Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Quote

Ukraine’s greatest athlete since Tatiana Gutsu, sweet-shooting wing Sviatoslav “Svi” Mykhailiuk, has signed a one-year deal with the Knicks for the minimum, including what Fred Katz reports is a $50,000 partial guarantee. 

 

 

Quote

Start planning the parade route.

 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Dracarys said:

SAS je odredio cenu za Poeltla, a to je dva pika prve runde :smiley33:

 

Sasvim razumno kada vidimo za šta je Gober otišao. Bolje da je Minesota to sve dala za Mareja i Poeltla, puno bolje bi prošli, ne bi morali da se blamiraju i benčuju Rasela u plej ofu.

 

Ako već planiraju po svaku cenu da šibaju Taunsa na PF, mogli su to ovako odraditi, meni je ovo mnogo brutalnije:       Marej-Edvards-MekDenijels-Tauns-Poeltl    čak bi i odbrana bila bolja.

Odlicna cijena za SA samo sto nece niko dati to.

 

Sto se tice Minesote, taj eksperiment je osudjen na neuspjeh.

Link to comment
Share on other sites

Obradio sam Hokse i GSW i Boston do sada... Profesore, spremam se. Kada je pismeni?

 

Nego: ◻️ Ben McLemore 
◻️ Elfrid Payton
◻️ Rondae Hollis-Jefferson 
◻️ Kenneth Faried

 

Ja sam možda najviše za Farieda...

Edited by freethrow
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, uini said:

ne samo minesota, i klivlend npr.

 

 

Htedoh da dodam i Klivlend zbog 3 prva pika u XXI veku, ali ko sto napisase, ipak imaju titulu i finala.

 

17 hours ago, Milos 3.14 said:

Kingsi su upali u neki Niks limb u smislu da stalno jure neki PO umesto da idu na hard tank 3-4 sezone, da trejduju sve što imaju itd. Pri čemu oni nisu Niksi iz Novog Jorka najslavnija franšiza u istoriji. Ovo je treća ili četvrta sezona gde nešto pokušavaju , a najbolje što može da im se desi je first round exit

 

Jbg, pritisak je preveliki da se nesto konacno uradi, iako meni licno kao simpatizeru bi bilo ok da kad je bal, nek je bal, tj. da se ide na jos 2 godine jakog tenka da se uzmu dobri potencijali ili kroz trejd dobri igraci.

Opet razumem i pritisak vlasnistva i javnog mnjenja. Zamisli da si CEO firme, radis godinama u gubitku i onda dodjes sa biznis planom: mora da izgubimo jos jace narednih 3-4 godine, pa ce onda valjda biti bolje. Ne ide nam na ruku i sama divizija i konacan uspon Finiksa, koji dolazi kada treba da bude i naš, a sve to u eri kada su ti u diviziji Lebron, AD, Kawi, Pidži, Kari, Klej itd. Dobra stvar je sto je svima, sem mozda ADu, prosao zenit.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, AgroLaki said:

Htedoh da dodam i Klivlend zbog 3 prva pika u XXI veku, ali ko sto napisase, ipak imaju titulu i finala.

 

prvo su epski fulali sa entoni benetom a onda op op, dolazi lebron pa evo prvog pika opet, idenmoo - pa menjju wigginsa za ready made lovea aka treceg igraca ekipe, neretko i drugog.

hocu da kazem, kada dovoljno cesto dobijas prve, trece i pete pikove, pogotovo na jakom draftu, imas malo vise sanse od ostalih nemaca pojma da sagradis ekipu za pobedu

 

pri tome su ti znacajni pikovi u deset navedenih godina rasporedjeni u prve tri i poslednje tri sezone a ne rastrkani nesto random da ne mozes da spojis omladinu, jer ti je jedan talenat trejd asset a tri su zurka.

Link to comment
Share on other sites

Quote

 

It’s no secret Jae Crowder wants a trade out of Phoenix. Beyond the rumors around the league all summer, there was him pinning an Instagram comment about the Heat trading to get Crowder back. The Suns are likely to give Cam Johnson a lot of Crowder’s minutes this season to get more shooting on the floor, and Phoenix is one of the teams in the mix for a Bojan Bogdanovic trade with Utah, according to multiple reports.

Expect Crowder to be on a new team by the time the season starts. It’s a case where both player and team are ready to move on from their relationship.

 

 

na mesto phoenixa cekao bih do trade deadlinea jer se nikad ne zna sa durantom i netsima. evo irving opet talasa nesto...

Link to comment
Share on other sites

linsanity je bio najobicniji cirkus, jedna od retkih situacija kada knicksi nisu prsli pod pritiskom javnosti i potpisali ga. svetli trenutak je bila sezona sa matorcima, gde su knicksi sutirali trice kao preteca ovog basket modernizma, sve do trenutka kada je roy hibbert ugasio fufu od tyson chandlera u 6 lakih komada i otisao u legendu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, freethrow said:

Ko će sve tiho otići u penziju ove godine - time što neće dobiti ugovor? Dwight? Rondo? Melo? Ima li još?

 

melo može da dobije ugovor ako mu se igra u xy ekipi. mislim da je pokazao proteklih par godina da dostojanstveno stari i isporučuje šutem.

ostali su nešuteri, pa je to drugi par veterana

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...