Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE

Recommended Posts

Posted

Ivanovic se usro ko grlica, Kalinic nije dosao, Holins i Deda na energiju nas odrzali.

Jeste da ih sudije guraju, ali moramo bolje u napadu.

• Like 1
Posted (edited)

Добијамо, они из игре не могу ништа. Ал буквално. У другом Калинари даје 15, а Скејт ће морати 20 минута да цепа у другом

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted
8 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ne bi mnogo promenilo

ulicarski je dozvoljeno samo na jednoj strani

Bar ne bi bio pojeden sa loptom ovako kao mali Ivanović

• Like 1
Posted (edited)

Očekujem boljeg Kalinu i Dobrića u nastavku i možemo se nadati nečemu.

Naravno i Nejta, koji uz Džonija takođe nije došao na meč

Edited by necke
Posted

Dobro je sto smo mirni sve vreme, zato smo se i vratili.

Ovo je prednost Partizana stecena sa linije sl bacanja, tako da ne treba puno brinuti. I dalje se muce u napadu, dati gas u drugom i pobeda je sasvim realna

• Like 1
Posted

Panter im dao 50% poena, igra bez izmene sve vreme. Staće šut, umoriće se, da govnari smanje toleranciju na rukometnu odbranu i to je to. Da nemaju njega i ovoliko bacanja, vodili bismo barem 7-8 razlike.

Posted

Ivanovic veze nema sa plejom ,skroman igrac ,moze da bude koristan samo uz dobar blok i kad su mu procenti visoki inace uzas! Uz ovakvo sudjenje ovo je fantastican rezultat a igra nam je losa ,slobodna bacanja da ne komentarisem!

Posted
1 minute ago, pavijan2 said:

Sme li se dirati mrežica? @drakon1

Naravno da se smije. Slučajni dodir nije prekršaj. Ne smije se povlačiti sve dok je lopta na obruču ili ima šanse ući u isti. 

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Sharp said:

Naravno da se smije. Slučajni dodir nije prekršaj. Ne smije se povlačiti sve dok je lopta na obruču ili ima šanse ući u isti. 

Znači slobodno sudijsko "uverenje"?

Posted

Ja gledam opusteno.Ocigledno je dosla predizborna direktiva da ne sme jos jedan derbi "najveci svih vremena" da fula. Imali smo mi neke gluposti, Dzoni zaboravio muda u Podgorici, Kalina u Sek modu sa bacanjima,  ali sudjenje je takvo da bi i GSW u prajmu imao problema da dobije. Inace oni su teska divljana od ekipe, kad bi nas pustili 10 minuta da odigramo ljudsku odbranu, opet bi ih lagano resili. Naravno, to se nece desiti i valja sacuvati energiju za dve ozbiljne ekipe koje nam stizu sledece nedelje😎

• Like 1
Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Ova trojica neka obuku crne dresove da bar znaju naši da je 5 na 8.

Da je barem 100 na 100 kao na reklami...

Posted

Ne znam šta je Lazarević pa je uradio da ne zasluži ni minut, kako večeras tako ni u prethodnih nekoliko utakmica. A naročito večeras kad je Kalinić za sada na parketu čisto reda radi i s obzirom ma energiju nekih drugih igrača.

Kontre 3 na 1 su nam sramotne

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...