delgado Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 (edited) Trenuci kad se Draki i ja slozimo sa DameTime su lepa ljuCka prica Edited February 2, 2022 by delgado 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 7 minutes ago, delgado said: Trenuci kad se Draki i ja slozimo sa DameTime su lepa ljuCka prica Kvalitet, ne kvantitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Uzivanje je gledati Moranta... Podseca na Rouza.. 17 minutes ago, DameTime said: Kvalitet, ne kvantitet. Opusti se, muvaju te.. I ne daj se, stari su to vukovi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 1 hour ago, Predragdjape said: Uzivanje je gledati Moranta... Podseca na Rouza.. Opusti se, muvaju te.. I ne daj se, stari su to vukovi.. Živo me zanima koja je poenta ovoga, mada sumnjam da je imaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 8 minutes ago, DameTime said: Živo me zanima koja je poenta ovoga, mada sumnjam da je imaš. Nisi shvatila salu... Nema veze.. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 2 hours ago, delgado said: Trenuci kad se Draki i ja slozimo sa DameTime su lepa ljuCka prica Posto si resio taj problem, idi nadji posao...i novu devojku.🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 (edited) 1 hour ago, Predragdjape said: Nisi shvatila salu... Nema veze.. 😂 Pa iskreno nisam, možda si ti imao nameru da to zvuči kao šala, ali zazvučalo je seksistički. Edited February 2, 2022 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Mene ova sezona izuzetno podseca na Lakers 12/13 sezonu, a zanimljivo nakon 51 meca obe ekipe imaju isti skor : 24-27 Ostareli superstar koji i dalje igra vrhunski, Kobe je 12/13 bas izvukao jaku sezonu dok se nije povredio, Dvajtara druga banana u prajmu (ali nakon operacije) slicno kao Davis sada, isti i broj godina u tom trenutku, Pau Gasoft kao pandan Russu, Jamison kao sada Dvajt 😄 . I ta ekipa je igrala katastrofalnu odbranu i samo je Kobijeva mocna napadacka sezona odvela tu ekipu u plejof, gde su bez Brajanta ocekivano pometlani od SAS-a... Tadasnji Lakersi potpisali su Joodie Meeksa koji je pikao za Filu, ocekivalo se od njega da donese sut a doneo je nista, nesto slicno kao sada Ellington - Ako nista, ta sezona iznedrila je Endrua Gaudloka, gunnera bez savesti koji je kasnije napravio finu EL karijeru, a ove godine promovisemo Monka koji je ozbiljan baja. Pokusavam da izdrzim da gledam LA-Portland, jer ja sam uvek uz moje Lakerse. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Баш сам и ја помислио на ту 12-13 сезону на почетку ове. Иначе остао будан да гледам далас мислећи да је у пола 2, кад оно пола 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Bruklin 6ti uzastopni poraz🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 AD i Melo vode do pobjede.💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 33 minutes ago, Miki28 said: AD i Melo vode do pobjede.💪💪💪 oni jedini dobijaju od lebrona koverte iz budžeta "keš na ruke za izuzetan doprinos" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 2 hours ago, Miki28 said: Bruklin 6ti uzastopni poraz🤔 I to od Kingsa bez Foksa, komedija su. Koliko je i Dalas nestabilan, taman kad pomisliš da su uhvatili ritam, vežu dva poraza od Orlanda i Oklahome. Pri tome Luka sve vreme na max broju obrtaja. Al zato Memfis ne staje, sa problemima koje Juta ima, ne vidim da mogu da budu ispod trećeg mesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Hjuston pokazao Kavsima sta je Zapad 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 svašta različitog je deda izveo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Uzimajte Harrisa dok traje popust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Super su mi ove izolacije Mela pod košem i ova cimanja lopte iznad glave. Kao da gledaš nekog iz povratka u budućnost pa poželiš da mu postaviš stotine pitanja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 (edited) Ima li statistika za ovo da l' se nekad desilo!? Edited February 3, 2022 by Čvarkov 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 bila bi fora da je šutirao 5/22 ovako je... meh. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 zora rudi dan se beli a mi napaljeni u portlandu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 3, 2022 Author Share Posted February 3, 2022 pre neki dan slusam neki podcast i pocne prica kako bi warriorsi trebali trejdovati neke od ovih klinaca da dovedu nekog ozbiljnog igraca jer ce u protivnom samo presedati pola sezone i ceo playoff, pa mi na pamet pade ideja pozajmljivanja igraca kao u fudbalu. i sada napravi i windhorst podcast i spomene slicnu pricu oko loanova. dao je primer wall-a ili dorta koji nece igrati u playoffu,a bili bi korisni igraci mnogim ekipama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 i trejdovi i pozajmice mi se čini kao overkill trejdovi su upravo prilika da obrneš sezonu, pokrpiš neke propuste ili kreneš tankerskim putevima. na to dodati pozajmicu mi izgleda kao teška kaubojština 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Naravno Loan je kontrateza sell-u, trejdovi su druga zivuljka i kao takvi su zamisljeni kao univerzalni instrument 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 3, 2022 Author Share Posted February 3, 2022 sigurno bi se smanjio broj tradeova kada bi bilo loanova, ali se ipak razlikuju i bilo bi koristi za neke timove od njih. cenim da ce u buduce biti nesto slicno nakon sto silver ubaci ovo kup takmicenje sto sprema vec par sezona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts