Igor_ Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 20 hours ago, Zvezdinho said: Dajem Hira i Bartona za dobrog DD centra. Imam za tebe pravog coveka, mlad, jak, umalo izmlatio Brona, malo ga jebe Foultrouble ali prava opcija za tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 On 12/19/2021 at 9:37 AM, maXa88 said: Tako to ide moj propolise. lepo rekoh da se crta nereseno ali ti ne verujes a ovo sa dejvisom nas je opasno ujebalo Crta se nerešeno? Kvalitetan si jinxer 😂😂😂 možda i najbolji u ligi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Koje smeće od sezone, lepteebo... 9-10 u autu u svakom trenutku od početka. Koliko beše ispada iz lige? Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Poslednje tri nedelje sam uzeo ukupno 7 kategorija. Blam. Čestitke @Squabbit i da sam imao dobru nedelju teško da bih išta mogao protiv tvoje ekipe. Mogu da ređam ove čestitke i samo menjam forumaše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Taman ces da se kompletiras kad budes igrao protiv mene, to samo meni moze da se desi Valjda 2 ekipe ispadaju ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Zar padaš toliko nisko da kukaš što potencijalno neću biti oslabljen protiv tebe ccc Nisamm znao da me se toliko plasiš a bliži sam ispadanju nego vrhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 (edited) Ma mislio sam na realnog, nego si se ti umesao izmedju. Realno svi su ga drali jer je imao povredjene igrace i draftovao IR igrace. Edited December 20, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Realno, opet kukaš što će neko biti kompletan ovo je neki novi nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Ovo je nivo na koji ti nisi naviko.Ne poznajes materiju ove igre Vidi se da nemas iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Moguće. Evo i tvoj pulen ušao u protokol, opet pet out igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 9 minutes ago, major josip said: Moguće. Evo i tvoj pulen ušao u protokol, opet pet out igrača. Oces da trejdujes mog pulena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Ne mogu, mnogo mi znače ti skokovi kad se vrati. Plamli i Tarner mi nisu bile najsrećnije opcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 (edited) 9 hours ago, propolis said: Crta se nerešeno? Kvalitetan si jinxer 😂😂😂 možda i najbolji u ligi 🙂 Ja ipak to radim malo bolje 😌 Iskreno nisam se nadao. jos je u jednom trenutku bilo 6-5 i nereseno u blk tako da sam ocekivao da budem upravu. Anderson je igrao iznad ocekivanja a onda i Ayton poceo da lepi blokade tako da nas je usralo maximalno. Da kazem, vratilo nam se malo za proslu nedelju. za ovu opet ocekujem potop bez dejvisa i granta i lagano rascmarivanje od strane raspolozenog provnika. Neka bude 4 kat i da pevamo Edited December 20, 2021 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 5 hours ago, realno *w said: Koje smeće od sezone, lepteebo... 9-10 u autu u svakom trenutku od početka. Koliko beše ispada iz lige? Realni daj odgovori mi na PM za trejd ponudu koju sam ti poslao jos prosli mesec za Vajsmana Sta trazis za njega, moze i na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 (edited) 2 hours ago, Zvezdinho said: Ovo je nivo na koji ti nisi naviko.Ne poznajes materiju ove igre Vidi se da nemas iskustva Ja se kladim da Josip nikad ne bi ispadao dva puta i uzimao Horforda u trecoj rundi prosle sezone. Edited December 20, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 (edited) Idi nadji neki nov citat Zukorlica. Ne moras bas toliko da ispoljavas strah nakon 2 razchmarivanja prosle sezone u kojoj si se oprostio od igranja fantazija Edited December 20, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Umesto sto trazis mane u citatima Zukorlica, bolje gledaj da uzimas casove od mene dogodine. Mozes slobodno da pogledas kakvog sam igraca uzeo u sedmoj rundi. Dzosa Gidija, da da, a ovde je bio dostupan u devetoj. Sto znaci da se ove znaci amaterizma primecuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 (edited) Nije mana u citatu , nego u licnosti koja to izgovara. Nego Draki jel to ta sezona u kojoj ces da se plasiras u PO prvi put u istoriji A lige ? Sta sledi onda ? Napad asteroida na zemlju, novi virus smrtonosniji od korone ili napad Marsovaca Edited December 21, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 RJ Barret,Quickley, Justin Holiday, Cody Martin, Harden, Aldridge, Galinari su mi u Covid protokolu bili u zadnjih dve nedelje,a vecina je i dalje....a IR sam fino popunio jos na draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Sad je Quickley kod mene u protokolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 46 minutes ago, Zvezdinho said: Sad je Quickley kod mene u protokolu Bacio sam njega i Martina jer su granični FA da probam da iscupam bar nesto jer kad krenu da igraju Irving,Warren i Rui biće visak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 (edited) Quote Tyler Herro returned from a three-game absence due to a thigh injury and hit 8-of-17 shots and five 3-pointers for 26 points, one rebound and five assists in just 21 minutes of Tuesday's easy win over the Pacers. Edited December 22, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Espn je kurac od aplikacije. Trazim ludu glavu Lance da ga dignem i naravno da ga nemaju u aplikaciji, i da ce ga dici neko drugi kad ga ubace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 19 minutes ago, Igor_ said: Espn je kurac od aplikacije. Trazim ludu glavu Lance da ga dignem i naravno da ga nemaju u aplikaciji, i da ce ga dici neko drugi kad ga ubace. kada ubacuju igraca koji do juce nije bio u ligi (pretpostavljam da je to slucaj koji navodis), taj igrac je uvek prvo na waiveru, tako da ga ne mozes uzeti samo zato sto si brz, vec moras imati bolji waiver od ostalih koji su zainteresovani & spremni da ga upotrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 10 minutes ago, uini said: kada ubacuju igraca koji do juce nije bio u ligi (pretpostavljam da je to slucaj koji navodis), taj igrac je uvek prvo na waiveru, tako da ga ne mozes uzeti samo zato sto si brz, vec moras imati bolji waiver od ostalih koji su zainteresovani & spremni da ga upotrebe. Sve sto si napisao samo povecava vrednost moje konstatacije da je govno od aplikacije. Polovina igraca nisu vise u ligi pa ih ima, ne secam se bas da Dilejni,Meli,Barea... igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts