Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

44 minutes ago, LordOfTerror said:

Vi kao u Diznilendu da zivite.

 

Pa pokusavali su da posalju Foxa na prvom mestu, ocigledno ga niko nije hteo barem za cenu koju su ocekivali a verovatno nije bila velika.

 

i onda ako je tako i umesto da ne uradis nista, ti trejdujes igraca kojeg si konacno ubo na draftu cisto da napravis trejd? ajde da imaju neke sanse za play-in ali ni to se nece desiti (cak i da se desi, i da igraju, opet nista nece uraditi). bolje sacekas leto i udjes sa jasnim planom za buducnost i probas tako da vuces poteze.

izgleda kao da kingsi nikad nemaju jasan plan, sve nekako u hodu i nekako uvek ispadne najgore moguce.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Minesota malo ima sreće, baš im je zapalo da igraju večeras i sutra uveče protiv Kingsa. Jeftine dve pobede više na kontu. Mogu polako da spremaju napad i na TOP6.

 

Govori se da će biti aktivni na dedlajnu kako bi dodatno pojačali ekipu.

 

 

Da se vratimo na temu rostera Kingsa, potrebno je više od Foksa i Sabonisa kako bi se igrao plej of na zapadu. Nisu sedeli skrštenih ruku ni Pelikani koji su se pojačali CJM-om.

Dovoljno jer reći da je trenutno 7 ekipa Minesota, a 8 Lejkersi. Klipersi su deveti koji opet igraju sjajnu košarku i bez Kavaja i Džordža. Veoma je težak put do plej ofa, jer treba da pobede dve baš jake ekipe u plej inu. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, L0shMi said:

Tačno sam se pitao ko će biti glup da trejda za Sabonisa. Kingsi nikad ne razočaraju. Da su dali isti paket za Myles Turner-a, pa ajd kao, ali uzeti čoveka koji em nema šut spolja em ne može emoji736.png brani ni 4 ni 5, ne donosi ništa u zaštiti obruča. Isuse bože...

Ako Carlisle ne uspe išta da izvuče iz Hield-a, eto njega u Kini.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
 

Sabonis je Šek lično za Tarnera, dečko stagnira od samog ulaska u ligu. 

Obojica su poprilično loši nazad (Tarner napredovao od ulaska u ligu, ali je i dalje to samo bildanje statistike), ali nema uopšte poređenja između njih. 

 

Što se šuta tiče, imaju slične procente, s tim da Sabonis pogađa 2.2 šuta više po meču. 

Link to comment
Share on other sites

cam johnson ladno nije pozvan na sutiranje trojki na asg iako ima bolji procenat za tri od svih pozvanih. bravo, kreteni.

 

a beli medved iz kameruna nastavlja da prodaje faulove sudijama, ne verujem sta su dva puta svirali protiv aytona u I cetvrtini.

Edited by stoudemire
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@LordOfTerror Sta kazes na izbor promukle konjine u top15 trenera ikad ? 😄 

Karlajl mora da bude na ovoj listi umesto Doca, zasluzio je covek onim podvigom iz 2011. a i overall svojim trenerskim kvalitetima

 

 Ajmo braco Lakersi, da vidimo mozemo li sta ovako sakupljeni (mada bez Mela!) protiv najjacih ekipa...

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Na svu muku Janis ne promasuje nijedan sut, ima 8/8 pogodio je trojku nekoliko distanci uz jedan tezak fejd, sad ga fauliraju za 3...

I posle kao nisu sluzili ni Sruder, KCP, Karuso i kompanija Lakersima, jes malo sutra ---Ovo je jedna od najgorih odbrambenih ekipa koje sam gledao

Prva tehnicka u sezoni za naseg Kinga 😄  jes lepo ukucao ovo

Link to comment
Share on other sites

Neko sinoć reče da je Grejem najgori startni plej, pa da mu odgovorim samo da nije. Najgori je u redovima Lejkersa. Šta znači kada plaćaš igrača 45 miliona, a ekipa bolje igra bez njega, gubili 30 razlike i lagano u poslednjoj četvrtini dok nije ulazio u igru Lejkersi priđoše na 10 razlike. Koliko igra bolje teče kada on nije na terenu. Ja mislim da samo od svoje sramote ne žele da izbace potpuno Vestbruka iz ekipe, jer kakvu su grešku napravili sa tim trejdom za Vestbruka je na ivici ludila.

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...