Knipex Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Zašto su izvođena bacanja nakon faula u napadu Davidovca nad Zagorcem? FIBA pravila drugačija od Evrolige? 1
Kosjan Willavić Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Daj da zavrse Dulo, Tegi i Bozo Koprivica kao sudije ovih minut. Ne bi se primetilo previse 6 1 1
Dropkick Murphys Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Just now, Knipex said: Zašto su izvođena bacanja nakon faula u napadu Davidovca nad Zagorcem? FIBA pravila drugačija od Evrolige? Isto kao što je DeDa izvodio nakon faula u napadu Krke onomad ( :
Don Dusko Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1 minute ago, Knipex said: Zašto su izvođena bacanja nakon faula u napadu Davidovca nad Zagorcem? FIBA pravila drugačija od Evrolige? Mozda je Deda dobio tehnicku,
drakon1 Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1 minute ago, Knipex said: Zašto su izvođena bacanja nakon faula u napadu Davidovca nad Zagorcem? FIBA pravila drugačija od Evrolige? Faul bio nakon izbacaja Davidovca. Dakle nije vise faul u napadu nego "obican" faul. Mi u bonusu, bacanja za njih. 5
Markoss Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 13 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Ne kapiram zašto Marković igra cijelu 4/4. Moglo bi se probati sa Ivanovićem. Pefi kad odigra dobro, to je bukvalno statisticka greska. U prvoj cetvrtini je i bio dobar, u ovoj poslednjoj katastrofa. Em ne moze nista da organizuje, em licem ne moze da napadne apsolutno nikog, em sut ni u najavi. Bezveze cemo izgubiti ovo, a na kraju egal utakmica koju bi iskusan tim kakav je nas, trebao da dobije i privede kraju rutinski. 2
Perkos2 Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Znam da je Luka sjajan momak ali znam da niko ne zna da me iznervira kao on. Ovo sto sad rade je cirkus i pritisak da se i je petoj isprazni dvorana ali neće sa može 1 1
Borky Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 I ovog slovenackog pederluka svih ovih godina mi se popeo vise na vrh k glave Kakva je ovo gluma i patetika a sva sranja krecu od njihovih sranja na parketu i sve ove tenzije godinama traju jer oni ne rade svoj posao!
Volter Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Premotao sam ja snimak, nisam video da je neko udario sudiju. Policajac je zakačio Boltauzera u nameri da ga zaštiti. 1
DijametralnoSuprotan Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Joj smora. Vratice se, odigrati minut i nazad na 4tu tekmu.
Nate Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Uradise nas na finjaka. Celo poluvreme vodimo al se ne prazni dvorana i onda oni povedu 3 i kao ajd' da praznimi halu.
fradler Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Gde je Radonji Davidovac u zavrsnici? Olako smo ispustili ovo.
NikadProtivKaline Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 zasto se zelimir dernja na zvezdinu klupu sad kad je krenuo u svlacionicu?
Ridji Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Kakva sprdnja, da 20 minuta već niko nema i ne zna neku zvaničnu informaciju
didžej hel Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 pauza za late nite snack imam neku paštetu i kobaje 1 1 3
K.Dot Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Napuše mi se kurca svi kolektivno. Da li na nekoj sledećoj utakmici možemo očekivati da neko baci bombu?
n4l1m Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 ako nakon svih ovih svinjarija aba ne donese odluku da se sledeca igra pred praznim tribinama, onda opusteno mogu da ocekuju bejzbolke za peti mec.. ovakvo navlacenje sudija i ovakav svinjac oko terena koji traje svih 3 sata, odavno nije vidjen. 7
necke Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1 minute ago, uini said: pauza za late nite snack imam neku paštetu i kobaje 'Fala sto me podseti 🤤 2
Čvarkov Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Sinoć onaj naš kilavi i onaj drugi dopingovani, danas mandrili na tribinama. Nikako da legnem na vreme, dobiću otkaz u pm. 1
Volter Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Najbolje po povratku da se odmah odigra i četvrta utakmica. Što pre da se ovo završi. 2
Recommended Posts