greenenvy Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Mogao bi sad White kao VanVleet posle rodjenja deteta. Red bi bio da ubaci neku 20 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 (edited) Jel Kevon Luni stariji od Mbapea? Edited May 21, 2022 by KfJ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 TimeLord opet upitan zbog kolena. Dok Spoelstra rece da ce Lowry i Tucker biti na zagrevanju sa tendencijom da igraju. Daj da zapakujemo TimeLord-a za Ayton-a dok je ovom cena nisko jos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Nedamo Lunija ni za Đorđa Klunija Možda damo Lunija Ako ponude Uinija Jaki mu pančevi dobar mu deliveri 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Mislim da su ipak uini i delgado šampioni haiku momenta na NBA temi, ali podrška fritrou za trud. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 ovo je fritrouljeva maybe antiteza ja se bavim coverima pop navijackih pesama u slavu frenka iz mavsa, tzv poknicksovski frenkijev ciklus, gde opevavam dogadjaje neposredno nakon ntilkininog knicks boja; to su pesme pune stradanja i poraza, ličnih i opštih tragedija. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 (edited) Mili Niksi čuda velikoga kad se ćaše po Njujorku gradu po Njujorku zemlju da prevrne usred plejofa uini započe svoj spev. Ja li Ntilikina izdaje njujoršku raju ja udara Bertans o obruče? Niti Ntilikina izdaje njujoršku raju niti udara Bertans o obruče već to Mavsi pucaju iz svih oružja na matoru raju iz Ouklenda. Evo skromnog doprinosa, mada (očigledno) nisam talentovana za ovo. Edited May 21, 2022 by DameTime 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Mada ovaj lik često lupa, posebno kada ne voli nekog igrača ili tim, u konkretnom klipu ima dosta istine vezano za Majamijev napad. Videćemo hoće li se šta promeniti povratkom Laurija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 @DameTime, nije ti ovo loše ali mislim da cover navijačkih tjuna donosi pevljivost takođe, knicks tragedija je konstanta, treba nam nešto aktuelno tužno je biti navijač finiks sansa, jer znaju da je propuštena šansa, gledaju frenka svetskog vicešampiona, posle piju šačicu trodonaaa ili tužno je videt' staroga krispola, kad uveče na granici bola, gleda kako piči ntilkina onda rokne kvoter heroinaa allez allez x 8 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 21, 2022 Author Share Posted May 21, 2022 prestanite! 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Ovako nešto može li: volim samo Boston, alkohol i žene, ništa drugo u životu ne privlači mene, ja sam iz Beograda, ludak kakvog nema ja sam Boston Seltik, jak sam kao stena.🥴 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 (edited) 11 minutes ago, displejnejm said: Ovako nešto može li: volim samo Boston, alkohol i žene, ništa drugo u životu ne privlači mene, ja sam iz Beograda, ludak kakvog nema ja sam Boston Seltik, jak sam kao stena.🥴 I onako ne možemo da živimo od navalice navijača Bostona na topiku, ovo im nije potrebno. 😛 Više mi se dopada uinijev pravac. 20 minutes ago, uini said: @DameTime, nije ti ovo loše ali mislim da cover navijačkih tjuna donosi pevljivost takođe, knicks tragedija je konstanta, treba nam nešto aktuelno tužno je biti navijač finiks sansa, jer znaju da je propuštena šansa, gledaju frenka svetskog vicešampiona, posle piju šačicu trodonaaa ili tužno je videt' staroga krispola, kad uveče na granici bola, gleda kako piči ntilkina onda rokne kvoter heroinaa allez allez x 8 Okej, zvanično se više ne mešam u rad struke, svaka čast! alal vera x 8 Edit: Ja ću da pišem romantične poeme u off sezoni da Dame ostane u Portlandu. Edited May 21, 2022 by DameTime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 GlassLord i definitivno out za veceras. Fuck! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Hajde da vidimo sada Adebaja moze li bolje kad nema TL-a Lauri se vraca, valjda debela guzica ima jos malo PO vatre u sebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Sad pocinje tekma, u Bostonu gradu, Dal je Djimi doso pobedu d ukradu? Ili ga jos drma mamurluk od nomad Kada su ih zeleni razbili na komad? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Transition offense by Lowry, dobar početak Heat-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Cim imas pleja odmah se pojavio Bamonte. 1 sto mi se ne svidja i dalje previse se skuplja reket sada da li ce ovi da sutiraju 1000% za 3 videcemo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Da, Bam riješio da se konačno pojavi u seriji. Stvar opasno klizi iz ruku Kelta, ako ne bude brzog odgovora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Nije valjala ona petorka sa Horfordom i Tajsom. Biće bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Boston izasao bez ideje sta da radi, Majami bas suprotno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Pao je neki bullying pa je Bamonte u 1/4 uzeo skoro isti broj suteva koliko je u prve 2 zajedno. Jos Heroj da se pojavi i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Sta je ovo, ja sam mislio da ce Majami da bude srecan sto su uzeli jednu? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Sta je ovo, ja sam mislio da ce Majami da bude srecan sto su uzeli jednu? Nevidljiva je ta ogromna razlika u klasi kada ne sutiraju 99% za 3. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Brutalno, ovo liči na statement pobjedu Heat-a koja preokreće cijelu seriju. Boston nemoćan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 kakve su rupe u odbrani hiro,dankan,straus i vinsent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts