Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

31 minutes ago, AgroLaki said:

Kad se setim da je GM Vlada hteo da ponudi Horfordu 100 miliona. 

 

vizionar. 

18 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said:

"Ja molim igrače GSW-a da osvoje titulu ove sezone, ako mogu. Ako ne mogu, onda neke druge sezone, kad budu mogli". 

 

Aleksa Šantić. 

 

cudno, aleksa to isto moli knickse za draft lottery jos od sredine 80ih 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Gaga said:

Jbt,al si naporan,ok,mrzis ih,sve super,ne treba trolovati temu do besvesti

Evo necu vise, Bostona mi👍

3 hours ago, freethrow said:

 

Al se već oprostio sa okom, samo je molio Drejmonda da bude levo, jer desno koristi kada treba da udene konac u iglu. Decu je, koliko znam, prebrinuo, tako da će tu valjda biti okej.

Dje je Zaza kad je najpotrebniji

Link to comment
Share on other sites

Lepa pobeda Bostona, ali to je samo Game 1. Nikad neću zaboraviti Memorial Day Massacre, 27. V 1985. kad je Boston odvalio Lejkerse 148:114 u prvoj utakmici finala, Skot Vedman na toj utakmici šutirao 11/11 iz igre, a opet na kraju Lejkersi dobili seriju 4:2, jedina sledeća pobeda Bostona bila na buzzer beater Denisa Džonsona.

 

Ništa nije gotovo dok debela dama ne zapeva komesar ne unese pehar na teren.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Stef je realno 87% igre GSWa. 

 

Drejmond očajan u odbrani, u napadu dosta besmislen, omogućava opasne 5 na 4 odbrane.

 

https://streamable.com/e/4r975q

 

Igoudala i Klej nemaju tela niti kretnje za ovako mladu i jaku ekipu. Nisam siguran da bih ih koristio više od 25 minuta ukupno. 

 

Pul se usrao, kao i Tejtum, samo Tejtum prvih 5 minuta a Pul celu utakmicu, mora to mnogo tighter da bude, utegnutije, čvršće, uži i kraći dribling.

 

Ne znam. Može da se igra, nije me Boston nešto strašno impresionirao - odlična ekipa, možda i jača od GSW, u mnogim stvarim objektivno jača, ali može da se igra definitivno. Udoka jako ozbiljan. Ker ovu loše vodio, pogotovo Stef menadment, mislim lik je građen kao Đoković, mislim da može opušteno da odigra 53 minuta. Kad će ako ne sada.

 

Wiggins će biti ključ i ove serije - koliko on bude u stanju da prati Stefana, toliko će gurati i GSW.

 

Užasno razočarenje su Klej, Drej i Igi, jednostavno... grozno.

 

Daj Ota, daj i Kumingu, GP2, damniti daj i Zazu Pačuliju, ionako je u timu.

 

Biće ovde dobrog basketa.

 

Ne sviđa mi se Tejtumova mehanika šuta. 

 

 

Kao da su tokom odmora isključivo podkastovali i jurili devojke. Pa Pričard te čuva, ti ga postuješ? Šutiraš trojku preko Pričarda? Ne napadaš sjajnog ali sporog na nogama Horforda driblingom? Ovo bi trebalo da je autoamtski... Kerr malo preterao sa plejers koučovanjem? Majkutibezobraznu.

 

Utoka uradio domaći i ekipa sjajna, ali ovo u 4-4 je samoumorstvo sa predumišljajem.

Sviđa mi se Braunova mehanika šuta, super je.

 

Poole ima ubedljivo najviše kinte u igri u ovom finalu i za sada je izgubio jedno 20tak miliona...

 

Otto Porter Jr ima neki problem sa očima, tipa astigmatizam, ili opasan problem sa ravnotežom, percepcijom prostora. Šteta.

Edited by freethrow
Link to comment
Share on other sites

Najverovatniji scenario:

Ker uči iz ove utakmice, shvata ko može sa ovom atletikom i energijom Kelta da se nosi, dobijaju drugu, onda dele po jednu u Bostanu (Kelti loši kući) i tako slično do sedme, a onda ćemo da vidimo. 

Naravno, preduslov je da dobiju sledeću utakmicu, inače teška priča za GSW.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Pa da, nije Ker neka šuša koja je slučajno zalutala tu gde jeste, čovek je jedan od najuspešnijih i najboljih trenera u ligi. Sigurno će biti prilagođavanja za G2. Za Boston je bitno da su iskoristili to što su im Dubsi dali u prvoj.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ma znam, najjači je Vestbrik. Ali ipak, valjda nisam očekivao od JT, deluje kao normalan, miran lik, ne znam u stvari lepo da objasnim. Mislim da ne postoji ništa odvratnije što bilo muško ili žensko može da obuče od ove leopardove kože. Sem ako nije prostitutka (prostitutak?) u pitanju, njima je to uniforma. 

Link to comment
Share on other sites

Ma Ar Džej je u principu pametan momak i ume da tera argument, ali ovde po meni greši. Nije poenta u broju utakmica, od kojih je masa besmislena u regularnoj sezoni. Niko ne spori da su igrači brži, jači i u principu i tehnički neuporedivo napredniji nego ranije, ali ligamenti, tetive, kosti i ostala tkiva jednostavno ne mogu da isprate ovaj napredak, pre svega u masi, pričali smo o tome ovde, čini mi se.

 

Argument da je dugotrajnost ono što izdvaja velike majstore od ostalih i nije baš najmudriji argument RJ-a, po meni. Da, availability is the best ability i ceo taj fazon, i Jordan, i Kareem i sve, ali jednostavno je preveliki gubitak na drugoj strani. Uzimanje nekoliko jedinstvenih frikova i zanemarivanje ogromnog i nepobitnog uticaja nepoznatih faktora - da ne kažem čiste sreće, dok na drugoj strani imamo anegdotal evidence mi ne zvuči kao racionalno i promišljeno rešenje. Da, imamo nekoliko IronMan-ova svake sezone (svake sezone sve manje btw, igrači koji su odigrali sve 82 utakmice), koji nisu nužno u vrhu lige (igraju sve utakmice jer imaju limitiran broj minuta, poput Lunija ove godine) dok se najbolji igači čuvaju, loud menadžuju i sve ostalo.

 

Ono što nije faktor čiste sreće je sada već sasvim dovoljan uzorak medicinskih, ortopedskih podataka iz same NBA koji nedvosmisleno potvrđuje ono što je poznato i iz "čiste" medicine: šansa za povrede mekih tkiva ili kičme, dramatično raste sa umorom i nedovoljnim oporavkom sportista i to je naučno dokazana činjenica, nikakva procena, ocena ili anegdotal evidence.

 

Liga će verovatno uraditi neku cost benefit analizu, sigurno su je već i pravili, ali bi trebalo da ima u vidu šta je to što im prodaje TV prava, šta je to što ljudi žele da gledaju i dolaze da gledaju i plaćaju stotine dolara da bi videli uživo i šta im prodaje dresove. A dresove im ne prodaje logo na prednjoj strani, nikad ni nije, nego isključivo ime na zadnjoj strani.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

U svjetlu ovih prica da bi Netsi uzeli priglupog mutanta iz Lakersa s brojem 0 na dresu za ravnozemljasa i antivaxera, doista se nadam da ce Netsi ustrajati u toj ideji i omoguciti mi da opet gledam Lakerse pa makar morali po citavom parketu iscrtati one Irvingove trokutove. Gledanje RWa je bilo toliko bolno iskustvo da sam spreman na sve samo da ga vise ne vidim u zlatno-ljubicastom dresu. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...