freethrow Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 26 minutes ago, uini said: neće ti se svideti ali http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=2lvhmdpt Fali još Stef, Klej i Drejmond i onda je okej trejd. 14 minutes ago, gggggggg said: @freethrow konacno... U principu se zezam, kao što rekoh na početku prošle sezone, meni je do lepog GSW basketa i to mi ova ekipa ovakva pruža. Ne bih iskreno davao ovo jezgro koje će ove godine biti globalno malo jače, tu računam i ozbiljan diklajn Drejmonda, malo boljeg i oporavljenijeg ali ne i mlađeg Klejašina, jako minute-restricted MVPja, ali i mnogo bolje Kumingu, Poola, Wigginsa i naravno Wisemana. Očekujem da Wiseman potpuno razvali ove sezone, ne znam zašto, nemam racionalno objašnjenje. Do tada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 pa možda je poole overkill i relativno nepotreban netsima jer ima godinu dana ugovor ali ne može wiggins + wiseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 My point is, ako već treba da se izgura još jedna sezona pa onda svakako sve puca od Adama Silvera i debilnih salary cap pravila koja penaliziraju maloborjne ekipe koje, ekšli, umeju da draftuju igrače, onda bolje svetleti tu jednu sezonu sa mladićima, pa makar poginuli u plejinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 ne znam ja da muski poginem, i zato bez tebe osta-yeeeEm. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Uf, gde tu najskuplju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 https://bleacherreport.com/articles/10042850-kd-kyrie-russ-mitchell-in-1-trade-imagining-absurd-5-team-deal-that-really-works Ne znam da li je netko već postavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 ovo je najgori trejd u istoriji trejdova cak i grofovi trejdovi imaju vise smisla 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 da, mnogo je ovo komplikovano a i besmisleno za jutu slusao sam sinoc neki knicks oriented podcast od pre nedelju dana, deep dive u mitchell trade, zakljucio da zapravo niko nema tako dobru ponudu pikova (i nesto omladine) kao knicksi (a da im treba donovan), tako da sam zaspao u uverenju da ce on u knickse, samo je pitanje za koliko unprotected FRPa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 (edited) Edited July 25, 2022 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Ovo je već gotivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Ovo sa Bostanom je najbrzi put da se povrati nekakav legacy. Idi u Boston, stigni u finale, dobij GS. pishaj sa zvanicnih i burner naloga easy peasy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 2 minutes ago, KfJ said: Ovo sa Bostanom je najbrzi put da se povrati nekakav legacy. Idi u Boston, stigni u finale, dobij GS. pishaj sa zvanicnih i burner naloga easy peasy Dobijes po usima od jednog tima i onda predjes u taj tim. Hmm gdje li sam gledao taj film? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 (edited) During that interview with Bannon, White discussed the NBA as being part of a “neoliberal, globalist, Marxist, radical-materialist establishment” and talked about how faith in God helped him outlive his perceived adversary, Jewish former NBA commissioner David Stern, who was 49 years older than him. Twice in the interview, Bannon expressed his belief that White was further to the right than he was. And as it wound down, he gave White a ringing endorsement. https://www.washingtonpost.com/sports/2022/04/28/royce-white-nba-minnesota-congress/ Nije NBA, više je politika, ali jeste NBA igrač... potencijalno, bivši. Priča je interesantna u smislu koliko je neka ekipa spremna i voljna da podrži, pohvali i pogura očigledno bolesnog momka. Edited July 25, 2022 by freethrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 1 hour ago, freethrow said: Nije NBA, više je politika, ali jeste NBA igrač... potencijalno, bivši. Nista potencijalno, lik je igrao fazon jednu sezonu za NBA ekipu, i to 2014. "Neoliberal Marxist" 😐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Mozda ipak ima nesto u ovoj prici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Legacy points deducted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 10 minutes ago, freethrow said: Legacy points deducted. Moze li u minus da se ode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 1 hour ago, Horium said: "Neoliberal Marxist" 😐 Kinta tih neoliberalna će mu verovatno biti jedina kada mu Cube isisa ostatak fizičke snage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 25, 2022 Author Share Posted July 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 @freethrow udario Green na sentimentalnost. Pakuj dok je sveze😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 ubedjen sam da green i durant vide taj susret u vremenu tako da bullsi iz 96e ili 98e znaju samo ono sto se desilo do tada; ne znaju ni nova pravila, nemaju pojma za tendenciju da se sutira sa 10 metara i imaju patike iz 90ih e al bi ih dubsi iznenadili, ne bi znali do trece tekme gde su a mikele zove kureta da igraju poker i puse tompyse uz viski do 3 ujutru. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 25, 2022 Author Share Posted July 25, 2022 bas sam juce opet pogledao ovo... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 6mins je overwhelming Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 25, 2022 Author Share Posted July 25, 2022 8 hours ago, uini said: da, mnogo je ovo komplikovano a i besmisleno za jutu slusao sam sinoc neki knicks oriented podcast od pre nedelju dana, deep dive u mitchell trade, zakljucio da zapravo niko nema tako dobru ponudu pikova (i nesto omladine) kao knicksi (a da im treba donovan), tako da sam zaspao u uverenju da ce on u knickse, samo je pitanje za koliko unprotected FRPa. ne samo utah, nego bi i brooklyn pored irvinga i duranta morao da se izgubi cam thomasa (zbog cega?) da bi dobili sta? mikala bridgesa? bill simmons (naravno, ko bi drugi) je imao nekoliko trejd predloga za mitchella. izmedju ostalih denver (mpj, green i jos nesto), sacramento (nesto oko daviona), mislim da je bio spomenut i orlando, portland... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts