Miki28 Teoljub Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 57 minutes ago, Dracarys said: E večeras je zajebana utakmica. GSW mora da pobedi, inače ode na nedostižnih 3:1. Ako GS dobije bice 2-2, ako izgubi bice 1-3. Mozda hoce da budu i oni ti koji se vracaju posle 1:3, da budu na obje strane istorije. Bostandzije, nista im ne vjerujte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Ma sve ide ka tome da će Bostandžije osvojiti titulu. Mislim da bi osvojili i da je Kari zdrav, ovako je i povređen, Klej više nije na nivou, a Drej više ne igra kao u sezonama 14-19 i mislim da je zreo za jedan trejd dok još ima veliku cenu. Potrebno je i podmladiti sastav još više, jer Kari i Tompson bivaju sve stariji. Viginsa zadržati u timu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 E jbg Bostandzije, nadam se da ste uzivali do sada, protiv grofove kletve se ne moze. Evo Greena vcrs kao Barkley, Game 6 Klay, Iggy FMVP i Bjelica kao slag na torti. Steph je svakako 100%, samo taktika da se Boston opusti. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Ne zna Džordan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Dobro ''šibanje'' u prvoj četvrtini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Не свиђа ми се енергија Бостона, личи на неке мечеве ђе су као у игри, а у ствари до сјутра не би добили. Катастрофална одбрана у транзицији, превише лоших одлука Тејтум, без обзира што је добро шутерски отворио. Пул је присутан, добар предуслов за Ратнике, фино су набријани, много боље бране продор, усмјеравају. Личи на дугу ноћ за Бостон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 3 minutes ago, Ječmendo said: Dobro ''šibanje'' u prvoj četvrtini. Bas odlicna kosarka. Boston krenuo jako ali onda dosta izgubljenih a GSW se zapalio u medjuvremenu. Kerr skontao da ne smeju zajedno previse Luni i Dray, dosta minuta za Portera a i Bjelica dobio minute koje sasvim ok koristi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Ovde ce pobediti ekipa koja iskoristi 5min dobrog napaa i odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Tatum samo malo više da uključi mozak. Brown i Timelord odlični. Stef sjajan, Poole se zapalio, ali Dray bukvalno liči na olupinu posljednjih par mečeva. Mogli bi imati neizvjestan meč do kraja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 gsw propusta svoje sanse idijotarijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Samo da nekako prežive treću Celticsi, imaju ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 imam osecaj da je ovo pre svega curry vs celtics. green je sramota na sta lici u napadu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Draymond vise nije u stanju ni zicer pogodit. Bar je u odbrani na nivou veceras za razliku od prosle utakmice. GSW je ovdje morao imati vec solidno vodstvo. Vecina trica koje su uzeli je bila prilicno otvorena, a pogodili su tek 7 od 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Steph i da nije vanvremenski šuter bi bio legendaran igrač. Možda je samo Kyrie više skillful od njega u celoj ligi. Čistili bi ovo Celticsi da je umesto Stepha bilo koji drugi igrač u ligi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Steph i da nije vanvremenski šuter bi bio legendaran igrač. Možda je samo Kyrie više skillful od njega u celoj ligi. Čistili bi ovo Celticsi da je umesto Stepha bilo koji drugi igrač u ligi. Bas to sam i ja mislio, ukoliko bi GSW osvojio ovo nekako, Stef bi usao u bas ozbiljne konverzacije oko njegovog All-time statusa. GSW odlicnu odbranu ali je nije nagradio sa dobrim sutem, za sad se Boston drzi u trecoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) Utakmica je anarhicna, ali Seltiksi je nekako kontrolisu. Edited June 11, 2022 by Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Ličilo je na još jednu reprizu treće četvrtine, ipak su Kelti povratili kontrolu igre. Tatum mora da smanji TO, Jaylen bi trebalo da ima više loptu u napadu. Klay slab doprinos, neko mora Stefu da se priključi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Ajde omasi nesto jebem mu dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 (edited) neverovatno koliko warriorsi moraju raditi samo da imaju bar poluotvoreni pogled ka kosu. zamisljam neku manje napadacki talentovaniju ekipu kako igra protiv ovoga... edit: istina da je lakse braniti kada se igra protiv dva nesutera ali i onda je impresivno jedna od najboljih odbrana sto sam video. Edited June 11, 2022 by gggggggg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Stephu izgleda moraju nogu il ruku na sutu za 3 slomit da bi dobio faul Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 sudije ceo mec prckaju warriorse, nista veliko ali ipak osetno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 8 minutes ago, Magia said: Bas to sam i ja mislio, ukoliko bi GSW osvojio ovo nekako, Stef bi usao u bas ozbiljne konverzacije oko njegovog All-time statusa. 26 minutes ago, Chaos Is Me said: Steph i da nije vanvremenski šuter bi bio legendaran igrač. Možda je samo Kyrie više skillful od njega u celoj ligi. Čistili bi ovo Celticsi da je umesto Stepha bilo koji drugi igrač u ligi. Al ga prozvasmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ato Boldon Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Smart je mvp ako Boston osvoji Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Tragedija ce biti ako Steph ovakvu utakmicu ne okruni pobjedom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts