Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE

Recommended Posts

Posted (edited)

Kad sam pre 2 nedelje rekao da sam očekivao više na poziciji 2 bio sam zaskočen sa svih strana. Oko Holinsa. Kad sam rekao da nismo smeli u sezonu sa ovakvom pozicijom 5 bio sam zaskočen isto tako. Imaćemo velikih problema. Gledajte minutaže naših igrača. Prosto je KATASTROFA nemati boljeg igrača na poziciji 5 na već ovakav roster. 

P. S. Ivanović se dečko izgubio od utakmice protiv Budućnosti. Nema ga 3 meča nigde. 

Edited by StiviKivi
  • Ha-ha 1
Posted

Kako mracite, mucno je za citanje.Pre dva dana ekstaza, a sada polivanje govnima, klasicna ciganska posla. Energetski se ispumpali u Tel Avivu, vezale se ruke i noge, a ove sere nevidjeno. Pa sta?!Jedna utakmica ne znaci nista, gubice i glavni konkurenti ovakve utakmice, sezona tek pocela, oladite malo

• Like 13
Posted

gubimo 22 razlike na poluvremenu. Napravili smo ukupno 7 faulova za poluvreme. Kakve su ambicije za ovu sezonu? Ako se neke utakmice ne igraju po planu, bilo bi lepo da znamo, a ne da slusamo price da se ovaj tim nece nikada predavati.

Posted

Jbg oni pogađaju i preko ruke a naši sami kao duhovi ili lome obruč ili bacaju air ball. I to svi. Volters iz kornera air ball. Davidovac potpuno sam kao i Dobrić. Holins jednom zadnji obruč a drugi put air ball. Ivanović jednom sam, drugi put iz driblinga...

U prvoj četvrtini je sve krenulo naopako. Bez energije. Prvi faul smo napravili na 2min do kraja četvrtine. Oni naloženi, krenuo ih šut i uz to se otvara i reket. Teško ćemo se izvući iz ovoga, jbg.

Posted
3 minutes ago, Ridji said:

Osećam da Radonjiću Laktaški nisu bas najomiljenije mesto

I on se pogubio, cini mi se. Mada sa ovakvom energijom ekipe, ne znam sta moze da uradi.

Posted
Just now, Gudura said:

Kako mracite, mucno je za citanje.Pre dva dana ekstaza, a sada polivanje govnima, klasicna ciganska posla.

Najbolji su ovi sto čekaju jedno loše poluvreme da krenu sa kako sam ja pametno govorio… e da se mene slušalo… je l sam rekao/pricao…

• Like 6
Posted

Dobrić, Deda, Holins kao i glavni akteri iz Tel Aviva naravno da imaju opravdanje bar u stepenu energetskog pražnjenja ili vraćanja iz povrede, ali šta je sa Ivanovićem. Ozbiljno je pogubljen u svim segmentima. 

iskulirali smo ga i mi i Radonja u duelu sa Futurom, sa Makabijem se jedva i pojavio...šta sad?

Posted
5 minutes ago, Misterija Organizma said:

Pogledaj raspored Partizana, do 8 kola sa donjim domom, do tad ce nam bežati bar dve pobede pa posle ih juri, jbg nažalost tako je.

Partizan ce tuci i Igokea i Zvezda.Dramite bez veze zbog jedne utakmice.

Posted
3 minutes ago, StiviKivi said:

Kad sam pre 2 nedelje rekao da sam očekivao više na poziciji 2 bio sam zaskočen sa svih strana. Oko Holinsa. Kad sam rekao da nismo smeli u sezonu sa ovakvom pozicijom 5 bio sam zaskočen isto tako. Imaćemo velikih problema. Gledajte minutaže naših igrača. Prosto je KATASTROFA nemati boljeg igrača na poziciji 5 na već ovakav roster. 

P. S. Ivanović se dečko izgubio od utakmice protiv Budućnosti. Nema ga 3 meča nigde. 

Koliko se secam ovde je i dalje 99% foruma za boljeg centra.Pa ne znam ko te je zaskocio za to.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, pavijan2 said:

Ivanović baca pasove Kuzu kao da je Danston u prajmu.

Poraz u pravom trenutku.

Ivanovic od utakmice sa Splitom ni pogadja, ni ide na prodore kojima nas je unistavao dok je bio u Buducnosti, ne izvlaci faulove... U Tel Avivu je imao par dobrih situacija (pre svega asistencija), ali u zadnje tri tekme ispodprosecno...

• Like 1
Posted
1 minute ago, drakon1 said:

I on se pogubio, cini mi se. Mada sa ovakvom energijom ekipe, ne znam sta moze da uradi.

Pa kad se za poluvreme gubi 22 razlike sigurno da ima i do trenerovih odluka i poteza

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Gudura said:

Kako mracite, mucno je za citanje.Pre dva dana ekstaza, a sada polivanje govnima, klasicna ciganska posla. Energetski se ispumpali u Tel Avivu, vezale se ruke i noge, a ove sere nevidjeno. Pa sta?!Jedna utakmica ne znaci nista, gubice i glavni konkurenti ovakve utakmice, sezona tek pocela, oladite malo

dali smo 20p za poluvreme

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Apsolutno sma protiv polivanja govima igraca, ali motiv tj angazovanje ekipe veceras je katastrofalno.

Tu je i Radonjina uloga bitna, da im vuce usi i jebe nanu u takvoj situaciji...

Sezona je tek pocela, tezak je i ovaj el civot sa 4 meca u 7 dana, mora se ekipa izdici iz svakog sranja.

Posted
Just now, Knipex said:

Ukupan indeks za poluvreme nam je 12 a Igokei 60. Ne sećam se da smo se skoro ovako raspali odnosno da nas je neko ovako nadigrao.

Prosle godine na istom mestu

• Like 1
Posted

Nemamo rotaciju za ovoliko meceva..dosta izlazi iz povreda..jednostavno nije lako ni otici za Tel Aviv pa nda za Laktase a ne samo igrati kosarku.

Nista cudno, nadigrali su nas, alismopromasivali ciste suteve, morace Holins u buducnosti ubacivati ove otvorene suteve. Takodje Volters nije igrac koji ce dati iz ugla, naisli smo na ekipu koja voli fiziku i odmah tesko..

Muski da se pobijemo drugo,bilobi dovoljno za mene, neka reakcija...

Posted

Čas košarke za sad u režiji Igokee. Mi smo očekivano skroz ispražnjeni ali ovo već prerasta u lagano sramoćenje. Moraćemo mnogo jače u drugom poluvremenu, energija u odnosu na Tel Aviv kao nebo i zemlja. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Don Radonja said:

Koliko se secam ovde je i dalje 99% foruma za boljeg centra.Pa ne znam ko te je zaskocio za to.

Bukvalno znam i koja dvojica jesu. U fazonu kako mračim, kako će da dođe. Kako ovo, kako ono.. Vrlo je neozbiljno da jedan Evroligaš uđe ovako u sezonu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...