Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Voli Bron da igra protiv Golden Stejta, mislim i kada bi eventualno bila serija LAL-GSW da bi Bron bio kao iz prajma. 

Sinoć ih je baš uništio.

Ovo je Bronu četvrta najbolja skorerska sezona u karijeri i na pravom je putu da poveća na 30+ ppg. 

Još 208 poena do Karla Melouna. 19 utakmica do kraja regularne sezone, tipujem da će igrati nekih 15-16 utakmica, poslednje utakmice bi morale biti iskorišćene za odmor Brona pred plej in!

Edited by Dracarys
Posted (edited)

Sada je Bron postao igrač sa najvećim PPG (points per game) u ovoj sezoni. Niko nikad neće biti toliko dugo na visokom nivou. Ima 37+ godina!!!

Pada Karl Meloun za par utakmica, još 3 takve utakmice i postaje drugi vodeći igrač.

Edited by Dracarys
  • Like 2
  • Thanks 1
  • 2 weeks later...
Posted

lbjlove.jpg

Partija protiv Toronta izuzetna, pogodio je no-look fejdavej bazzerbiter trojku slicno kao protiv Wizardsa za OT 16/17, samo je ovde bilo ranije ali pri tesnom rezultatu pred kraj, potom toga je usledila jos jedna trojka za izjednacenje... Bilo je ozbiljnog rudarenja pod kosem i prelepih zavrsavanja i poteza, kao i 2 strasne blokade.

Nazalost, prekrasna partija protiv Wizardsa nije zavrsena pobedom, ode +14 pred kraj trece u vetar, ode jos jedna neverovatna partija pod L kolumnu. A bilo je vazno pobediti, mrtve Wizardse... Steta i zbog trenutka za 21i poen kada je prestigao Kareema i zagrlio se sa KCP-em. Bio je King u fazonu "Sto te neemaaa" ...

I onda kao sto se i ocekivalo, mocna partija protiv svojih Kavsa, bio je skroz u elementu i sutevi su ulazili, jos jedan mocan tripl-dabl, tako ih je izresetao i prosle sezone na gostovanju kada je imao 50+ ... Ovoga puta, pobeda nije izostala, 2 pobede u gostima posle dugo vremena za Lakerse i neki pomaci si prisutni (bolja igra Vesbruka, novajlije Augustin i Gabriel znace, posebno Gejb jer je ipak neki hasler i neko koga ce Vogel hteti da stavi na C. I dalje ne kapiram sto ne stavlja Dwighta na 20min samo da skace i stoji u reketu, al jbga...

++ ovaj poraz od HOU na produzetke sramotni, gde smo imali opet napad za pobedu i nista, Spursi u gostima su se mogli dobiti ali tu King nije igrao.... pa onda 2 poraza od Klipersa na 1 loptu, gde smo opet imali oba puta sut za pobedu...  Zbog svih tih isprosipanih stvari, izostajanja Dejvisa (pa i Lebrona) na duuuge staze, svega sto se desavalo, 7. mesto je teoretski nedostizno a jedino ono bi znacilo kakvu takvu nadu za prolaz 1. kola, protiv Finixa nema sanse, a put dotle je jako tezak --> treba sacuvati 10. mesto od Spursa/Kingsa, treba dobiti Nju Orleans najverovatnije koji je jako zajeban & porazenog Minesota-LAC a nista ne garantuje da ce Dejvis i ako se vrati ostati u komadu... 

Navijam iskreno svim srcem jer jbg izvuci max iz date situacije sta god to znacilo, to je sampionski mindset, idemo po scoring titule u 38oj godini i 2x u karijeri, trka sa juncima u naponu Giannisom i Embiidom od kojih je James deceniju stariji, pa da se dogegamo kroz trnovit put za sansu za bar jos 4 PO utakmice, da se i taj PO legasi nadopunjava i poboljsava....

• Like 1
Posted

tesko je i neodgovorno nazvati partiju protiv toronta izuzetnom;

9 rebsa za jebenih 45mins u igri 

uz svu magiju grofovije, trebalo mi je 2x DD i 2x trice da prodjem a makar 5x je neko imao 9rebsa ili asistencija : (

• Like 1
Posted

@delgado, poslao mi juce @freethrow jos jedan dokay bromanse iy nase fantazi posade

On the latest episode of "The Draymond Green Show," Green congratulated James on moving into second on the league's all-time scoring list and also delivered a message to Golden State Warriors head coach Steve Kerr.

"Congrats to LeBron, second all-time," the Warriors star said. "Probably in 50 more games or so, 50 to 70 games or so, he'll be first all-time, and I can't wait to see that. And I hope - Steve Kerr, I'm throwing this out there right now: if LeBron is passing the all-time scoring record and we have a game, I'm going to LeBron's game and witness history. So that's what we doing, coach Kerr."

https://www.thescore.com/news/2324186

• Thanks 1
Posted

Stigla jos jedna nagrada:s_d:

Zvezda NBA LeBron Džejms sigurno je mislio da će ulogom u filmu "Space Jam" postići još jedan veliki uspeh i to na dodeli prestižnih Oskara, a ne na uručenju satiričnih priznanja Zlatna malina, i titule kojom je okićen kao najgori glumac, saopštili su organizatori nagrade za najgora filmska ostvarenja.

LeBron Džejms je osvojio neslavnu titulu za „jadnu glumu“ u filmu u kojem su kombinovane uživo akcione scene i likovi iz crtanih filmova kao što Duško Dugouško i Patak Dača.

• Ha-ha 4
Posted
6 minutes ago, Dracarys said:

Slažem se da je Džordan bolji glumac, jer sve što stiže od njega je fejk

grofe, ne pomažeš svojoj ionako klimavoj reputaciji. čak nisi ni zmajeve upotrebio prekjuče.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Samo da ostavim 4000-ti post na ovom topicu 

Drejmond je vec prisustvovao onoj 1-3 istoriji, moze i kad se bude prelazio Kareem : ) 

Svakako ce to biti ultimativni pecat i tacka na goat pricu.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Bron u poslednje 4 utakmice ima 38-10-7. Izvrstan je.

Bron u poslednje vreme ističe da ga potcenjuju što ga ne uvrstavaju u najveštije skorere ikada, jer pored toga je radio i mnogo drugih stvari na terenu, bio je all round igrač, postizao poene, kreirao za druge i igrao odbranu. Mislim da je potpuno u pravu za to.

Posted

ne znam koliki je skor sa davisom ali sam gledao puno tekmi lejkersa jer su u 5-6 ujutru plus fantazi = i mogu vam reci da taj rez nije bajan a ni igra. ostali povredjeni, ariza, nunn, breadly i ko vec, nisu faktor, tako da bi sa zdravim davisom bili tu negde, oko playina ili eventualno sesti. 

• Like 1
Posted (edited)

Da se Dejvis ne povređuje, on je sa svojom formom uvek TOP10 igrač lige, a to dosta znači, pogotovo ovakvim Lejkersima. Mislim da bi lagano bili u TOP4 zapada..

Edited by Dracarys
Posted

Davis je igrao jako lošu sezonu za svoje standarde i dok je bio zdrav. Ja sam uvek bio njegov apologeta i mislim da je u nekom vakuumu idealan visoki (znam da sada to zvuči kao blasfemija, da - bolji mi je od Jokića i Embida tj kompletniji), međutim deluje mi kao da se tip zasitio nakon onog prstena u bablu i da su ga "zanela svetla velegrada", da mu fokus nije na košarci i daje eto tek neki minimum da se kaže da se i dalje profesionalno bavi košarkom. Baš se nekako ofucao i igrački i karakterno, mislio sam da je gladniji uspeha i trofeja proporcionalno neverovatnom talentu. Voleo bih ako je moguće da se nekad u nastavku karijere dozove pameti (kad bude zdrav naravno) i da na nekom manjem tržištu gde će biti fokusiran na košarku krene u neku novu priču.

Posted
20 minutes ago, Dracarys said:

Da se Dejvis ne povređuje, on je sa svojom formom uvek TOP10 igrač lige, a to dosta znači, pogotovo ovakvim Lejkersima. Mislim da bi lagano bili u TOP4 zapada..

opet kažem, ono što sam ja video sa zdravim dejvisom, ne da nije bilo za top4, nego je pitanje da li bi i onda izbegli playin.

jednostavno, ekipa je puna rupa a i tamo gde nema rupa, nije dovoljno kompatibilna.

lebron može da napravi impresivne statse ali nije u godinama u kojima može da vuče takvu skalameriju.

• 2 weeks later...
Posted

Istorijska sezona Brona u vidu TS%. Preko 30 ppg na 62 TS%. Neverovatno. Ima 37.3 godine.

Jedino jos Embid ima preko 30 poena, ali slabiji TS%. Takođe, on je jedan od TOP3 kandidata za MVP.

• Thanks 1
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...