Jump to content

Futsal


Dragan Mićić

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Slično kao kod rukometaša, pola tima je palo test na koronu. Večeras naši igraju samo sa devetoricom, pocrkali su do kraja utakmice. Plus kvalitet Portugalije i poraz 4:2.

 

U nedelju sa Ukrajinom i petak sa Holandijom tražiti dve pobede za prva dva mesta i prolaz dalje. Mada nam Ukrajina nikad nije ležala. 

Link to comment
Share on other sites

Samo da se ne obije o glavu to sto nismo pokusali da izjednacimo sa uvodjenjem igraca-golmana. Trener se odlucio da cuva poraz od 2 razlike, iako ovi Portugalci nisu vise oni Portugalci koji su bili sa Rikardinjom.

Edited by diego
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Kvalitetna, borbena prva polufinalna utakmica završnog turnira futsal kupa Srbije u Kragujevcu. Prvi finalista je Ekonomac. Dobili smo velikog rivala Loznicu 3:2, nakon vođstva od 3:0. Prvo poluvreme proteklo uz malo tenzija i čarki, kojih nije bilo u drugom. Igra obe ekipe na vrhunskom nivou, što se moglo i očekivati. Potpuno zaslužen prolaz Ekonomca u finale. Solidno popunjene tribine Jezera, ulaznice su bile besplatne. Na poluvremenu su podeljene četiri nagrade najsrećnijima (dresovi kmf Ekonomac*2, večera za dvoje i telefon ajfon 14). Finale se igra u nedelju od 18h. Protivnik Ekonomcu biće bolji iz duela Beogradski FON - Bečej, koji se upravo igra.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Poz ekipa, vjerovatno vas dosta igra turnire u futsalu tokom ljeta, ako neko zeli da se prijavi na neki turnir a ne moze skupiti za kotizaciju, samo nek mi se javi u DM ili ovde, jedini uvjet je da se zovu "RD live" 😄

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...