Veteran Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Dobiće opet 15 000 000 € Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 17 minutes ago, Markoss said: Pefi kad odigra dobro, to je bukvalno statisticka greska. U prvoj cetvrtini je i bio dobar, u ovoj poslednjoj katastrofa. Em ne moze nista da organizuje, em licem ne moze da napadne apsolutno nikog, em sut ni u najavi. Bezveze cemo izgubiti ovo, a na kraju egal utakmica koju bi iskusan tim kakav je nas, trebao da dobije i privede kraju rutinski. Da i meni nije jasno gde je Wolters. Čitavu 4/4 sa Pefijem u igri nismo uradili ništa Što se tiče Branka, ok, Hollins je bolji fit. Ali Laza je bio tu celo vreme, ali jbg ovaj pogodi preko ruke. Neče se niko leba najesti (ako pričamo o pobedi u seriji), ovakvim šutevima 14 minutes ago, uini said: pauza za late nite snack imam neku paštetu i kobaje Prijatno Bogami i ja sam se spustio da omlatim onu leftover pohovanu piletinu što je ostala od ručka 10 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Od salata jedem samo meso 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Duze traje prekid nego indijska serija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 14 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Od salata jedem samo meso u polumraku sam pomislio da sam zahvatio 2-3 rotkvice iz neke činije, ono presni mladi krompirići, havarija 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Steta sto smo ovako glupo izgubili utakmicu, ima i do radonje def. Cudne, nelogicne petorke pred kraj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 (edited) 8 minutes ago, Predragdjape said: Em sudije navlacile za njih jako, em im kao znak zahvalnosti daju tvrde predmete sa tribina. 😂 Ovo moze samo sluzbeno 0:20 i to je to. Utakmica je ranije morala biti prekinuta kao i ulazak policije oko tribina.. I nasi navijaci su se glupirali na vrlo slican nacin u 1. utakmici. Ubacivali sve i svasta na 3 minuta pre kraja kad je bilo +8 ili +10 za nas. Igrace se ovo danas do kraja. Mi gubimo. Gubimo i 4. utakmicu. U 5. sta bidne. Veceras ispustili + 8 na nacin kako ispustamo prednost svaki put kad nam se posreci da u gostima nekog dobrom igrom razbijemo. Stisnu se muda, cuva se rezultat i gleda se kako protivnik smanjuje razliku. Poradja se kos i gubi utakmica 1 minut pre kraja ili jos manje od toga. Sudjenje je prica za sebe, ali ovaj klizavi teren jednostavno nije regularan za igranje. Igraci stalno igraju pod ručnom... To je meni utisak veceri. E, da: Treba da se unakazim jer sam ipak gledao utakmicu s vremena na vreme nadajuci se cudu. Kako sam epohalno glup. Edited June 1, 2022 by drakon1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Koliko je Radonjić sve pogrešno radio u 4/4, na stranu sudijski kriterijum 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 4 minutes ago, Volter said: Ko će da mi plati sada što sam dodatno potrošio cigare? A taman sam sve lepo isplanirao i odlučio da štedim. Ajde ajde, zamisli da si xnu spusio.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Kakav pokusaj Kaline lebe mekani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Just now, drakon1 said: Veceras ispustili + 8 na nacin kako ispustamo prednost svaki put kad nam se posreci da u gostima nekog dobrom igrom razbijemo. Stisnu se muda, cuva se rezultat i gleda se kako protivnik smanjuje razliku nije bas samo tako dobar deo, da ne kazem veci, je bio van nase kontrole i jebem ti pola sata pauze da gledam kako kalina ne moze da resi zagorca 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Jebi se Radonjiću, šta si spremao ovih 15 minuta 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Auuu kakva dva suta sunce ti jebem zarko,e vala neks si nas pokrali kad dva puta ni obruc ne mozemo pogoditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Jbg. Lazic ocajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Mnogo smo glupo odigrali ovaj minut, odnosno poslednja dva. Ali ni oni nisu odigrali bas nista posebno. Jedna trojka presudila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Jbg pauza ostavila traga.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Kakva 2 napada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Zasto se ovako odigrao napad,😭😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Znalo se da je kraj posle trojke Pantera ovo ostalo je bilo samo mucenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Kakvo govno od košarke ali barem 50% otpada na uslove igre. Sa sledeću igračima zvezde ona bomb squad odela da se nabave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Šteta. Bili su zreli za 3-0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Udaren je Boltauzer, mogli bi ovi da se kazne praznim tribinama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Kkao samo Markovic iskusno tapka loptu kada nam treba trojka. I zasto smo igrali sa strane kad je bilo jos vremena. E moj Radonjicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Na stranu sve, ali smo odigrali previse ziherasku i staticnu cetvrtinu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Bila bi metla da nije bilo sudijske lakrdije. Kao sto rekoh, Lukin zicer odlucio. Steta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Greska sto je Lazic cuvao Pantera na kraju i ona olako izbijena lopta Mitrovicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts