DameTime Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Ja sam se pomirila sa delgadom, ne smem da rizikujem novi sukob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 au bracela al se bruclin ubrukao, on the other hand, doncic objasnio.. sto dalje implicira murray da jede govna, na stranu sto me zabole za jokaru, al nie uredu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 1 hour ago, Miki28 said: Sto Nes? Jbg nije on kriv sto ima ravnozemljasa koji nece da se vakcinise i sisicu koji pokusava da povrati 20 milki tako sto prica pricu da nije u stanju da igra zbog bola u predelu k.... uvek ćemo imati pariz u bostonu Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Ja sam nacisto devastiran nasom predstavom u prvoj rundi. Sramno, bedno, jadno i kukavno. Napustio sam svaku nadu. P.S. Trade everyone!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 U masi govanaca koja plutaju ovom ligom, Simons je verovatno najveće. Tu je negde blizu i Zion. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Ja sam nacisto devastiran nasom predstavom u prvoj rundi. Sramno, bedno, jadno i kukavno. Napustio sam svaku nadu. P.S. Trade everyone!!!Ma ispali smo iz EC, nema šta više da brineš 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 4 hours ago, Horium said: Mislim da Simmons nije igrao ne zato sto se plasio metle, vec zbog toga da ne oslabio svoj slucaj pred arbitrazom/sudom za povracaj para of File (sto mu naravno zelim da propadne). ovo je vrlo verovatno najblize istini. odlican post. bas mi krivo sto brooklyn nije dobio game 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 36 minutes ago, realno *w said: U masi govanaca koja plutaju ovom ligom, Simons je verovatno najveće. Tu je negde blizu i Zion. williamson moze da igra, pelsi mu ne pustaju. to je neka moja teorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Čitam sada da je ovo prvi put u poslednjih 17 sezona da nema ni Lebrona ni KD u drugoj rundi po, eto... In other news 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 49 minutes ago, realno *w said: U masi govanaca koja plutaju ovom ligom, Simons je verovatno najveće. Tu je negde blizu i Zion. 13 minutes ago, gggggggg said: williamson moze da igra, pelsi mu ne pustaju. to je neka moja teorija. Jel se isplati sad Pelikanima da trejduju Zijona ili tek kad potpise novi veci ugovor? I da mu Pelikani sad ne daDu da igra, opet mislim da je momak loš karakter za tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 (edited) 23 minutes ago, gggggggg said: williamson moze da igra, pelsi mu ne pustaju. to je neka moja teorija. Nema šanse, uveren sam u to. Oni su u situaciji u kojoj nisu sanjali da će biti, imaju 2-2 protiv prvog tima lige, kojem uzgred ne igra prva zvezda. To je situacija u kojoj se ide all-in, nema tu štekanja. Ja se slažem sa ovim opštim javnim mišljenjem, da se bolid jednostavno previše ugojio i da se sa tom kilažom povređuje pri prvom pokušaju ozbiljnog treniranja. Edited April 26, 2022 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Ne znam, ipak mislim da je moguce da Zion oce, a Pelsi nece. Ne bi Zion kacio snimke kako kuca da zeli da igranje eskivira posto poto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 15 minutes ago, realno *w said: Nema šanse, uveren sam u to. Oni su u situaciji u kojoj nisu sanjali da će biti, imaju 2-2 protiv prvog tima lige, kojem uzgred ne igra prva zvezda. To je situacija u kojoj se ide all-in, nema tu štekanja. Ja se slažem sa ovim opštim javnim mišljenjem, da se bolid jednostavno previše ugojio i da se sa tom kilažom povređuje pri prvom pokušaju ozbiljnog treniranja. ne bi on radio ona silna kucanja pre utakmica ako je povredjen i nije spreman bar malo da igra. nigde logike. njegov ocuh je isto izjavljivao da pelicansi ne zele da on igra za sada. a playoff nije bas idealno mesto i vreme gde bi se jedan vracao u kondiciju i formu posle godinu dana ne igranja... 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 30 minutes ago, AgroLaki said: Jel se isplati sad Pelikanima da trejduju Zijona ili tek kad potpise novi veci ugovor? I da mu Pelikani sad ne daDu da igra, opet mislim da je momak loš karakter za tim. pa logicno receno vise bi se isplatilo da ga trejduju kada potpise novi ugovor jer bi mogli vise toga da dobiju za njega. samo je pitanje da li ce on zeleti potpisati novi ugovor. ja verujem da hoce, ipak su to velike pare za nekoga ko jos nije imao neki veliki ugovor iako ima milione i milione od samo sponzora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 33 minutes ago, gggggggg said: ne bi on radio ona silna kucanja pre utakmica ako je povredjen i nije spreman bar malo da igra. nigde logike. njegov ocuh je isto izjavljivao da pelicansi ne zele da on igra za sada. a playoff nije bas idealno mesto i vreme gde bi se jedan vracao u kondiciju i formu posle godinu dana ne igranja... Nisam video to da kuca pre tekmi, svakako da to menja ukupnu sliku. Onda baš ne razumem Pelse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 9 minutes ago, realno *w said: Nisam video to da kuca pre tekmi, svakako da to menja ukupnu sliku. Onda baš ne razumem Pelse. https://streamable.com/2cy5iy https://streamable.com/hgh2yj https://streamable.com/1btqan ovo je poslednje dve nedelje. pa ne zele da rizikuju. mislim da nisu bas mislili da ce biti u ovakvoj situaciji protiv najbolje ekipe lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 bez lowryja i butlera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Neigranje Batlera je hendikepčina za Majami. Eto šanse za Atlantu da vrati brejk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 ne igra ni bogdanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 34 minutes ago, gggggggg said: ne igra ni bogdanovic Al im igra Kapela, ako ovu ne dobiju da ugase franzisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Ala igra Oladipo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Minesota baš slaba večeras i da, još jednom, Bane je najbolji igrač Memfisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Kakva bedna ekipa su ovi Hawksi jbt, muce se sa ovim g ligasima, koliko je istok siri ove godine govori da su ovi igrali finale istoka a ove godine bi bili nabijeni od svih ostali i to lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 27, 2022 Author Share Posted April 27, 2022 ajoj kakvo kucanje moranta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts