Prijatelj Mitar Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Btw danas je finale 3x3 basketa, igraju moji (komsa included), imate live na YT kanalu KSS.
mister-no Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Ima u čuburskom parku dobrog basketa i ekipa, čudi me da uini nije lokal patriotski "primetio".. Često odvedem klince i zablejim u basket pa kad čujem eno nečije dete pliva u pesku/visi sa ljuljaške/drveta samo začujem u glavi onu sada popularnu pesmu oh no, no, no.. Sreća sad su malo porasli pa najviše volimo svi da idemo u Čuburac, ja gledam basket a oni se igraju "bez kontrole"... Odem sa klincem često na terene u kraju i od 4 upotrebljiva koša svi su slobodni što je bilo nezamislivo u "moje vreme".Mada su po ovim balonima svi termini bili zauzeti, do korone smo cepali u 22h radnim danom. Još se zabode svaki put pivo posle, krene sa jednim a uvek dođe do 4,5.. Pa onda negde na klopu, neka gurmanska/punjena se pocepa.. Pre 2h ne zaspim.. Uglavnom, sutra na poslu hodam sad kao zombi, oporavljam se taman nedelju dana do sledećeg pa onda Jovo nanovo :)Tako da sam se oporavio u doba korone, mada nedostaje mi basket, ili after, ili oboje.. 1 1
didžej hel Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 @mister-no ne idem više u čuburski ali bacim pogled u prolazu kada krenem na svoj penzos-vakserski basket. nisam sedeo da gledam ali vidim da se besomučno baca otvorenom liku na šut za 3 ali da, ima tamo ekipa često 1
Knipex Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Mogli bi ste ove postove o basketu prebaciti u novu temu. Nema baš neke veze sa postojećom a fino se razvila priča. Na starom forumu je bila čini mi se, košarka/basket tereni ili termini ili tako nešto. 1
Tamburinjo Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 32 minutes ago, mister-no said: Ima u čuburskom parku dobrog basketa i ekipa, čudi me da uini nije lokal patriotski "primetio".. Često odvedem klince i zablejim u basket pa kad čujem eno nečije dete pliva u pesku/visi sa ljuljaške/drveta samo začujem u glavi onu sada popularnu pesmu oh no, no, no.. Sreća sad su malo porasli pa najviše volimo svi da idemo u Čuburac, ja gledam basket a oni se igraju "bez kontrole"... Dakle imao si tu cast da gledas forumskog medzika tj mene, javi se sledeci put poklonicu tvojim klincima majicu 😄 salim se. Generalno ne bas dobar basket se igra u Cuburskom parku, prvo ne izvode loptu, drugo 9 od 10 akcija se zavrse tako sto neko vikne faul a onda krece petominutna 'strucna' rasprava svih ucesnika i publike zasto je bio ili nije bio faul. Svaki basket 40 minuta traje. A ne zato sto je kvalitetan nego zato sto rasprave traju 30min. Ima neki Italijan tu, bukvalno ima jedan potez, prodor u desnu stranu, ramenom nabije cuvara i kaze faul, Janis sa Cubure. p.s. prebacite sve ovo u kafanu 2
didžej hel Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 1 minute ago, Tamburinjo said: Janis sa Cubure. lol 1
Barkley#34 Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 5 minutes ago, Tamburinjo said: Generalno ne bas dobar basket se igra u Cuburskom parku 5 minutes ago, Tamburinjo said: cast da gledas forumskog medzika tj mene Kakav basket, takav i Medžik. 1
Tamburinjo Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 9 minutes ago, Barkley#34 said: Kakav basket, takav i Medžik. 😄 it's funny cos it's true uvek sam bio medzik za sirotinju a sa godinama sam sve gori. Ubodem nesto al sve je to sporo, jadno i miljama daleko od onoga nekada... u pozadini ide Arsenova O mladosti... Oko fudbalera i basketa...Dogovori se moja ekipa sa fudbala da odemo na basket kao aj malo se zanimamo... lik koji je ne operisan od basketa nego moze ili da tapka u mestu ili da trci sa loptom pod miskom napravi korake koje mu trazimo i objasnimo da je napravio tri koraka a on se prodere A ZASTO SE ONDA ZOVE TROKORAK??? 😂 tacno mi potvrdio teoriju da svako moze igra fudbal al ne moze svako basket. 4
Barkley#34 Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Mora da navija za Zvezdu ako misli da je to regularno. 😛 3 3
didžej hel Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 @Tamburinjo trebalo je da se pozove na gather step 1 1
mister-no Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Dakle imao si tu cast da gledas forumskog medzika tj mene, javi se sledeci put poklonicu tvojim klincima majicu [emoji1] salim se. Generalno ne bas dobar basket se igra u Cuburskom parku, prvo ne izvode loptu, drugo 9 od 10 akcija se zavrse tako sto neko vikne faul a onda krece petominutna 'strucna' rasprava svih ucesnika i publike zasto je bio ili nije bio faul. Svaki basket 40 minuta traje. A ne zato sto je kvalitetan nego zato sto rasprave traju 30min. Ima neki Italijan tu, bukvalno ima jedan potez, prodor u desnu stranu, ramenom nabije cuvara i kaze faul, Janis sa Cubure. p.s. prebacite sve ovo u kafanu Da ne oftopičimo previše ali tu sam gledao Mimu Karadžića pika s nekim klincima, na onom betonskom kod Potpisa, sve u fullu sa znojnicama.. Primio se kao čićvu kad lepi klinca. Meni neprijatno sve se osvrćem da nema kamera mislim snima se neka komedija :)
Manu Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 3 hours ago, mister-no said: Da ne oftopičimo previše ali tu sam gledao Mimu Karadžića pika s nekim klincima, na onom betonskom kod Potpisa, sve u fullu sa znojnicama.. Primio se kao čićvu kad lepi klinca. Meni neprijatno sve se osvrćem da nema kamera mislim snima se neka komedija 🙂 Odlican post za zatvaranje diskusije 1 2
Recommended Posts