freethrow Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Šta se desilo na DEN-GSW pa nema boxscora? Da li je Drejmond gurnuo Jokića, pa mu ovaj slomio vratnu kičmu? Da li je Poole majka ušla i komadom stakla izbola Greenovu majku? Da li je Luni uhvatio Drejmonda u bloku i onda su morali da zacrne ekrane i uklone zapisnički sto? Šta se dogodilo? So many questions... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 koliko vam bre treba za novu temu. ja bih vec odavno napisao sve sam za par dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 @freethrow All is good Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Ipak više voli pare, nego da se prepirke oko pesnice Grina. Na stranu sve, mislim da je ovo preplaćivanje. Mnogo para za jednu prosečnu sezonu, pa koliko samo igrača ima u ligi sa 18.5/3.5/4. Ne mislim da je njegov plafon mnogo iznad onoga od prošle sezone. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 poole 4/140, mi imamos mnogos problemos, i lutamo svetost bez kintos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 @Green23 money talks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Nije preplacivanje, to su sada pare za igrace tog kvaliteta. Dobio je cak 10M$ vise od herroa, Fritro zadovoljan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 1 minute ago, delgado said: Nije preplacivanje, to su sada pare za igrace tog kvaliteta. Dobio je cak 10M$ vise od herroa, Fritro zadovoljan. Green sredio. Lebron ceka sirom rasirenih ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 11 minutes ago, delgado said: Nije preplacivanje, to su sada pare za igrace tog kvaliteta. Dobio je cak 10M$ vise od herroa, Fritro zadovoljan. Hiro je igrač koji je godinu dana mlađi, i koji ima tri sezone iza sebe sa ozbiljnom ulogom u ekipi koja je bila konkurenta za titulu u dve od tri sezone. U prvoj sezoni 34 minuta u proseku u PO, u ekipi koja je igrala finale, i beležio 16/5/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 4 minutes ago, Green23 said: Hiro je igrač koji je godinu dana mlađi, i koji ima tri sezone iza sebe sa ozbiljnom ulogom u ekipi koja je bila konkurenta za titulu u dve od tri sezone. U prvoj sezoni 34 minuta u proseku u PO, u ekipi koja je igrala finale, i beležio 16/5/4. ovo su herrove brojke iz poslednjeg playoffa. ovo poolove herro vukao povredu ali je poole svakako bio bolji. po meni su obojica preplaceni ali racuna se vec unapred sa povecanjem capa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 8 minutes ago, Green23 said: Hiro je igrač koji je godinu dana mlađi, i koji ima tri sezone iza sebe sa ozbiljnom ulogom u ekipi koja je bila konkurenta za titulu u dve od tri sezone. U prvoj sezoni 34 minuta u proseku u PO, u ekipi koja je igrala finale, i beležio 16/5/4. Herro>Poole>MPJ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Ogromne pare. Zamislite samo ekipu u kojoj bi Poole bio najbolji igrač (a tako je plaćen). Možda u evroligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 wow kakav je ovo novi ugovor wigginsu? ni blizu maxa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Veliki dan za košarku i grad San Francisko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 17 hours ago, Miki28 said: @Lmx , @SteveFrancis#3 , @AgroLaki , @Dracarys , @mr clutch ostalo ste jos vi pa ako nije problem do sutra vece da mi posaljete u inbox i da se otvori tema👍 Poslato. Inače, meni je veliki smehotres da Pul ima ovoliko jači ugovor od Viginsa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 1 minute ago, Dracarys said: Poslato. Inače, meni je veliki smehotres da Pul ima ovoliko jači ugovor od Viginsa. Ni meni baš nema toliko smisla. Mada mislim da je Wiggins plaćen manje što zaslužuje nego što je Poole preplaćen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 16, 2022 Author Share Posted October 16, 2022 (edited) 27 minutes ago, Darko said: Ni meni baš nema toliko smisla. Mada mislim da je Wiggins plaćen manje što zaslužuje nego što je Poole preplaćen. treci ugovor mu je manji nego drugi i to nakon all-stara i titule... mozda je po svaku cenu zeleo ostati u bayu i warriorsi mu rekli tipa okej ali ovo je sto ti mozemo dati jer moramo platiti wisemana, kumingu, moodyja... ovo moze znaciti i da ce green dobiti novi ugovor samo u slucaju da uzme popust kao wiggins. Edited October 16, 2022 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 @Miki28 nisam stigo da zavrsim, moracu sjutra, sorry. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Sa ovakvim ugovorom Viginsa, otvaraju se sva moguća vrata da Voriorsi zadrže isti tim najmanje dve sezone ispred nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Još imaju top 2 pikova koji nisu igrali mnogo (Wiseman i Kuminga), ako ostanu zdravi favoriti su mi za ponovno osvajanje, tik ispred Nuggets-a. Malo uništava takmičenje, ali dobro. Ako su spremni da plate 250+ miliona takse, može im se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 ne znam bas za to parcijalno poredjenje love, kao, poole dobio 140 za 4 a wiggins 140 za 5. breadley beal ima valjda preko 250 za 5, ne bih rekao da je toliko bolji od poolea, tj pitanje i da li ce uopste biti za par sezona, nevezano za novce ali nista se ne desava u vakuumu, so there's that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Svima se produzavaju ugovori, Green ne veruje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Novinaru B92 koji je udaren motornom testerom uru;ena nagrada: https://www.b92.net/sport/nba/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&dd=15&nav_id=2228523 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 9 hours ago, Dracarys said: Poslato. Inače, meni je veliki smehotres da Pul ima ovoliko jači ugovor od Viginsa. 20M-40M od tog ugovora je poklon od Grina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts