sebe izvrgava ruglu. Pozivamo odgovorne državne vlasti da prekinu ovu nerazumnu kampanju protiv Vojislava Koštunice i da kriminalce traže i nađu među pravim kriminalcima“ – stoji u Peticiji koju su, povodom nedavne najave tužioca Miljka Radisavljevića da bi bivši predsjednik SRJ i premijer Srbije Vojislav Koštunica mogao biti saslušan u istrazi o političkoj pozadini ubistva Zorana Đinđića, potpisali akademici Matija Bećković, Milorad Ekmečić, Kosta Čavoški, Dragoslav Mihajlović, Vasilije Krestić, zatim mitropolit SPC u Crnoj Gori, Amfilohije Radović, Brana Crnčević, reditelj Emir Kusturica… „Da bi spisak bio kompletan, nedostaju Radovan Karadžić, Ratko Mladić i Slobodan Milošević“ – prokomentarisala je Svetlana Lukić. Peticiju nije potpisao Dobrica Ćosić; protestovao je, kako i dolikuje njegovom statusu i ulozi u srpskom društvu – sam. Naime, preko NIN-a je poslao „devet pitanja“ advokatu Srđi Popoviću, koji je, još u novembru 2010, u ime majke i sestre ubijenog srpskog premijera, Zorana Đinđića, podnio krivičnu prijavu protiv tadašnjeg predsjednika SRJ, Vojislava Koštunice, načelnika Uprave vojne bezbednosti, Aca Tomića, Milorada Ulemeka Legije, Zvezdana Jovanovića i još petorice bivših pripadnika Komande JSO-a zbog učešća u oružanoj pobuni iz novembra 2001. Zašto tolika uzbuna zbog jednog poziva za svjedočenje; zašto onaj koji “uvek može da vas pogleda u oči”, onaj koji je, kao predsjednik SRJ, uprkos sukobima sa liderima DOS-a i sa zvaničnom Crnom Gorom, toliko insistirao na poštovanju Ustava i zakona Slobodana Miloševića, danas ne poštuje pravni sistem svoje zemlje? Čega se to plaši Vojislav Koštunica? ...ovo pitanje na kraju je retoricko ali svako moze da da odgovor, recimo Kostunica se plasi svoje senke. S razlogom. Ali uvek ce se naci neko ko nema pojma ili jos gore ko ima pojma o svemu ali svesno zatvara oci pred cinjenicama: Ma ne kakav Kostunica, taj polumrtvi bezopasni ugledni politicar koji samo ispisuje memoare sta je on kog vraga kriv? Zar je on takav kakav je obecao one noci Ulemeku da ce proci glatko sa ubistvom...? Gde je i posebno kako je onaj `medijum` izmedju Ulemeka i Kostunice od te noci? Taj se preziva(o) Jocic a ti pominjes nekog nebitnog Prokica iz jos nebitnijeg Utiska nedelje....Zbog Prokica je Vucic na vlasti i bice jos milenijimima ili zbog Kostunice koji mu je osvetlio put ....put bez Zorana Djindjica. I da ne ispadne da je Kostunica bas zbog Vucica uredio drzavu ni na nebu ni na zemlji, ne nije zbog njega, vec zbog bilo koga ko ce da prati nebulozno stanje u kome ce Srbija da tavori decenijama....Stanje razvlacenja. Stanje sporosti. Stanje Kostunice i naslednika. Tacno onoliko koliko bude trajalo zatvaranje ociju pred ovim cinjenicama toliko ce da traje Vucic. Jer Vucic i jeste tu gde jeste zahvaljujuci tupoumnosti i pokvarnosti svojih prethodnika. A potpuno je druga prica nesrecno pitanje - kako to da niko ne moze da smeni Vucica? Eto Kosutnicu i Tadica smenili a Vucica niko ne moze da smeni....Mozda je bolje pitati A tko da ga smeni...Tek tada mozemo dalje da razmatramo smenu aktuelne vlasti kada na to pitanje neko da odgovor. Ne neki budalast odgovor vec odgovor u vidu delotvornog resenja. Ps. Zao mi je sto se uvek neko nov pojavi da pricam ovu ispricanu pricu, ali je uvek kao nova...jer kod mene zaborav nije opcija. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Sunday at 02:59 PM Share Posted Sunday at 02:59 PM Sutra u 11 izlazi repertoar za Narodno pozorište za decembar. Nema lepšeg poklona za devojku, ženu ili majku nego da ih odvedete na Krcka Oraščića u ovom delu godine. Karte odu brzo tako da budite tačni. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 05:59 PM Share Posted Sunday at 05:59 PM Tuga, užas, gađenje, sve mi pomešano... https://n1info.rs/vesti/preminula-jedna-od-pacijenata-tesko-povredjenih-u-nesreci-u-novom-sadu/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted Sunday at 08:05 PM Share Posted Sunday at 08:05 PM 1 hour ago, Stiletto said: Tuga, užas, gađenje, sve mi pomešano... https://n1info.rs/vesti/preminula-jedna-od-pacijenata-tesko-povredjenih-u-nesreci-u-novom-sadu/ To je strasno U medjuvremenu, u Utisku nedelje troje arhitekata se izjasnjavaju o necemu sto nije njihov posao. Pa kaze neki arhitekta Maldini: "Ja sam sa grupom novinara Nove ekonomije istrazivao dokumentaciju" Majko moja gde mi zivimo.....arhitekta i grupa novinara nesto istrazuju 😞 P.S. Profesor gradjevinskog fakulteta, jedini koji u grupi Oljinih gostiju ima znanje neophodno da kaze bilo sta o toj konstrukciji, ne moze da dodje do reci. To su uzroci nase katastrofe, to sto se neki bla-bla majstori probijaju kroz medije, cak i kroz one normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 08:35 PM Share Posted Sunday at 08:35 PM Dragan 💩 Vučićević je upravo objavio da u sredu počinje wwIII jer je Bajden odobrio upotrebu raketa za napad na Rusiju, pozivajući se na Njujork Tajms Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Sunday at 08:46 PM Share Posted Sunday at 08:46 PM 30 minutes ago, Edinburgh said: ... U medjuvremenu, u Utisku nedelje troje arhitekata se izjasnjavaju o necemu sto nije njihov posao. Pa kaze neki arhitekta Maldini: "Ja sam sa grupom novinara Nove ekonomije istrazivao dokumentaciju" Majko moja gde mi zivimo.....arhitekta i grupa novinara nesto istrazuju 😞 P.S. Profesor gradjevinskog fakulteta, jedini koji u grupi Oljinih gostiju ima znanje neophodno da kaze bilo sta o toj konstrukciji, ne moze da dodje do reci. To su uzroci nase katastrofe, to sto se neki bla-bla majstori probijaju kroz medije, cak i kroz one normalne. A kome je bitno koga dovodi propala glumica koja se prekvalifikovala u voditeljku, a kao takva ne bi umela da pročita ni vremensku prognozu? Njena emisija je zaglavljena u devedesetim i svodi se na 'sestro slatka, da ti kuma Milojka kaže bla, bla, trtlj, trtlj, kenj, kenj' i tome slično. Jeftina emisija televizije koja je samo ispljuvak N1 za one sa jeftinijim ulaznicama je nebitna. Malo je veći problem što se na svakom opoziciJonarskom mitinZu u velikom broju skuplja bagra koja je protiv nošenja zastava EU, koja je za ćirilicu-pravoslavlje-svetosavlje-nedamokosovarenje-novakođokovisanje, a koja samo hoće nastavak ruSSofilsko-kineske politike bez SNS-a. Još veći problem je što oni koji imaju sve zube i umeju da ih peru, a još su i nešto pročitali nemaju opciju koja bi ih zastupala, već i sami ćute zbog ovih iz prethodne rečenice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted Sunday at 09:08 PM Share Posted Sunday at 09:08 PM 14 minutes ago, DJ_Vasa said: A kome je bitno koga dovodi propala glumica koja se prekvalifikovala u voditeljku, a kao takva ne bi umela da pročita ni vremensku prognozu? Njena emisija je zaglavljena u devedesetim i svodi se na 'sestro slatka, da ti kuma Milojka kaže bla, bla, trtlj, trtlj, kenj, kenj' i tome slično. Jeftina emisija televizije koja je samo ispljuvak N1 za one sa jeftinijim ulaznicata je nebitna. Malo je veći problem što se na svakom opoziciJonarskom mitinZu u velikom broju skuplja bagra koja je protiv nošenja zastava EU, koja je za ćirilicu-pravoslavlje-svetosavlje-nedamokosovarenje-novakođokovisanje, a koja samo hoće nastavak ruSSofilsko-kineske politike bez SNS-a. Još veći problem je što oni koji imaju sve zube i umeju da ih peru, a još su i nešto pročitali nemaju opciju koja bi ih zastupala, već i sami ćute zbog ovih iz prethodne rečenice. Bitno je jer ta emisija na kakav-takav nacin utice na formiranje kakvog-takvog javnog mnjenja, i to medju onima koji znaju da peru zube (sto jos ne znaci da to redovno rade). Drugi pasus je tacan, s tim sto biti pismen, obrazovan i normalan covek na ovom mestu jednostavno nije dovoljno. Nema te opcije koja ce u nase ime da napravi normalno drustvo, to moramo sami. To je isto kao sto nema tog molera koji ce besplatno da okreci moj ili tvoj stan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Sunday at 09:15 PM Share Posted Sunday at 09:15 PM (edited) 20 minutes ago, Edinburgh said: Bitno je jer ta emisija na kakav-takav nacin utice na formiranje kakvog-takvog javnog mnjenja, i to medju onima koji znaju da peru zube (sto jos ne znaci da to redovno rade). Drugi pasus je tacan, s tim sto biti pismen, obrazovan i normalan covek na ovom mestu jednostavno nije dovoljno. Nema te opcije koja ce u nase ime da napravi normalno drustvo, to moramo sami. To je isto kao sto nema tog molera koji ce besplatno da okreci moj ili tvoj stan. A koliko utiče i među kojom populacijom? Ovi koji nešto znaju i radno su sposobni više koriste internet od televizije, a emisija je više za one koji su u trećem dobu i manje su pismeni ili je počeo da ih hvata Alchajmer, ali jesu opoziciJonari. Za dugi pasus se takođe slažem, mada moram priznati da sam pesimista po pitanju ljudskog potencijala. Edited Sunday at 09:29 PM by DJ_Vasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 09:23 PM Share Posted Sunday at 09:23 PM Ta emisija ne postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted Sunday at 09:49 PM Share Posted Sunday at 09:49 PM (edited) A govedo Lecic trenutno gostuje u Šit tvitu na Pinku.... i to sa Zavetnicom i Vucicevicem... Edited Sunday at 09:51 PM by Edinburgh Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 10:12 PM Share Posted Sunday at 10:12 PM Tamo je gde mu je i mesto - među ološem. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted Monday at 12:05 AM Share Posted Monday at 12:05 AM Sednem posle 100 god ispred TVa, uzmem da prosaltam kanale da se razonodim do pocetka LN, dodjem do InformerTV, kad ono voditeljka izvestava sa lica mesta ispred autobuske gde se odrzava protest. Velikim slovima na kajronu pise da su se demonstranti potukli izmedju sebe, a reporterka dostojno igra ulogu Barbare Zivotic. Ustv mozda je to svakodnevnica na tom kanalu, nznm. 5 hours ago, Stiletto said: Tuga, užas, gađenje, sve mi pomešano... https://n1info.rs/vesti/preminula-jedna-od-pacijenata-tesko-povredjenih-u-nesreci-u-novom-sadu/ Uzas. Prelepa devojka je bila, toliko znam, a komsinka njena mi kaze da joj je dusa bila jos lepsa. Postala majka pre godinu dana. Bolje da ne idem dalje u detalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted Monday at 05:27 AM Share Posted Monday at 05:27 AM 8 hours ago, DJ_Vasa said: A kome je bitno koga dovodi propala glumica koja se prekvalifikovala u voditeljku, a kao takva ne bi umela da pročita ni vremensku prognozu? Njena emisija je zaglavljena u devedesetim i svodi se na 'sestro slatka, da ti kuma Milojka kaže bla, bla, trtlj, trtlj, kenj, kenj' i tome slično. Jeftina emisija televizije koja je samo ispljuvak N1 za one sa jeftinijim ulaznicama je nebitna. Malo je veći problem što se na svakom opoziciJonarskom mitinZu u velikom broju skuplja bagra koja je protiv nošenja zastava EU, koja je za ćirilicu-pravoslavlje-svetosavlje-nedamokosovarenje-novakođokovisanje, a koja samo hoće nastavak ruSSofilsko-kineske politike bez SNS-a. Još veći problem je što oni koji imaju sve zube i umeju da ih peru, a još su i nešto pročitali nemaju opciju koja bi ih zastupala, već i sami ćute zbog ovih iz prethodne rečenice. Ne verujem da je na onom skupu jucer bio iko ko je generalno protiv EU, ali tim zastavama tamo nije bilo mesto iz vise razloga, posebno ne onoj euromajdana. Pitam se gde su do sada bile i ko su ljudi koji su ih nosili. Da je ta EU na bilo koji nacin u zadnjih par godina podrzala proteste protiv Vucica, pa i da razumem. Ovako ove ljude vidim kao krajnje nerazumne u boljem, a kao provokatore u gorem slucaju. I same zastave su mi bile malo previse profi da bih poverovala da su se tamo nasle slucajno, a i odbijanje ljudi koji su ih doneli da poslusaju redare koji ih mole da ih spuste, potvrdjuje mi sumnje da su ipak provokatori. I da su tamo bili upravo da proizvedu efekat koji su proizveli. A ti se polako pretvaras u manje duhovitu i manje simpaticnu verziju Milenka Puzigace, pa pozivam moderaciju da nam vrati original. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted Monday at 05:36 AM Share Posted Monday at 05:36 AM 5 hours ago, RatzenStadt said: Uzas. Prelepa devojka je bila, toliko znam, a komsinka njena mi kaze da joj je dusa bila jos lepsa. Postala majka pre godinu dana. Bolje da ne idem dalje u detalje. Ovo nije ta devojka nego ona druga. Zvala se Anja, iz Paracina je, studirala u Beogradu i bavila se sportom. Verujem da je tesko porodici mlade zene iz Kisaca da cita ovu zabunu i nadam se da ce se bar ona izvuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Monday at 10:45 AM Share Posted Monday at 10:45 AM (edited) 5 hours ago, vilhelmina said: Ne verujem da je na onom skupu jucer bio iko ko je generalno protiv EU, ali tim zastavama tamo nije bilo mesto iz vise razloga, posebno ne onoj euromajdana. Pitam se gde su do sada bile i ko su ljudi koji su ih nosili. Da je ta EU na bilo koji nacin u zadnjih par godina podrzala proteste protiv Vucica, pa i da razumem. Ovako ove ljude vidim kao krajnje nerazumne u boljem, a kao provokatore u gorem slucaju. I same zastave su mi bile malo previse profi da bih poverovala da su se tamo nasle slucajno, a i odbijanje ljudi koji su ih doneli da poslusaju redare koji ih mole da ih spuste, potvrdjuje mi sumnje da su ipak provokatori. I da su tamo bili upravo da proizvedu efekat koji su proizveli. ... Pročitaj ovaj članak, a dodao bih da ovo nije jedini put da su zastave EU nepoželjne, ma kakvi protesti bili u pitanju. Quote A ti se polako pretvaras u manje duhovitu i manje simpaticnu verziju Milenka Puzigace, pa pozivam moderaciju da nam vrati original. Ako bi da razglabaš o mom liku i delu, izvoli otvori temu. Edited Monday at 10:45 AM by DJ_Vasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted Monday at 12:17 PM Share Posted Monday at 12:17 PM 1 hour ago, DJ_Vasa said: Pročitaj ovaj članak, a dodao bih da ovo nije jedini put da su zastave EU nepoželjne, ma kakvi protesti bili u pitanju. Ako bi da razglabaš o mom liku i delu, izvoli otvori temu. Ja sam taj clanak procitala jos jucer, ali nisam sklona da verujem bas sve sto ovaj cudan covek ima da kaze o svojim motivima. Sklonija sam ovom tumacenju istog tog dogadjaja. I izvor je kudikamo verodostojniji. Quote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 12:27 PM Share Posted Monday at 12:27 PM 15 hours ago, Helena said: Dragan 💩 Vučićević je upravo objavio da u sredu počinje wwIII jer je Bajden odobrio upotrebu raketa za napad na Rusiju, pozivajući se na Njujork Tajms Ne mogu u sredu, iam neke obaveze, mora li bas tad? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 12:37 PM Share Posted Monday at 12:37 PM Dušo draga, ništa pre četvrtka D.Ž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Monday at 12:47 PM Share Posted Monday at 12:47 PM 28 minutes ago, vilhelmina said: Ja sam taj clanak procitala jos jucer, ali nisam sklona da verujem bas sve sto ovaj cudan covek ima da kaze o svojim motivima. Sklonija sam ovom tumacenju istog tog dogadjaja. I izvor je kudikamo verodostojniji. Nije ovo prvi put, a sve i da je u pravu, tj. ako tzv. građanima smeta zastava EU i vole Putlera, neka njima još malo SNS-a i neka se kopa litijum što žustrije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 03:25 PM Share Posted Monday at 03:25 PM Posle crvenog svetla na semaforima, Gangula nastavlja da se bavi važnim temama. Naime, kako postoje problemi sa redom vožnje GSP-a, on će to rešiti tako što će ukinuti red vožnje. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts