Prijatelj Mitar Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Btw danas je finale 3x3 basketa, igraju moji (komsa included), imate live na YT kanalu KSS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Ima u čuburskom parku dobrog basketa i ekipa, čudi me da uini nije lokal patriotski "primetio".. Često odvedem klince i zablejim u basket pa kad čujem eno nečije dete pliva u pesku/visi sa ljuljaške/drveta samo začujem u glavi onu sada popularnu pesmu oh no, no, no.. Sreća sad su malo porasli pa najviše volimo svi da idemo u Čuburac, ja gledam basket a oni se igraju "bez kontrole"... Odem sa klincem često na terene u kraju i od 4 upotrebljiva koša svi su slobodni što je bilo nezamislivo u "moje vreme".Mada su po ovim balonima svi termini bili zauzeti, do korone smo cepali u 22h radnim danom. Još se zabode svaki put pivo posle, krene sa jednim a uvek dođe do 4,5.. Pa onda negde na klopu, neka gurmanska/punjena se pocepa.. Pre 2h ne zaspim.. Uglavnom, sutra na poslu hodam sad kao zombi, oporavljam se taman nedelju dana do sledećeg pa onda Jovo nanovo :)Tako da sam se oporavio u doba korone, mada nedostaje mi basket, ili after, ili oboje.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 @mister-no ne idem više u čuburski ali bacim pogled u prolazu kada krenem na svoj penzos-vakserski basket. nisam sedeo da gledam ali vidim da se besomučno baca otvorenom liku na šut za 3 ali da, ima tamo ekipa često 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Mogli bi ste ove postove o basketu prebaciti u novu temu. Nema baš neke veze sa postojećom a fino se razvila priča. Na starom forumu je bila čini mi se, košarka/basket tereni ili termini ili tako nešto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 32 minutes ago, mister-no said: Ima u čuburskom parku dobrog basketa i ekipa, čudi me da uini nije lokal patriotski "primetio".. Često odvedem klince i zablejim u basket pa kad čujem eno nečije dete pliva u pesku/visi sa ljuljaške/drveta samo začujem u glavi onu sada popularnu pesmu oh no, no, no.. Sreća sad su malo porasli pa najviše volimo svi da idemo u Čuburac, ja gledam basket a oni se igraju "bez kontrole"... Dakle imao si tu cast da gledas forumskog medzika tj mene, javi se sledeci put poklonicu tvojim klincima majicu 😄 salim se. Generalno ne bas dobar basket se igra u Cuburskom parku, prvo ne izvode loptu, drugo 9 od 10 akcija se zavrse tako sto neko vikne faul a onda krece petominutna 'strucna' rasprava svih ucesnika i publike zasto je bio ili nije bio faul. Svaki basket 40 minuta traje. A ne zato sto je kvalitetan nego zato sto rasprave traju 30min. Ima neki Italijan tu, bukvalno ima jedan potez, prodor u desnu stranu, ramenom nabije cuvara i kaze faul, Janis sa Cubure. p.s. prebacite sve ovo u kafanu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 1 minute ago, Tamburinjo said: Janis sa Cubure. lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 5 minutes ago, Tamburinjo said: Generalno ne bas dobar basket se igra u Cuburskom parku 5 minutes ago, Tamburinjo said: cast da gledas forumskog medzika tj mene Kakav basket, takav i Medžik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar je Dzontra... Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 9 minutes ago, Barkley#34 said: Kakav basket, takav i Medžik. 😄 it's funny cos it's true uvek sam bio medzik za sirotinju a sa godinama sam sve gori. Ubodem nesto al sve je to sporo, jadno i miljama daleko od onoga nekada... u pozadini ide Arsenova O mladosti... Oko fudbalera i basketa...Dogovori se moja ekipa sa fudbala da odemo na basket kao aj malo se zanimamo... lik koji je ne operisan od basketa nego moze ili da tapka u mestu ili da trci sa loptom pod miskom napravi korake koje mu trazimo i objasnimo da je napravio tri koraka a on se prodere A ZASTO SE ONDA ZOVE TROKORAK??? 😂 tacno mi potvrdio teoriju da svako moze igra fudbal al ne moze svako basket. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Mora da navija za Zvezdu ako misli da je to regularno. 😛 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 @Tamburinjo trebalo je da se pozove na gather step 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Dakle imao si tu cast da gledas forumskog medzika tj mene, javi se sledeci put poklonicu tvojim klincima majicu [emoji1] salim se. Generalno ne bas dobar basket se igra u Cuburskom parku, prvo ne izvode loptu, drugo 9 od 10 akcija se zavrse tako sto neko vikne faul a onda krece petominutna 'strucna' rasprava svih ucesnika i publike zasto je bio ili nije bio faul. Svaki basket 40 minuta traje. A ne zato sto je kvalitetan nego zato sto rasprave traju 30min. Ima neki Italijan tu, bukvalno ima jedan potez, prodor u desnu stranu, ramenom nabije cuvara i kaze faul, Janis sa Cubure. p.s. prebacite sve ovo u kafanu Da ne oftopičimo previše ali tu sam gledao Mimu Karadžića pika s nekim klincima, na onom betonskom kod Potpisa, sve u fullu sa znojnicama.. Primio se kao čićvu kad lepi klinca. Meni neprijatno sve se osvrćem da nema kamera mislim snima se neka komedija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 3 hours ago, mister-no said: Da ne oftopičimo previše ali tu sam gledao Mimu Karadžića pika s nekim klincima, na onom betonskom kod Potpisa, sve u fullu sa znojnicama.. Primio se kao čićvu kad lepi klinca. Meni neprijatno sve se osvrćem da nema kamera mislim snima se neka komedija 🙂 Odlican post za zatvaranje diskusije 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts