maXa88 Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Onda mozes da zamislis koliko sam ustvari dobar igrac kad sam se do poslednje kola borio za PO😏 Zveki bi levo mudo odseko da mu se to desilo Evo njemu su svi zdravi, neki cak stizu i 3x3 da odigraju tu po Srbiji, ima lagano voljstvo i odlican raspored i opet se pekmezi. Nisi muskarcina zveki, razocarao si me i nadam se da ces biti manja sisa u cetvrtfinalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Nema od cetvrtfinala nista kad veceras JB upise TD, i odigra mec sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 2 hours ago, maXa88 said: Onda mozes da zamislis koliko sam ustvari dobar igrac kad sam se do poslednje kola borio za PO😏 Zveki bi levo mudo odseko da mu se to desilo Pa desilo se prosle sezone. Samo kukas jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Čestitam Zveki Igrači su mi odigrali sramotno kad je najbitnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Cestitke zveki zasluzeno prolazis dalje. mnogo srece u nastavku ❤️💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 (edited) 5 minutes ago, maXa88 said: Cestitke zveki zasluzeno prolazis dalje. mnogo srece u nastavku ❤️💪 Dzabe jinxujes. Kako ide u play out-u ? Jel ti i dalje bushe buljsona ko u regularnoj sezoni ? Jel si pokupio sve FA koje si milsio da su dobri 1 hour ago, major josip said: Čestitam Zveki Igrači su mi odigrali sramotno kad je najbitnije. Hvala, ali primam samo cestitke za jucerasnji dan. Ovo je i dalje 51-49 posto u tvoju korist. Ovaj 1 posto je psiholoska prednost. Nista ovde nije reseno i dosta kategorija je blizu, a razlika minimalna. Edited March 12, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 19 minutes ago, Zvezdinho said: Hvala, ali primam samo cestitke za jucerasnji dan. Ovo je i dalje 51-49 posto u tvoju korist. Ovaj 1 posto je psiholoska prednost. Nista ovde nije reseno i dosta kategorija je blizu, a razlika minimalna. Ne lupaj 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 (edited) Sve sve, al da je @Magia smesno koji je sa super Vestbrukom i 4 igraca u top 40 kukao kako nema sanse da osvoji i da nista nije gotovo, sta reci osim shameless, shameless Dobro majore 50-50. Zajebavao sam se za ovaj 1 posto, mada nije daleko od istine sta sam sve prosao tokom nedelje. Edited March 12, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Realno, ovo je gotovo, Major može da okrene još samo FT% i to bi bio nerešen rezultat u kojem Zveki zbog boljeg plasmana prolazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 2 minutes ago, Dracarys said: Realno, ovo je gotovo, Major može da okrene još samo FT% i to bi bio nerešen rezultat u kojem Zveki zbog boljeg plasmana prolazi. Zveki je mislio knjigovodstveno 1%,a realno 100% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 (edited) 4 minutes ago, Dracarys said: Realno, ovo je gotovo, Major može da okrene još samo FT% i to bi bio nerešen rezultat u kojem Zveki zbog boljeg plasmana prolazi. Edited March 12, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 6 minutes ago, propolis said: Zveki je mislio knjigovodstveno 1%,a realno 100% Realno je da Zveki ima sreće, plus će da naleti na Vladinu ekipu u QF koja je baš sada okrnjena sa dve povrede bitnih igrača. Sajmons je aut, dok je Lavin prestao da trenira zbog bolova u kolenu sa kojima ima problema cele sezone, pa se ne zna ni da li će igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 (edited) Jbt pa ti vise pratis sta ja radim u B ligi nego tvoju ekipu Malo je kripi Sta je sledece, da me pitas za broj mobilnog da me izvedes naveceru Nisam gej samo da znas Edited March 12, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Pa pratim i ostale timove, samo onaj koji nije bio u B ligi ne zna kako je igrati QF B lige. A u Lavin mi je potencijalni protivnik sledeće nedelje, dok Sajmonsa pratim, jer sam do juče imao tri igrača iz Portlanda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Ali vidji ove momke sto igraju 5-5-3Da li moze gušće?TO i BLK su egalOstalo manje vishe rešeno. Show od duelaSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 On 3/11/2022 at 3:05 PM, Igor_ said: Gledam ovu statistku lige kao, ljudo su lagano imali 49 ir spot igraca😂. Pa nije ni cudo sto nisu u PO. Gde si gledao tu statistiku? On 3/11/2022 at 4:32 PM, maXa88 said: Onda mozes da zamislis koliko sam ustvari dobar igrac kad sam se do poslednje kola borio za PO😏 Zveki bi levo mudo odseko da mu se to desilo Evo njemu su svi zdravi, neki cak stizu i 3x3 da odigraju tu po Srbiji, ima lagano voljstvo i odlican raspored i opet se pekmezi. Nisi muskarcina zveki, razocarao si me i nadam se da ces biti manja sisa u cetvrtfinalu. Ne znam šta se desilo prošle nedelje, nisi uspeo ni jednu kategoriju da uzmeš, još su mi Dinvidi, Vučević i SGA presedili po meč na klupi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 1 hour ago, Squabbit said: Ali vidji ove momke sto igraju 5-5-3 Da li moze gušće? TO i BLK su egal Ostalo manje vishe rešeno. Show od duela Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk To je brate cripple fight 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Ako je i bilo neke minimalne šanse da okrenem bacanja, poene ili izgubljene.. Kari sa 8p 4to 0/0 ft% me uništio - najgori poenterski meč u sezoni... Sa druge strane Watford postao šuterska mašina. 16/16 ima sa bacanja u seriji i evo dva meča već nije jednu loptu izgubio,a ima veliku potrošnju. Čekam da Zveki objaviš procente gde su šanse 50,01% na mojoj strani. Nerealno koliko si imao sreće kroz celu seriju, jedini razlog što ne vodiš više je što si pravio glupe izmene, al tu ti nije sreća kriva. No, dobro,da ne bude da se vadim bio si aktivniji dosta, pratio si fa imao dobar izbor prošlih nedelja, birao igrače sa stabilnijom produkcijom, sve u svemu zasluženo vodiš naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Sanse su 53-47 sada na mojoj strani ali jos nije nista gotovo, jer su 4 kategorije jos u igri. Ne mogu da verujem kako me obaraju tvoji igraci na kladionici, sjeba me Kari za lovu Sta da ti kazem, moj virus loseg uzimanja FA na pocetku nedelje kako da je presao na tebe kasnije, DJ i Bjelica, totalno bezveze potrosene izmene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 (edited) Tačno, samo što ne gubim zbog te dve loše izmene. Bjelica je bilo glupost (mada mi je opet sjajno što je imao nula poena za 20 min.), Augustin je trebalo samo da da 1-2 trojke i uspeo je da ima nula poena iz igre, kao i još neki moji igrači tokom nedelje, tipa Gordon kojem ne znam da li se to desilo cele sezone. Znam da hoćeš da igraš moje + da bi izdžinksovao i iskreno da ti kažem upalilo ti je. Protiv vlade koji ima bolji tim ćeš morati da dodaš i neke molitve i to u više različitih crkvi. Edited March 13, 2022 by major josip 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 (edited) Izdzinksovao uplatu 2k Edited March 13, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 (edited) Samo dve... Razočaran sam, mislio sam da si sigurniji u moju pobedu. Edited March 13, 2022 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Mene samo Harden može da odvede u 1/4 finale, da napravi tripl dabl uz ne više od 3 izgubljene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 42 minutes ago, propolis said: Mene samo Harden može da odvede u 1/4 finale, da napravi tripl dabl uz ne više od 3 izgubljene lopte. Ili da da jedno 40ak poena 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 1 minute ago, major josip said: Ili da da jedno 40ak poena 😄 Aaa za 40 se uzdam u Pankracija RJ Baraća 😂😂😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts