Jump to content

Premier League 2021/22  

64 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

2. 2. Za koga navijate?

Recommended Posts

Posted

Previše je u međuvremenu ispisano da bi uopšte imalo smisla pokušavati da se na sve odgovori (bez ulaženja u analizu koliko toga od ispisanog uopšte i zavređuje ikakav odgovor), samo bih da pojasnim da nije niko ja nisam krivio sudiju za poraz - ono, neregularan gol za protivnika na samom početku sigurno nije pomogao, ali je Liverpool i pored toga imao na raspolaganju cijelo poluvrijeme koje je počelo sa neriješenim rezultatom da dobije utakmicu. nije uspio u tome zbog sopstvenih grešaka i neefikasnosti  (i zbog toga što je protivnik, na kraju krajeva, bolje odigrao), a ne zato što ga je neko pokrao

Posted

Ceski milijarder koji je prisustvovao mecu Vest Hem - Liverpul (mrzi me da trazim ime) kupio 27% VH. U buducnosti se ocekuje da postane vecinski vlasnik.

Dzerard blizu klupe Aston Vile. Ne znam koliko mu je pametan potez, ali ajde sad....

Posted
18 hours ago, McLeod said:

Edi Hau menadzer Njukasla. Mozda dobra stvar. On je jedno vreme radio vrhunski sa Bornmutom, mada nisam siguran kako ce se snaci ovde.

Ima samo jedan zadatak, a to je da ih ostavi u Premier ligi  dok u narednih nekoliko rokova ne dovedu nove igrace. Vec u januaru se spominju Leno, Lingard, Martial, Lacazette, Dembele...

Ako dovedu 3-4 pristojana igraca to nece biti problem. Za kasnije zadatke ce verovatno angazovati i novog trenera, a tu se za sada najcesce pominje Murrinho.

Posted

Dobro ti sto se pominju su bukvalno svi igraci za koje se ocekivalo da ce imati vecu ulogu pa nemaju/istice im ugovor.

ne bih obracao previse paznje na to. Siguran sam da ce biti jako aktivni u januaru, ali cenim da vecinu igraca koje budu doveli nece pomenuti niko dok ne postane izvesno da se nesto desava.

Posted
8 hours ago, McLeod said:

Dobro ti sto se pominju su bukvalno svi igraci za koje se ocekivalo da ce imati vecu ulogu pa nemaju/istice im ugovor.

ne bih obracao previse paznje na to. Siguran sam da ce biti jako aktivni u januaru, ali cenim da vecinu igraca koje budu doveli nece pomenuti niko dok ne postane izvesno da se nesto desava.

Ono sto im ide u prilog je sto ove godine ima jako puno poznatih imena kojima istice ugovor. Naravno da u sve te glasine ne treba verovati, ali sam prilicno siguran da ce uspeti da u januaru i junu dovedu nekoliko prosecnih igraca koji ce im omoguciti opstanak u ligi ili u krajnjoj liniji brz povratak u istu. Pominje se i Ter Stegen, ali sumnjam da oni sa njim i razgovaraju, mada kako stvari stoje u Barceloni, on ima da igra za platu u kasirice u Amanu.:classic_biggrin:

Velika imena treba ocekivati tek za 3-4 godine kada se tim ustali u gornjem delu tabele i dodje neko zvucnije ime kao trener. Nije to nista novo, tako je isao uspon Chelsea, Ciry-a aili Wolfsburga u Nemackoj. Secam se da su negde 90tih pomerali kup utakmicu za subotu, jer su tokom nedelje igraci bili angazovani na proizvodnoj traci.:roflmao:

Posted

NBC je upravo postigao dogovor za narednih sest godina za TV prava sa Premier ligom po ceni od $2.6 milijardi, skoro tri puta vise nego sto su platili prosli ugovor. Englezi su potrosili dosta novca na promociju fudbala po Americi i sada im se to debelo vraca.

Posted

Čelsi kao prava šampionska ekipa.Kante :Hail: .Sličnog igrača nisam gledao.Ovo je unikat,baš kao što je nekada bio Vijera.

Venger ih je obojicu pominjao kao najbolje pojačanje koje je doveo u trenerskoj karijeri i kao pojačanje zbog kojeg najviše žali što je propustio da dovede.Njega i Ronalda.

• Like 1
Posted (edited)

Čelsi je danas odigrao na istom nivou kao protiv Barnlija, protiv koga se kako Mc kaže raspadao. Razlika u ishodu ova dva meča je što nije glupo primljen gol pre nego što je postignut drugi, a realno je u oba meča trebalo da bude 4(5)-0 i to ne samo po šansama već i po igri.

Edited by Baros
  • Like 1
Posted

1. Bruno

2. Matić

3. Van Bisaka

Tri velika kiksa u 16 ili na ivici za manje od pola sata... Nadam se da se neće povampiriti sledeći vikend.

Posted (edited)

Eee, moji stručnjaci. Možda Utd pobedi naredne 2-3 tekme i sve ovo ce se brzo zaboraviti. 

Edit Treba verovati u Ulea

Edited by mr clutch
Posted

Ole for the loss!

Jebena uprava Utd-a.

Ovaj ce zaredjati 100 poraza i ostace na klupi.

Dok su Mojsa odmah oterali recimo.

Ne znam kakve slike i fascikle Ole guna be good ima u svojoj fioci. :D

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...