realno *w Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 34 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Vanderbilt ako nastavi ovako bice lagano najbolji fa ubod ove godine; ovo sta radi podseca na prime Ed Davisa/Tyson Chandlera. Jeste da me šurda razbija u skoku, ali Hvala @Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Jbg, uzeo sam ga jer mi je gotivan jos iz prosle sezone i onda majmun Finch mu par utakmica dao mizerija minutazu. Prosle sezone sam hteo da trejdujem za njega, bio kod Makse. Neka , pomazemo novim fantazerima Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 I ja da se zahvalim sto si nam cuvao Monka. Ako hoces, baci i jeremiju pa da palimo masinu ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 (edited) Za Monka me boli djoka, krivo mi za Vandera, jer i sam znas da sam ti ga trazio i prosle sezone , ati si se cudio. Taman sve lepo po planu i bum Lopta covid protokol a trenutno imam 3 na IR, sto ne staviste 4 IR ko normalni ljudi u A ligi, sad cu mozda morati da bacim Vola. I Makso gde ti je Deglisa, nije se valjda posvetio A liZi sa Japijem Edited December 4, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Btw, da znate, pokidao sam draft u A ligi. Uzeo sam Srudera i Bledsoa po 2+3 runde kasnije nego ovde, ovde - u 5oj Sruder i u 6oj Bledso, a u A --> 7. Schroder & 9th Bledsoe ! Dao sam Uchi dobru osnovu s cime da trejduje i covek je izvukao Jrue Holidaya, nema na cemu Ucho... Najgore je bilo kad su se termini poklopili, ali uspeo sam da sastavim 2 dobre ekipe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 (edited) Delgi poceo sam da se Pajtonisem. Vidi ovaj blok MJ = 'GOAT' if MJ == 'GOAT' : print("Sure, he is much better then Lebron") Moze i vako: guess = input("Who is basketball GOAT ?") if guess == 'MJ': print("Yes, absolutely.") else: print("What did you say?!") Edited December 4, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Ne znam Zveki, ovo je vec neki advanced level, nista ne razumem Inace cestitke Maxi za bacanje Terrenca Davisa kog sam izmislio & naznacio da je zver u najavi i da ga cuvamo. Odlican potez mog co-ownera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 (edited) Kakav advanced level, ovo je osnovni level. Auuu 5 out igraca, postao sam Okijevac. Sram vas bilo sto niste stavili 4 IR slota ko u A , sram vas bilo ( glas Radulovica zamisljajte). Edited December 5, 2021 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 14 hours ago, delgado said: Btw, da znate, pokidao sam draft u A ligi. Uzeo sam Srudera i Bledsoa po 2+3 runde kasnije nego ovde, ovde - u 5oj Sruder i u 6oj Bledso, a u A --> 7. Schroder & 9th Bledsoe ! Dao sam Uchi dobru osnovu s cime da trejduje i covek je izvukao Jrue Holidaya, nema na cemu Ucho... Najgore je bilo kad su se termini poklopili, ali uspeo sam da sastavim 2 dobre ekipe! I mocni Tejt na kraju 10. runde. Iako je u skripti bio u 7. rundi. 😄 Baci neki vudu Delgi, imamo 6 out igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Pogresio ligu Delgi, bacio vudu na moje, cak bacio i korona vudu jbt. I sad da bacim Vola nakon sto ga je bacio Maksa, ne ide, a imam 5 out igraca. Vol, TJ Mekonel, Lamelo, OG i prvi kradljivac lopti u ligi Karuso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 baci jeremiju picko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 2 hours ago, maXa88 said: baci jeremiju picko!!! Moze za Ejtona ko oces i da ti dodam jos neki kusur Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Čestitke @Bobby Shurda razbio si me, odličan tim imaš. Povrede i raspored me sprečile da pružim veći otpor. Od kad su me ovde proglasili za jednog od favorita za vrh tri sam poraza zaređao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Do sada sam imao relativno lakši raspored i fino sam dogurao do drugog mesta i imam finu zalihu za plej of. Sledeća dva meseca očekujem jedno kvalitetno spuštanje na očekivano 5,6 mesto jer ću igrati protiv prva 3,4 favorita za osvajanje lige. Harden i Nurkic igraju ispod ocekivanja i tu vidim da ima rezerve za mnogo bolji učinak. Rj Barret je krenuo odlično,ali zadnjih mesec dana je potonuo i nadam se da će vratiti formu sa početka. Conley i Paul su ispunili očekivanja u potpunosti. Allen i Aldridge igraju van svih očekivanja i verujem da sam zbog njih dvojice trenutno u vrhu. Draft sam radio u Pioniru za vreme utakmice i nije bilo zgodno tako da sam u jednom trenutku birao 3 igrača i sva tri su bila za IR, Hachimura,Irving i TJ Warren. Nadao sam se da ce obojica da se vrate oko decembra medjutim produzilo se vreme oporavka. Od njih očekujem da doprinesu 2 kategorije,skokovi i poeni gde sam baš tanak. Nadam se da će oko allstara da trejduju Irvinga u ekipu gde će moći da igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Vezah nekako tri pobede, mozda se ipak uvucem u PO i ove sezone 😄 Cestitke protivniku na borbi, bilo je interesantno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Još samo da mi se oporavi 5-6 igrača i krećem da gazim 😄 U subotu sam imao 8 out, ko je bre izglasao tako mali IR? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Znacajna pobeda za moj tim, ne znam vise protiv koga sam igrao.. Sad mi sledi jedan tezak matchup, muka vec u prvom danu, dali staviti Kat-a u tim ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Meni od zdravih ostali Chuma Okeke i Vlatko Cancar otprilike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 11 minutes ago, threepwood said: Meni od zdravih ostali Chuma Okeke i Vlatko Cancar otprilike Pogledaj nas tim pa se utesi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 (edited) Ovo je bila greska za Harris-a. Bukvalno ne znam na koju foru mi je zabagovao fantasy. Da li moze neki dzentlmenski dogovor oko ovoga? Edited December 7, 2021 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 7 hours ago, greenenvy said: Ovo je bila greska za Harris-a. Bukvalno ne znam na koju foru mi je zabagovao fantasy. Da li moze neki dzentlmenski dogovor oko ovoga? Ja mogu da ti ga vratim u sastav ali ne na IR mesto. Morao bih da ti dropujem igraca, zatim ubacim njega na IR pa da ti vratim igraca sto sam ti dropovao. Ukoliko ti to odgovara uradicu, viidm da imam opciju i da ti se to ne racuna u dnevne izmene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 (edited) 1 hour ago, major josip said: Ja mogu da ti ga vratim u sastav ali ne na IR mesto. Morao bih da ti dropujem igraca, zatim ubacim njega na IR pa da ti vratim igraca sto sam ti dropovao. Ukoliko ti to odgovara uradicu, viidm da imam opciju i da ti se to ne racuna u dnevne izmene. Ako je moguce da to odradis kao komesar, onda ga samo vrati umesto Payne-a i to je to. Ako se ne racuna u transakcije gledacu da ne predjem 6 od 7 ove nedelje i to je to Zahvaljujem puno i izvinjavam se ligi nanespretnosti. Edited December 7, 2021 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Odradio. Ako zelis Pejna nazad vraticu ti ga da ti se ne racuna kao transakcija. Slobodno iskoristi svih sedam izmena. Igras protiv mene i nemam problem sa tim, desava se da se zezne covek. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 @Zvezdinho reaguj, poceli da namestaju. Steluju neke izmene vidis, ko zna sta mute.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts