Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sta mislite o Kornetu? Dal ste normalni jebote

Cica Alfred izneo utakmicu, bio najbolji i najsmireniji kad je najvise trebalo, a Tejtum se pojavio na kraju i muski zatvorio. Idemo na 3-2 u TD Gardenu.

Edited by Carl Johnson
Posted

Nadmudrili Bostoni Janisa basketaskim forama.

Jos kad ti Grejson Alen uzima tricu sa 8 metara na 2 min do kraja a gubis 6 razlike.

Posted

Haha, kako Tatum dade ovaj kos sa patosa

Jedna od boljih plejof utakmica/serija koje sam gledao, zaista bi steta bilo da ne vidimo svih 7

• Like 4
Posted

Strasan takeover Bostona Cucavac, Tatum i istakao bih White-a kao totalni x factor u drugom.

Drago mi je sto Milvoki gubi jer Budak ponavlja istu stvar kao prosli mec kada je umalo prosuo +15 u 4/4 sada je isto uradio i obilo mu se u glavu.

Kakav George Hill i odmaranje Janisa 3-4 minuta pa Tetum nije izasao celo drugo poluvreme...

• Like 1
Posted
Just now, Dracarys said:

Ipak glavni junak ovog brejka je Horford

giphy.gif?cid=ecf05e47h6tvja4pazl1r2asmm

Ako prodjemo seriju, covek je glavni lik PO-a! 

I want to be like my Al Horford! 

• Like 1
Posted

Napaste me svi sto sam pitao zasto lik nije igrao uopste ove sezone ni u garbidz tajmu, nijednom nisam pomenio zasto ne igra u plej ofu dok se lomi mec, vec za inace. S obzirom da nisam dugo gledao Boston i slabije pratio Nba ove sezone zbog...

Sad sam dosao da pisem na ovoj temi i ko zna kad... 😄

Covek je godinama unazad solidan bek ap centar napisa neko na prethodnoj strani da je besmisleno da on igra ovaj nivo fizicke kosarke a on igrao po 10-15-20 minuta prethodne 4 sezone u Nba ne racunajuci ovu, nesto se tu ne uklapa a to je da je sam komentar besmislen. 

Da se razumemo ni ja ga ne vidim da igra u plej ofu, a tokom sezone u bilo kom timu moze pokriti 5-10 minuta, svestran je u napadu i odlican bloker, ako nista drugo...

Voleo bi da ga vidim u Evropi mislim da bi ovde vise dosao do izrazaja.

Laku noc Seltiksi.

• Like 2
Posted

Memfis je bez Moranta bio odlican tokom regularne sezone, ali ovo je druga prica sada 

Evo Adamsa konacno u seriji, starter je a vratio se i Dillon naravno

Posted

Odbrana ozbiljnija, a u napadu mnogo bolji protok lopte gdje se pametno traže i koriste mismatch-evi.  Da vidimo samo da li je to održivo na duži rok?

Posted

Kad smo već kod Adamsa, znamo da je izbačen iz rotacije u seriji protiv Minesote zbog Morentovog očajnog šuta za 3, jer su fantastično zatvorili, ali kada već Morenta u GS nema ko da čuva povredom Pejtona, nejasno mi je zašto Dženkins nije vratio Adamsa u startnu. Mnogo je bolji defanzivac od Tilmana.

Posted (edited)

Mrzi me da proveravam tako trivijalan podatak ali mislim da je GS ove sezone jedna od najgorih ako ne i najgora ekipa u 1/4 u celoj ligi.

Zasto je to tako nemam pojma, sada su kao dodak ubacili jos i po 6-7 izgubljenih lopti na pocetku svake utakmice. Ovo je bilo ispod svakog nivoa koliko promasenih otvorenih suteva i posejanih lopti na bazacine stvari...

Edit: Sada se nastavlja i u 2/4, posle 14 minuta 10 TO i 0-11 za 3.

Edited by LordOfTerror
Posted

Ako neko ustane i padne mu na pamet da gleda ovo prvo poluvreme i verovatno celu utakmicu toplo savetujem da preskoci.

Ubedljivo najgora utakmica u dosadasnjem PO a bilo je bas kriticnih.

Ne zna se ko vise kamenjari, toliko je lose da deluje ako neko poveze 3 pogodjenja suta da protivnik vise nece moci da stigne...

Posted

Nevjerovatno kako je Clarke, inače fantastičan protiv Vukova, u ovoj seriji neupotrebljiv. S druge strane, Grizliji odlično brane spoljnu liniju Ratnika - ni približno nema onog ''šetanja'' kao protiv Denvera svaki koš mora teško da se zaradi. Najbolji na utakmici triple J i Green. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...