Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uvek sam mrzeo kad se neko primi pošto se fokus medija usmeri na nekog našeg sportistu... Masovna histerija i praćenje a ni pravila se ne znaju.... Kad dođe do toga široke narodne mase misle da je dovoljno da se taj i sportista samo pojavi i zlato je tu, a ostali da se dogovore... Tako smo došli do toga da, usled po navici pominjanja streljaša po medijima skoro na svakim OI, prosečan pratilac sporta pomisli da su nam svake igre donosili barem po jedno zlato.. 

Posted

Ok Zorana je prezadovoljna svojim rezultatom i stelnacki savez takodje. Mani me tih prica covece. Neuspeh strelaca, potop. Mikec imajuci u vidu kako je u mixu prodao Zoranu je vise imao ludu stecu sto je dosao do medalje.

Posted
5 hours ago, suptil said:

Ok Zorana je prezadovoljna svojim rezultatom i stelnacki savez takodje. Mani me tih prica covece. Neuspeh strelaca, potop. Mikec imajuci u vidu kako je u mixu prodao Zoranu je vise imao ludu stecu sto je dosao do medalje.

OK, sto se nisi kvalifikovao za Olimpijsku  formu na medjunarodnim takmicenjima?

Sada bi pricali o tebi i tvojim uspesima.

Oh, wait - nema ih.

Jbg, Suptile - Streljastvo ne funkcionise tako.

:classic_biggrin:

Posted

Ama danas je crni dan za srpski sport u Tokiju. Novak bez zlata, Zorana posle prvog kruga kvalifikacija prva pa posle ni u finalu. Katastrofa. To je moja poenta. I na tenisu sam nesto slicno napisao. 

Posted
13 hours ago, suptil said:

Ama danas je crni dan za srpski sport u Tokiju. Novak bez zlata, Zorana posle prvog kruga kvalifikacija prva pa posle ni u finalu. Katastrofa. To je moja poenta. I na tenisu sam nesto slicno napisao. 

Gde na Ognjenu Mariju da igraju - na crveno slovo? :krstipd4:

Posted

Dobra druga serija Arsović u trostavu (klečanje). Prvu dosta loše ispucala. Šesta trenutno. Ajde to bolje malo 

Posted
1 minute ago, Klotzen said:

by the way ima prenos na RTS 2 od pre koji minut.

Nisu znali od muke šta da prenose pre, gdegod se prebace nikako ne ide :classic_biggrin:

• Like 1