Squabbit Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Ih pa mojne tako. Jonas vrv ne igra, melton tesko da moze jos ostati ovako vruć, poeni su blizi da budu tvoji. Bas otvoreno.. moz biti pravo finaleSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 Ofigra jonas, osta je bez DD. Govanca do 5 nisu rekla que passa..Kako god, jos je otvoreno, ovi moji za sada HOLD THE LINE!!! Ovi dani gde smo puni, ja pobegnem malo, onda se to stigne i jovo nanaovoIdemo breee izdrziiiSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Da čestitam na tituli. Murray je out, nije pisalo. To je to.Svaka čast, 2x si me dobio potpuno zasluzeno. Ceramo se A dogodine.Jos jedared bravo tripe!!Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 au kakav voodoo bacas strasno 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 4 minutes ago, threepwood said: au kakav voodoo bacas strasno 😄 odmah mu i preventivno oduyeti titulu. ovo je middleton uradio bowenu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Hijaooo nisam ni video jbt da vodim. Pa na koju foru?Nemojte zajebavati, dans Gober vraca DD. Fg% je jos gusto ostalo je sve resenoSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Pored drugih stvari nemam danas bas toliko vremena za fantazi. Pre pola sata izadje vest da Cade ne igra, a ja ne mogu da izvrsim izmenu i ubacim drugog lika. MRS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 (edited) Čestitke Vuči... ovaj... Squabbitu na pobedi. Zasluženo, cele sezone je bio dominantan, bukvalno jedan nivo iznad nas. Meni kao satisfakcija ostaje da sam i u plejofu i u ligi bio najbolji u tom ostatku lige. Sve u svemu super sezona za Oldboyse. Bilo je lepo igrati ovu ligu, navijaće se za B saborce koji idu u A, ostalima puno sreće sledeće sezone, pa se družimo ponovo prvom prilikom. Edited April 4, 2022 by threepwood 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Čestitke Vuči... ovaj... Squabbitu na pobedi. Zasluženo, cele sezone je bio dominantan, bukvalno jedan nivo iznad nas. Meni kao satisfakcija ostaje da sam i u plejofu i u ligi bio najbolji u tom ostatku lige. Sve u svemu super sezona za Oldboyse. Bilo je lepo igrati ovu ligu, navijaće se za B saborce koji idu u A, ostalima puno sreće sledeće sezone, pa se družimo ponovo prvom prilikom.Evo bez sprdnje, nije bio voodoo nego sam bio uveren da nema šta da tražim bez dežontea... Zalivski odigra 6min, reko' cao projatno..Evo koliko su bile blizu fg i ft + 1 off rebKako god ovo je titula koja se ne broji..Mojne me samo prozivate da sam kao AV nameštač..Mi oz B mora se držimo zajedno zbog ovije ajkula u ASent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 24 minutes ago, Squabbit said: Evo bez sprdnje, nije bio voodoo nego sam bio uveren da nema šta da tražim bez dežontea... Zalivski odigra 6min, reko' cao projatno.. Evo koliko su bile blizu fg i ft + 1 off reb Kako god ovo je titula koja se ne broji.. Mojne me samo prozivate da sam kao AV nameštač.. Mi oz B mora se držimo zajedno zbog ovije ajkula u A Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Ma jok bre, ovo sam ubacio cisto iz sprdnje jer sam pratio rezultate izbora sinoc paralelno sa fantazijem i racunao koliko ce godina da me guzi ludak opet 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Cestitke, sto bi Denda rekao jako do samog kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Čestitke Skvebiju za titulu šampiona B divizije,potpuno zasluženo!!! Srećno vam svima u A ligi!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Pokusevski tripl-dabl za kraj sezone kako dolikuje 😄 Cestitke Squabbit jos jedared, druzimo se i sledece sezone. Vama sto ostajete ovde srecno sledece sezone, a mozda vam se i ja vrnem uskoro 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 5 hours ago, vladaboss90 said: Pokusevski tripl-dabl za kraj sezone kako dolikuje 😄 Cestitke Squabbit jos jedared, druzimo se i sledece sezone. Vama sto ostajete ovde srecno sledece sezone, a mozda vam se i ja vrnem uskoro 😄 Ne,ne ipak ti nas sačekaj tamo 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 4 hours ago, propolis said: Ne,ne ipak ti nas sačekaj tamo 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) @major josip moglo bi da reaktiviras ligu, jos mesec dana do pocetka sezone , mogli bi da se prebrojavamo polako. Poslao sam ti i zvanicni email preko lige za reaktivaciju lige Edited September 18, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) Ako mi veruješ sinoć sam se setio toga, nego pisao neki rad pa zaboravio u međuvremenu. Videću ovih dana da otvorim temu i sastavim spisak učesnika, samo da ugrabim malo vremena, a reaktivirao sam ligu upravo. Edited September 18, 2022 by major josip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Stigao mi mail. Igram naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Tu sam.Dajte spisak ucesnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 It's game time👍Igram naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Igram i ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Igram i ja. Neko mora s obzirom da se degli penzionisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 In Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts