OgX Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Da li je realno ovakvo dodavanje Hendersona. Ne znam da je jedan Andrea Pirlo mogao ovako. Perfektno.
Ludi za Poli Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Ovo je trebao vec 3. crveni igracima Uniteda bit.
DJORDJE Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Do sada jedino DeGea zaradio platu i pored toga sto je primio 5 komada.
Miki28 Teoljub Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Just now, DJORDJE said: Do sada jedino DeGea zaradio platu i pored toga sto je primio 5 komada. Ja mislim menadzer i treneri da su zasluzili isto. Ovo je majstorski bilo
OgX Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Kakva sezona Salaha do sada. Vjerovatno je trenutno najjaci na svijetu. 1
Don Dusko Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 (edited) Kako ovo nije za crveni? Edited October 24, 2021 by Don Radonja 1
Darth Steva Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Pogotovo sto je ovo drugi udarac kada je vec uveliko sviran faul.
Darth Steva Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 2 hours ago, Baros said: Mogao bi Liverpul malo da uspori, mislim da je viši interes zadržati ovu karikaturu od trenera što duže na klupi Junajteda. 1 1
bergkamp bcd Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Bas los MUTD u poslednje vreme - bod u poslednja 4 kola, blamaza protiv YB, srecno izvojevana pobeda protiv Atalante i blamaza protiv Liverpoola. Samo da se opet ne podignu i srecno dogegaju do TOP 4, vreme je za Leicester da se nadje tamo.
delgado Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 7 hours ago, de Havilland Mosquito said: Imal' ko jači.... Delgišaaaaaaa......javi se Delgišaaaaaa Lagana pobeda, nadigrali ste nas koliko treba i definitivno mogu da vas vidim da zavrsite kao 4. ove sezone Tottenham maltene nije stvorio nijednu ozbiljniju sansu. Da li ja imam iluziju o Dele Aliju posto mi je gotivan, al' stvarno bih probao malo sa njim u postavi kad vec nikako ne ide, a ne da igra samo u ligi konferencija.. Lo Celso bi isto mogao dobiti vise sanse, sta znam
Markoss Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Bukvalno par dana unazad pricam da ce Salah da unisti Utd i da ce da bude punjenje. Utd je ekipa gde niko sem ona dva mucena stopera ne igra odbranu, niti hoce da trci, a preko puta je Lpool koji je trkacki najbolja ekipica na svetu verovatno. Salah je trenutno najboljii grac na svetu, u zivotu nije bio u ovakvoj formi, pa cak i ono pre pra godina... Ovo je novi nivo. Ole je sigurno najveci bezveznjak u PL, mislim da ga posle ovog sa Junajtedom, ni neki Vigan nece razmatrati.
Recommended Posts