Barkley#34 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Možda se sudije angažuju vremenski, na dva sata? Istekla im je tezga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Šmekerski bi bilo da igrači izađu na teren, i pikaju basket, Žoc i Radonja nek sudeSent from my SM-A705FN using TapatalkŠmekerski bi bilo da igrači izađu na teren, i pikaju basket, Žoc i Radonja nek sudeSent from my SM-A705FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Govna jedna. Proterao bih sve iz zemlje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 izašao sam, dosta mi je svega mogu svi da mi se napasu muda 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 1 minute ago, Gb92 said: Govna jedna. Proterao bih sve iz zemlje... Ma šta iz zemlje, zajedno sa našom stokom na drustveno-korisni rad u zemlji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Jbt koliki je ovaj Savić, može sam da ode da isprazni tribine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Frustracije, frustracije, na sve strane frustracije. Ovaj narod je doveden do tačke pucanja, dođe na utakmicu ne zbog sporta nego da iskali svoje životne frustracije. I to je tako. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Nevena i Rubi u borbi za poslednjeg četvrtfinalistu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Ovo je nekako najnormalnije, isto ovo što rade sada Partizanovi igrači i uprava bi uradio i Čović...ups. Ne bi tj. nije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 11 minutes ago, Shonewizard said: Šmekerski bi bilo da igrači izađu na teren, i pikaju basket, Žoc i Radonja nek sude Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Šmekerski bi bilo da igrači izađu na teren, i pikaju basket, Žoc i Radonja nek sude Sent from my SM-A705FN using Tapatalk A znas sta bi bilo jos smekerskije? Da igraci izadju na teren, pikaju basket, a sude im Zoc i Radonja 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 3 minutes ago, Patriota iz kauca said: Ovo je nekako najnormalnije, isto ovo što rade sada Partizanovi igrači i uprava bi uradio i Čović...ups. Ne bi tj. nije. Nemojmo praviti problem i gde ga nema. Isto to su naši igrači i Radonja radili u prošloj utakmici. Ajmo malo realnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Sklanjamo navijače istoj onoj grupi ljudi koja je ćutala kad su nas pljuvali i drmali koš i koja će sve to isto raditi i u petoj utakmici (ako je bude). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 12 minutes ago, Čvarkov said: Ma šta iz zemlje, zajedno sa našom stokom na drustveno-korisni rad u zemlji. A može i NA zemlji. Just now, Patriota iz kauca said: Sklanjamo navijače istoj onoj grupi ljudi koja je ćutala kad su nas pljuvali i drmali koš i koja će sve to isto raditi i u petoj utakmici (ako je bude). Ajde, ne zajebavaj, nije normalno bacati svašta na teren. Jednostavno, nije normalno i tu je kraj priče. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Meni ovo super. Što duža pauza, više piva popijem. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 A samo sam hteo da se ovogodišnje mučenje organizma večeras završi...Kad ono triplpenetrejšn tunajt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Ali Arena smanjuje ton😁😁😁😁😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Fakat je da je daleko manje sranja nego na prethodnoj, cenim da je neko od sudija direktno pogođen nečim od strane debila nekog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Ne mogu da opišem koliko mi je teško. Imam par radosti u životu, jedna od njih je basket, i stoka mi i tu radost oduzme. Najgore od svega je što ću i sledeće godine dati 30k za sezonsku, ne vidim izlaz, jedino da potražim profesionalnu pomoć. Jebe mi se za titulu najstrašnije, jebo vam pas mater idiotsku, i men što sam delio prostor s vama 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 4 minutes ago, goofy said: Fakat je da je daleko manje sranja nego na prethodnoj, cenim da je neko od sudija direktno pogođen nečim od strane debila nekog... Čekaj druže sad bez gledanja iza crno belih ili crvenih naočara, bacaju se topovski udari na igrače uz standardan repertoar predmeta sa tribina i ti napišeš manje sranja nego na prethodnoj? Da je bačena bomba i da je neko od igrača nastradao onda bi bio egal u sranjima ili kako ti to vidiš? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Nastavlja se ovo mucenje, za jos jednu utakmicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 (edited) 16 minutes ago, K.Dot said: Čekaj druže sad bez gledanja iza crno belih ili crvenih naočara, bacaju se topovski udari na igrače uz standardan repertoar predmeta sa tribina i ti napišeš manje sranja nego na prethodnoj? Da je bačena bomba i da je neko od igrača nastradao onda bi bio egal u sranjima ili kako ti to vidiš? dozvoli, nisam bio u hali "topovske udare" na tv-u nisam video ni čuo... jesi li ti? da je pre prekida bilo manje sranja nego na prethodnoj, tvrdim... EDIT evo sad na areni kažu da je neko od sudija dobio udarac u lice, ne znam čime tako da si omašio Edited June 1, 2022 by goofy Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 15 minutes ago, goofy said: dozvoli, nisam bio u hali "topovske udare" na tv-u nisam video ni čuo... jesi li ti? da je pre prekida bilo manje sranja nego na prethodnoj, tvrdim... EDIT evo sad na areni kažu da je neko od sudija dobio udarac u lice, ne znam čime tako da si omašio Pogledaj snimak još jednom, na oklupljanu čim su izasli igrači zvezde bačen je topovski udar na njih na centru. Mislim i ne moraš ali čisto da baratamo činjenicama. Zato sam i pitao šta je sledeće, je l’ ide bomba pa da onda stvarno neko nastrada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 važi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 (edited) Nema tu vise bolji/gori, dok vlada akcija-reakcija narativ, ovako ce i biti. Dovoljno je 'razumeti' to, da bi to i postao kad si u hali i dok radi ta uzasna psihologija mase. Malo je govana dovoljno da bi se svi umazali i kolektivno smrdeli, a najtuznije od svega je sto je govana mnogo. Radetova rampa, match-winner! Edited June 1, 2022 by fillam Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Čestitke komšije! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts