Jump to content

Premier League 2021/22  

64 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

2. 2. Za koga navijate?

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Урош19 said:

Ма знам, питање је било шаљиве природе јер не волим ни пепита ни ливерпул.

I odgovor je šaljive prirode 

• Like 1
Posted (edited)

Au, kakav gol Kutinja, što je do njega, on i Steve G su odradili.

Na drugoj strani, Salah je zakenjao čistu poziciju za gol

Edited by LazarusMNE
Posted

Da igrači Vulfsa imaju imalo mozga, Liverpul bi do sada popio petardu. Prosto je neverovatno kakve su sve šanse upropastili idiotski rešenjima.

• Like 2
Posted

Haha sramno skraćena nadoknada na Etihadu, produžena tekma za 4 minuta, a Ederson od tih 4 preležao 3. Ne bi vrv preokrenulo tekmu, ali je bez veze. 

Čestitke svim građanima na tituli. Zasluženo. 

Posted
Just now, Xpert said:

Bravo!

Mnogo napetije nego sto je trebalo da bude. 😄

Nema veze, ovako je slađe. Garant su se žestoko ponadali kad je "njihov" Kutinjo da gol za 0-2.

• Love 1
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, P-51D said:

Najvažnije od svega je da je Burnley odlepršao dole...

Daj bar nesto pozitivno… bas nisam video nijedan scenario gde Leeds dobija ovaj mec

Posted

Prastajte Liverpulovci.
Mozda sam nekome od vas ulio laznu nadu..mislim da sam dobro "osetio" da ce se City usrati..medjutim,volsebno su preokrenuli.

Medjutim,moram napisati da je ovakakv scenario,ipak,negde realan. Nije Liverpul toliko bolji od Cityja da on uzme bas sve,a ovi bas nista. Mislim da je to objektivna konstatacija pa stoga City jeste zasluzio makar neki trofej. Taj neki ispade i najznacajniji. Pored onog u Ligi sampiona.

Posted
19 minutes ago, Drug Crni said:

Prastajte Liverpulovci.
Mozda sam nekome od vas ulio laznu nadu..mislim da sam dobro "osetio" da ce se City usrati..medjutim,volsebno su preokrenuli.

Medjutim,moram napisati da je ovakakv scenario,ipak,negde realan. Nije Liverpul toliko bolji od Cityja da on uzme bas sve,a ovi bas nista. Mislim da je to objektivna konstatacija pa stoga City jeste zasluzio makar neki trofej. Taj neki ispade i najznacajniji. Pored onog u Ligi sampiona.

Taj nek pripadne Realu, zasluzili su ga s obzirom na put kojim su morali ici do finala. Svim srcem uz Real u tom finalu. Benzema💪

• Like 1
Posted (edited)

Vrlo aprijatna diskusija u studiju Sportkluba. Gojku dati najpre da duva,pa ga onda pustiti unutra. Previse je ovo vinjaka.

Edited by Drug Crni
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...