Manu Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Šta smo rekli kada dođe do povrede igrača u periodu od dva dana za trade review? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 (edited) Ja mislim da ako se igrač trejda povredi u procesu od dva dana, onda fantazi menadžer u čiju ekipu povređen igrač dolazi, ima pravo da traži od komesara da se taj trejd i poništi. Edited November 4, 2021 by Dracarys 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 (edited) To je pošteno. Videću onda do večeras da li će izaći neka info o stepenu povrede pa javljam. Edit: Izasla je vest da je day-to-day tako da ostaje trejd osim ako ga gggg ne vetuje spamovanjem cirkularnih mejlova Edited November 4, 2021 by Manu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 ovo samo meni može da se desi. dajte 5i ir slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Realno, sta ce ti IR, ako ga ne popunis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Evo stvorila se velika prilika da Davai pokupi Deni Grina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 2 minutes ago, Miskooo said: Realno, sta ce ti IR, ako ga ne popunis. trebalo mi je 5 mesta da popunim al' sad je kasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 (edited) Pa nemas 5 O ili mene aplikacija poprckuje?! Edited November 4, 2021 by Miskooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 minute ago, Miskooo said: Pa nemas 5 O ili mene aplikacija poprckuje?! bacio sam upravo danny greena koji je takođe out 7 izmena pre tekmi u četvrtak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ovo samo meni može da se desi. dajte 5i ir slot Kamenovace te ....znas vec tko i zbog radi cega @djole sodavno nismo ukrstili koplja 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 20 minutes ago, John Dies at the End said: @djole sodavno nismo ukrstili koplja 😛 tvoji ništa posebno igraju, ali moji tek kanta vidim ja da ću u borbu za opstanak otkad me draki pohvalio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 dok gledam favorsove statse, pevam u sebi boze pravde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Ostavih na klupi Goberta jer je glupi espn objavio da je povređen i da sigurno neće igrati, kasnije u toku dana nisam imao vremena da proverim. Ode jedan DD niz reku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 3 hours ago, oubrevo. said: dok gledam favorsove statse, pevam u sebi boze pravde Sad je nasao, govnar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 5, 2021 Author Share Posted November 5, 2021 28 minutes ago, Chaos Is Me said: Ostavih na klupi Goberta jer je glupi espn objavio da je povređen i da sigurno neće igrati, kasnije u toku dana nisam imao vremena da proverim. Ode jedan DD niz reku. Unistio bi ti ft% a popravio fg%, dd i def reb. Svakako bas izjednaceno dosta kategorija pred vikend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 48 minutes ago, Manu said: Sad je nasao, govnar. tako je i prošlu protiv lejkersa sobalio pa su ga nagradili sa 10-15mins per game do juče. već vidim kako u nedelju cepa 12min dok maledon igra svoji 5min Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Zorexove suse ovoliko offreb nece da uzmu do kraja sezone ukupno. I jos bagavi Quickleyu ukrao 3 lopte koliko je ukrao ukupno u sezoni. Sve u svemu povrede usrale fin duel, njemu pao Donovan i PJW, meni Brown i Matis (koji mi cini 60% stocksa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 On 11/4/2021 at 9:34 PM, djole said: tvoji ništa posebno igraju, ali moji tek kanta vidim ja da ću u borbu za opstanak otkad me draki pohvalio Zivnuli ovi malo ...doduse ne svi 😄 I mene je Drakce hvalio, tj pojedine igrace, tako da smo u istim g#vnima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Samo kukate. Đolovu ekipu sam pohvalio zbog Siakama, koji je jeste odigrao malo lošiju prethodnu sezonu, ali je ipak i igrač koji vredan pika druge runde. Večeras mu se vraća i imaće finu ekipu. Kari-Buker-TimeLord-Siakam je sasvim dobra osnova. 19 hours ago, John Dies at the End said: Zivnuli ovi malo ...doduse ne svi 😄 I mene je Drakce hvalio, tj pojedine igrace, tako da smo u istim g#vnima A ti ipak imaš trio Harden-Morent-Ingram. Prva dva kola si se zezao sa Kanterom i sada vadiš kestenje iz vatre, umesto da si odmah krenuo jako. Vidim i da bez Ingrama vodiš, a večeras ti se vraća i Ibaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Opala, moćni Eubanks napokon stiže do dugo čekanog DD. Izvukao se na kraju gggg od ubedljivijeg poraza i jasno pokazao još jednom da ne zna bez Janisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Na kraju me razvalio Riki. Ain't even mad. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 39 minutes ago, zorex said: Na kraju me razvalio Riki. Ain't even mad. Jos je izvukao x u 3. Kada sam otisao da spavam rekoh bice x, ovi njegovi ce da ubace 100-tak poena dok Jerome, GeriHaris, Riki i Pejton bi imali muku u EK da ubace 40 poena zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Čestitke Mađiji, nisam mogao ništa sa ovako kilavim bekovima, posebno bez Brogdona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Očekivano mi je lavrnjina ekipa bila plitak potok, teško se snalazi kada ne namešta protivniku igrače.Igraju moji preko svih očekivanja, nastavljam dalje u istom tempu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Teska nedelja iza nas i minimalan poraz, duel koji smo morali da resimo u nasu korist. Neke segmente igre smo popravili ali je to i dalje daleko od zeljenog nivoa. Na treninzima to izgleda dosta bolje i probacemo da sve to primenimo na terenu, novu priliku za to cemo imati ove nedelje gde ocekujemo i prvu ubedljivu pobedu u sezoni. Verujemo u ove momke da mogu do samog vrha Anarhija i sinovi do pobede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts