Ridji Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Osećam da Radonjiću Laktaški nisu bas najomiljenije mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Hajdete ljudi, dobijamo ovo večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Ivanović baca pasove Kuzu kao da je Danston u prajmu. Poraz u pravom trenutku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 (edited) Kad sam pre 2 nedelje rekao da sam očekivao više na poziciji 2 bio sam zaskočen sa svih strana. Oko Holinsa. Kad sam rekao da nismo smeli u sezonu sa ovakvom pozicijom 5 bio sam zaskočen isto tako. Imaćemo velikih problema. Gledajte minutaže naših igrača. Prosto je KATASTROFA nemati boljeg igrača na poziciji 5 na već ovakav roster. P. S. Ivanović se dečko izgubio od utakmice protiv Budućnosti. Nema ga 3 meča nigde. Edited October 10, 2021 by StiviKivi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Kako mracite, mucno je za citanje.Pre dva dana ekstaza, a sada polivanje govnima, klasicna ciganska posla. Energetski se ispumpali u Tel Avivu, vezale se ruke i noge, a ove sere nevidjeno. Pa sta?!Jedna utakmica ne znaci nista, gubice i glavni konkurenti ovakve utakmice, sezona tek pocela, oladite malo 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 gubimo 22 razlike na poluvremenu. Napravili smo ukupno 7 faulova za poluvreme. Kakve su ambicije za ovu sezonu? Ako se neke utakmice ne igraju po planu, bilo bi lepo da znamo, a ne da slusamo price da se ovaj tim nece nikada predavati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Jbg oni pogađaju i preko ruke a naši sami kao duhovi ili lome obruč ili bacaju air ball. I to svi. Volters iz kornera air ball. Davidovac potpuno sam kao i Dobrić. Holins jednom zadnji obruč a drugi put air ball. Ivanović jednom sam, drugi put iz driblinga... U prvoj četvrtini je sve krenulo naopako. Bez energije. Prvi faul smo napravili na 2min do kraja četvrtine. Oni naloženi, krenuo ih šut i uz to se otvara i reket. Teško ćemo se izvući iz ovoga, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 3 minutes ago, Ridji said: Osećam da Radonjiću Laktaški nisu bas najomiljenije mesto I on se pogubio, cini mi se. Mada sa ovakvom energijom ekipe, ne znam sta moze da uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Just now, Gudura said: Kako mracite, mucno je za citanje.Pre dva dana ekstaza, a sada polivanje govnima, klasicna ciganska posla. Najbolji su ovi sto čekaju jedno loše poluvreme da krenu sa kako sam ja pametno govorio… e da se mene slušalo… je l sam rekao/pricao… 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Dobrić, Deda, Holins kao i glavni akteri iz Tel Aviva naravno da imaju opravdanje bar u stepenu energetskog pražnjenja ili vraćanja iz povrede, ali šta je sa Ivanovićem. Ozbiljno je pogubljen u svim segmentima. iskulirali smo ga i mi i Radonja u duelu sa Futurom, sa Makabijem se jedva i pojavio...šta sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KudSimovicu Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 5 minutes ago, Misterija Organizma said: Pogledaj raspored Partizana, do 8 kola sa donjim domom, do tad ce nam bežati bar dve pobede pa posle ih juri, jbg nažalost tako je. Partizan ce tuci i Igokea i Zvezda.Dramite bez veze zbog jedne utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 3 minutes ago, StiviKivi said: Kad sam pre 2 nedelje rekao da sam očekivao više na poziciji 2 bio sam zaskočen sa svih strana. Oko Holinsa. Kad sam rekao da nismo smeli u sezonu sa ovakvom pozicijom 5 bio sam zaskočen isto tako. Imaćemo velikih problema. Gledajte minutaže naših igrača. Prosto je KATASTROFA nemati boljeg igrača na poziciji 5 na već ovakav roster. P. S. Ivanović se dečko izgubio od utakmice protiv Budućnosti. Nema ga 3 meča nigde. Koliko se secam ovde je i dalje 99% foruma za boljeg centra.Pa ne znam ko te je zaskocio za to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 ima do nedostatka energije, ali isto tako i do bajica vise puta je isto ovako rasturio radonju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 3 minutes ago, pavijan2 said: Ivanović baca pasove Kuzu kao da je Danston u prajmu. Poraz u pravom trenutku. Ivanovic od utakmice sa Splitom ni pogadja, ni ide na prodore kojima nas je unistavao dok je bio u Buducnosti, ne izvlaci faulove... U Tel Avivu je imao par dobrih situacija (pre svega asistencija), ali u zadnje tri tekme ispodprosecno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 1 minute ago, drakon1 said: I on se pogubio, cini mi se. Mada sa ovakvom energijom ekipe, ne znam sta moze da uradi. Pa kad se za poluvreme gubi 22 razlike sigurno da ima i do trenerovih odluka i poteza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Ni meni nisu jasni ovi sto prave kalkulacije u 3. kolu Aba i placu kako cemo tesko uhvatiti Partizan?! Ludilo mozga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 4 minutes ago, Gudura said: Kako mracite, mucno je za citanje.Pre dva dana ekstaza, a sada polivanje govnima, klasicna ciganska posla. Energetski se ispumpali u Tel Avivu, vezale se ruke i noge, a ove sere nevidjeno. Pa sta?!Jedna utakmica ne znaci nista, gubice i glavni konkurenti ovakve utakmice, sezona tek pocela, oladite malo dali smo 20p za poluvreme 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Apsolutno sma protiv polivanja govima igraca, ali motiv tj angazovanje ekipe veceras je katastrofalno. Tu je i Radonjina uloga bitna, da im vuce usi i jebe nanu u takvoj situaciji... Sezona je tek pocela, tezak je i ovaj el civot sa 4 meca u 7 dana, mora se ekipa izdici iz svakog sranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Ukupan indeks za poluvreme nam je 12 a Igokei 60. Ne sećam se da smo se skoro ovako raspali odnosno da nas je neko ovako nadigrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Just now, Knipex said: Ukupan indeks za poluvreme nam je 12 a Igokei 60. Ne sećam se da smo se skoro ovako raspali odnosno da nas je neko ovako nadigrao. Prosle godine na istom mestu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Nemamo rotaciju za ovoliko meceva..dosta izlazi iz povreda..jednostavno nije lako ni otici za Tel Aviv pa nda za Laktase a ne samo igrati kosarku. Nista cudno, nadigrali su nas, alismopromasivali ciste suteve, morace Holins u buducnosti ubacivati ove otvorene suteve. Takodje Volters nije igrac koji ce dati iz ugla, naisli smo na ekipu koja voli fiziku i odmah tesko.. Muski da se pobijemo drugo,bilobi dovoljno za mene, neka reakcija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Čas košarke za sad u režiji Igokee. Mi smo očekivano skroz ispražnjeni ali ovo već prerasta u lagano sramoćenje. Moraćemo mnogo jače u drugom poluvremenu, energija u odnosu na Tel Aviv kao nebo i zemlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 3 minutes ago, Don Radonja said: Koliko se secam ovde je i dalje 99% foruma za boljeg centra.Pa ne znam ko te je zaskocio za to. Bukvalno znam i koja dvojica jesu. U fazonu kako mračim, kako će da dođe. Kako ovo, kako ono.. Vrlo je neozbiljno da jedan Evroligaš uđe ovako u sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Opusti te se, EL je prioritet. Taj pehar nam fali u vetrinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Niko nas ne ubija kao ovaj Bajić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts