ćušpajz Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Dzoni zaboravljen, White zaboravljen, Dobric zaboravljen, Lazarevic isto. Radonja jbt???? eto gregora glasa, možda to podseti radonjića na whitea, drugog najskupljeg igrača koji može biti faktor u 5oj tekmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Radonjic gledao sinoc Kera i shvatio da moze on jos gore od njega. Kalina dobio dete i ne postoji u ovoj seriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 1 minute ago, uini said: eto gregora glasa, možda to podseti radonjića na whitea, drugog najskupljeg igrača koji može biti faktor u 5oj tekmi Ma jok, otpisao ga Radonja očigledno...zato Marković i Lazić dominiraju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Borba bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Davidovac nek objasni Mitrovicu kako se cuva Lesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 (edited) Velika bruka . Nema reci kojim se moze opisati moj trenutni osecaj kada se jedan profesionalni kosarkas i sportista,pritom jednog velikog kluba ponasa ovako...i pljuje svim Zvezdasima u lice. Najgori dan u mom zivotu od kada gledam moju Zvezdu,jednu jedinu. 83 primljenih poena za 28 minuta igre.. Jedva cekam kraj sezone i muke ovih odvratnih igara bez centra i bekap pleja. Edited June 3, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, iamsho4sho said: Velika bruka . Nema reci kojim se moze opisati moj trenutni osecaj kada se jedan profesionalni kosarkas i sportista,pritom jednog velikog kluba ponasa ovako...i pljuje svim Zvezdasima u lice. Najgori dan u mom zivotu od kada gledam moju Zvezdu,jednu jedinu. Napisi jos neki put 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 1 minute ago, iamsho4sho said: Velika bruka . Nema reci kojim se moze opisati moj trenutni osecaj kada se jedan profesionalni kosarkas i sportista,pritom jednog velikog kluba ponasa ovako...i pljuje svim Zvezdasima u lice. Najgori dan u mom zivotu od kada gledam moju Zvezdu,jednu jedinu. Bolje se navikavaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 https://www.youtube.com/watch?v=ieqg2PrkN3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Nije sramota izgubiti ali ovakvav pristup mi je sraman. Ovo je katastrofalno Bas me brine reakcija ekipe u 2 pol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Sudije malo kompenzuju rezultat dajući nam par faulova za bacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 sto je White bolji od Borise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, duboko said: sto je White bolji od Borise? Zato sto nije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Ovo je najbolja igra jednog tima poslednjih godina u plejofu. Brutalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Bar nam se igraci ne majmunisu🙏 hvala Bogu na tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 White ne može nikako da pomogne. Čovek ne zna gde se nalazi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, Volter said: Ovo je najbolja igra jednog tima poslednjih godina u plejofu. Brutalno. Ovo je najgora najjindolentnija igra jednog tima u zadnjih poslednjih godina u plejofu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Sad treba braniti -41 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, Volter said: Ovo je najbolja igra jednog tima poslednjih godina u plejofu. Brutalno. Apsolutno. Lako je sad nipodastavati trud. Odigrali su maestralno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Kako cemo ih unistiti u ponedeljak samo gledajte. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Nema smisla trošiti tastaturu, danas nisu zaslužili. Vidimo se u ponedeljak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 (edited) stojadin sa prikolicom... izuseravali nas za medalju. Edited June 3, 2022 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Verujem da će u petoj izaći totalno druga ekipa Zvezde ali pristup večeras je sve samo ne šampionski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, Clash said: Kako cemo ih unistiti u ponedeljak samo gledajte. Mi nemamo mentalitet da unistimo ni KK Dudulajce. Pobeda je moguca, ali unistavanje sanse nema. Prevelike su to djane da bi se mogli napaliti da uniste nekog, a i kad bi se napalili nemaju cime jer su kosarkaske analfabete, sve sami zadnji vezni, rovokopaci bez grama talenta za kosarku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 opet im čović pokvario plan da prekinu utakmicu😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts