realno *w Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Posle drafta sam bio žestoko razočaran, mada sada mislim da i ima nade za nekom solidnom sezonom, ali pod uslovom da se kompletiram u roku od mesec, mesec i po dana. Da ne igramo po ovim retardiranim "skok" pravilima, bila bi još bolja ekipa. Sve u svemu, napadaću: poena, PPM, ft%, asistencije i trojke. Osim toga eventualno da se nadam ukradenim loptama, i ne znam više čemu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Izgleda da ce Nurse i ove sezone da mi kida zivce sa Boucher-om 😄 Pokusevski 15 min sinoc, les Kevina Lava ipak tesko da ce da ozivi, i tako 😄 ako me zaobidju povrede mozda bude neka borba za PO, u suprotnom moze da bude i borba za opstanak 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 @Zvezdinho rade "bašte" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Kakav zajeb sa Pj wash on ce me i kostati nekog ozbiljnijeg rezultata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Mene ce kostati neuzimanje Holmsa u 4.rundi drafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 @major josip imas PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Evo Zveki, radio sam, sad ću da vidim, nisam stalno online. Gde žuriš toliko, nisi zadovoljan timom? Inače i meni je bilo čudno da ste mi ostavili Holmsa za kraj četvrte runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Uh uh slabo veche mojih kurana. 3ica na dlaku od DD i jos par kikseva.Bice gusto jos su ave kat zive.. Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Majore mislim da su i tvoji puleni iznenadjeni kako su odigrali prvu utakmicu. Jbt, resen duel nakon prvog kola. U prvoj rundi me nakoutira covek i sad odradjuje posao, pusta me da se teturam po ringu..😂😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 8 hours ago, Predragdjape said: Majore mislim da su i tvoji puleni iznenadjeni kako su odigrali prvu utakmicu. Jbt, resen duel nakon prvog kola. U prvoj rundi me nakoutira covek i sad odradjuje posao, pusta me da se teturam po ringu..😂😭 Ide lakše i kad ne staviš par igrača da igraju 😅 mada i sa njima bi bio isti rezultat trenutno Baš su jako krenuli moji Kari, Braun, Furnije, Mils, Holmes, čak i ovi ostali su skroz pristojno odigrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 2 hours ago, major josip said: Ide lakše i kad ne staviš par igrača da igraju 😅 mada i sa njima bi bio isti rezultat trenutno Baš su jako krenuli moji Kari, Braun, Furnije, Mils, Holmes, čak i ovi ostali su skroz pristojno odigrali. Ma svasta. Nakon prve utakmice ubelezio sam poraz sa jakom razlikom. Well done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 je l' moze res? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 54 minutes ago, Del Piero said: je l' moze res? Tribute to CS 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 @Zvezdinho danasnji dan odlucuje, u blagoj si prednosti mozda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 2 minutes ago, Igor_ said: @Zvezdinho danasnji dan odlucuje, u blagoj si prednosti mozda. Ma kako da ne, ko ce od mojih do DD, niko, zajebo sam se sto u 3. i 4. rundi nisam uzeo 2 sekvoje tima Holms i Jaka iz Austrije. Pukli smo, pukli smo, pukli smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 5 minutes ago, Zvezdinho said: Ma kako da ne, ko ce od mojih do DD, niko, zajebo sam se sto u 3. i 4. rundi nisam uzeo 2 sekvoje tima Holms i Jaka iz Austrije. Pukli smo, pukli smo, pukli smo. Ne zezaj, trojke uzimas lagano. Nemas siguran DD, ali imas igrace koji mogu do njega, Rndle najlaganije TD moze da resi ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 48 minutes ago, Zvezdinho said: Ma kako da ne, ko ce od mojih do DD, niko, zajebo sam se sto u 3. i 4. rundi nisam uzeo 2 sekvoje tima Holms i Jaka iz Austrije. Pukli smo, pukli smo, pukli smo. Da si uzeo časove od mene, ja bih ti rekao da uzmeš Senguna ili Moblija, a uzeo si MekKonela ispred njih, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Draki nije ti los predlog, al stvarno, plasiraj se jednom u taj plej of. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 [mile1 mode on] 5 hours ago, Predragdjape said: Ma svasta. Nakon prve utakmice ubelezio sam poraz sa jakom razlikom. Well done! [mile1 mode off] 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Kukaj jos malo Zveki, mozda iskukas jos nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Lamelo je na trade blocku za nekog dobrog centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 (edited) 8 hours ago, Igor_ said: Kukaj jos malo Zveki, mozda iskukas jos nesto... Ne znam samo o cemu pricas kad su samo Rendl i Lamelo odigrali dobro, ostalo katastrofa. A tebi se onaj Durante pretvorio u Durenta, a i KPJ DD. Znaci dobijas DD sigurno. Edited October 23, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 15 poena za 45 minuta, ala je Durant. Bolje Barton odigrao od njega, dok Porter ne postoji sinoc.. Randle da nije bilo BO, u laganom TD, napisao sam ovo pre BO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 @propolis katastrofa, jedino ako Doncic ne odigra neku brutalnu utakmicu pa da ublazim poraz. Tvoji solidno doprinose👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 1 hour ago, Miki28 said: @propolis katastrofa, jedino ako Doncic ne odigra neku brutalnu utakmicu pa da ublazim poraz. Tvoji solidno doprinose👍 Da da mada kad pogledam druge ekipe nisam ni ja sjajan. Onako odakativno bi rekao da sam negde oko 10tog mesta. Cilj mi je da prvih mesec,dva dana budem medju 10,a nadam se da ce posle polako da mi dolaze Tj Waren, Hachimura i Irving i onda cu da vidim koliko može ova ekipa. U principu tanak sam na visokim pozicijama,ali možda mogu da pomrsim nekom račune što bi mi bilo okej za prvi put u B ligi 🙂 Inače sam dobio poslednju vajld kartu za B ligu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts