Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Don Juan said:

Walsh 20.38...pa jeće to biti dovoljno. Tesko.

Ja ovde ne vidim prestup.

Izgleda da mu je priznat hitac ide u finale.

Na zvaničnom sajtu još nema nikakav update. O čemu se radi?

Posted
Just now, Niky Vestern said:

A šta se desilo, zašto je bilo poništeno?

Mislili su da je izašao iz kruga

Posted
Just now, Niky Vestern said:

Navodno je levom nogom izašao iz kruga, ali ja to nisam video iskreno.

Mislim da je sudija pogrešio.

Posted
2 minutes ago, Niky Vestern said:

Nabio je nogu u ivicu kruga (jel ima to ime?) pa su mislili da je prestupio ali nije prešao granicu i nije dodirnuo onu gredu odmah pored

Posted
Just now, Don Juan said:

Ok nas je četvrti za sada, ako ga devet sada prebaci, onda stvarno jebiga.

Ako nastavi sa ovakvim razvojem, Armin je potencijal za medalju na iducim OI. Secam se pre par godina da ga je Kolasinac hvalio da ce biti bolji od njega

Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Ako nastavi sa ovakvim razvojem, Armin je potencijal za medalju na iducim OI. Secam se pre par godina da ga je Kolasinac hvalio da ce biti bolji od njega

Ako ima normalan razvoj da. Već je rekorder Srbije.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Nicklord said:

Meni kao laiku izgleda da on ima mnogo više snage i dužine nego što baci ali svaki put izgleda kao da nešto pogreši u pripremi.

Evo ti ga kladivo 😁

Posted
7 minutes ago, Nicklord said:

Meni kao laiku izgleda da on ima mnogo više snage i dužine nego što baci ali svaki put izgleda kao da nešto pogreši u pripremi.

Mogao bi on ovdje da baci 21.50, samo da mu se poklopi. Ali svakako je i samo finale za sada uspjeh.

Posted

Što se tiče Walsha meni je izgledalo da ako je prestupio da je to bilo na gornjoj lijevoj strani kruga, onoj koja se ne vidi iz kuta kamere. Prvi put čujem/vidim da je zabranjeno dotaknuti rub kruga koji je na sredini postavljen. Možda i jest ali nisam znao za to.

12 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Imam feeling da će jedna medalja na kugli biti iznenađenje. Sinančević ili Mihaljević, pitanje je sad :classic_biggrin:

Posted
13 minutes ago, Stiletto said:

U drugoj grupi kuglaša samo jedan ima season best ispod 21m. Biće zanimljivo.

Imali su skoro svi i u prvoj, pa slabo 😄 Ali moglo bi biti neprijatno Otterdahlu, možda čak i Kovaču.