Knipex Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Zašto su izvođena bacanja nakon faula u napadu Davidovca nad Zagorcem? FIBA pravila drugačija od Evrolige? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Daj da zavrse Dulo, Tegi i Bozo Koprivica kao sudije ovih minut. Ne bi se primetilo previse 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Just now, Knipex said: Zašto su izvođena bacanja nakon faula u napadu Davidovca nad Zagorcem? FIBA pravila drugačija od Evrolige? Isto kao što je DeDa izvodio nakon faula u napadu Krke onomad ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 1 minute ago, Knipex said: Zašto su izvođena bacanja nakon faula u napadu Davidovca nad Zagorcem? FIBA pravila drugačija od Evrolige? Mozda je Deda dobio tehnicku, Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 1 minute ago, Knipex said: Zašto su izvođena bacanja nakon faula u napadu Davidovca nad Zagorcem? FIBA pravila drugačija od Evrolige? Faul bio nakon izbacaja Davidovca. Dakle nije vise faul u napadu nego "obican" faul. Mi u bonusu, bacanja za njih. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Najjace 🤣 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 13 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Ne kapiram zašto Marković igra cijelu 4/4. Moglo bi se probati sa Ivanovićem. Pefi kad odigra dobro, to je bukvalno statisticka greska. U prvoj cetvrtini je i bio dobar, u ovoj poslednjoj katastrofa. Em ne moze nista da organizuje, em licem ne moze da napadne apsolutno nikog, em sut ni u najavi. Bezveze cemo izgubiti ovo, a na kraju egal utakmica koju bi iskusan tim kakav je nas, trebao da dobije i privede kraju rutinski. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Znam da je Luka sjajan momak ali znam da niko ne zna da me iznervira kao on. Ovo sto sad rade je cirkus i pritisak da se i je petoj isprazni dvorana ali neće sa može 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 I ovog slovenackog pederluka svih ovih godina mi se popeo vise na vrh k glave Kakva je ovo gluma i patetika a sva sranja krecu od njihovih sranja na parketu i sve ove tenzije godinama traju jer oni ne rade svoj posao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Jebes ovakav sport i nadmetanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Premotao sam ja snimak, nisam video da je neko udario sudiju. Policajac je zakačio Boltauzera u nameri da ga zaštiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Joj smora. Vratice se, odigrati minut i nazad na 4tu tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Uradise nas na finjaka. Celo poluvreme vodimo al se ne prazni dvorana i onda oni povedu 3 i kao ajd' da praznimi halu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Sta li bratu Karaici sada prolazi kroz glavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Gde je Radonji Davidovac u zavrsnici? Olako smo ispustili ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 zasto se zelimir dernja na zvezdinu klupu sad kad je krenuo u svlacionicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Kakva sprdnja, da 20 minuta već niko nema i ne zna neku zvaničnu informaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 (edited) Edited June 1, 2022 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 pauza za late nite snack imam neku paštetu i kobaje 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Napuše mi se kurca svi kolektivno. Da li na nekoj sledećoj utakmici možemo očekivati da neko baci bombu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Mi smo realno jedno govno od naroda. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 ako nakon svih ovih svinjarija aba ne donese odluku da se sledeca igra pred praznim tribinama, onda opusteno mogu da ocekuju bejzbolke za peti mec.. ovakvo navlacenje sudija i ovakav svinjac oko terena koji traje svih 3 sata, odavno nije vidjen. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 1 minute ago, uini said: pauza za late nite snack imam neku paštetu i kobaje 'Fala sto me podseti 🤤 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Sinoć onaj naš kilavi i onaj drugi dopingovani, danas mandrili na tribinama. Nikako da legnem na vreme, dobiću otkaz u pm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Najbolje po povratku da se odmah odigra i četvrta utakmica. Što pre da se ovo završi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts