Cilemile Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Bilo bi lepo konacan okrsaj u finalu vaterpola [emoji846]Namjerno smo vas izbjegli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Huklek o suparniku iz Srbije koji mu je uzeo broncu: On je ljigav borac https://www.index.hr/sport/clanak/huklek-o-suparniku-iz-srbije-koji-mu-je-uzeo-broncu-u-tokiju-on-je-ljigav-borac/2295105.aspx Ne bas najkorektnija izjava, ili su oni tako preneli. Uglavnom vidi se da je Hukleku bas tesko pao poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Ljigav je jedino naslov, odlican clickbait. Nije ovaj mislio nista lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 10 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Huklek o suparniku iz Srbije koji mu je uzeo broncu: On je ljigav borac https://www.index.hr/sport/clanak/huklek-o-suparniku-iz-srbije-koji-mu-je-uzeo-broncu-u-tokiju-on-je-ljigav-borac/2295105.aspx Ne bas najkorektnija izjava, ili su oni tako preneli. Uglavnom vidi se da je Hukleku bas tesko pao poraz. Nije zaista ništa loše rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Mislim da bi sinonim bio "namazan" ili "iskusan" to je znacenje onoga sto je hteo da kaze. Ne pratim preterano, ali po borbi bi se reklo da je to sasvim tacan opis. Izvacario ga na pocetku i posle se zatvorio, bukvalno je resio borbu za 10 sekundi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 14 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Huklek o suparniku iz Srbije koji mu je uzeo broncu: On je ljigav borac https://www.index.hr/sport/clanak/huklek-o-suparniku-iz-srbije-koji-mu-je-uzeo-broncu-u-tokiju-on-je-ljigav-borac/2295105.aspx Ne bas najkorektnija izjava, ili su oni tako preneli. Uglavnom vidi se da je Hukleku bas tesko pao poraz. Kod medija moras dobro da citas.Jbg 99% stavlja clickbait naslove... I pokojni B92 je isto stavio slican naslov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 (edited) nisam za prisvajanje stranaca ni u jednom sportu, al s obzirom da je nas dotraki pobedio hrvata i to bas na danasnji dan, ovaj put cu progledati kroz prste Edited August 4, 2021 by n4l1m 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Dotraki…😂 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 2 hours ago, NMX said: Podseća u faci malo na Del Potra. 2 hours ago, Don Juan said: Da ali vi ste bili brži, mi smo pobedili u tuči 😄. Znaci ako/kad oh stignemo onda ih bijemo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 pitanje za komsije.. koe ovaj begi sto je komentarisao hrvanje? obican covek vidi samo kako se pipkaju, a on objasnjava o glukozi, koje kiseline se trosi prilikom tih pokreta, i da zbog toga ce teze dolaziti do vazduha i do 10 minuta nakon borbe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 1 hour ago, n4l1m said: pitanje za komsije.. koe ovaj begi sto je komentarisao hrvanje? obican covek vidi samo kako se pipkaju, a on objasnjava o glukozi, koje kiseline se trosi prilikom tih pokreta, i da zbog toga ce teze dolaziti do vazduha i do 10 minuta nakon borbe.. Nikola Starčević, trener naše reprezentacije i asistent na DIF-u, trenira i svog brata Božu koji je nastupio na zadnje dvije OI. Hrvači su vjr najspremniji od svih sportaša, najveće “životinje”. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Kakav je sistem takmičenja u karateu ? Vidim da će ova naša sutra imati 4 meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Svako sa svakim u grupi, dvoje najboljih idu u polufinale. Mislim da nema meca za bronzu, vec se dele dve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 kae rvanje grcko-rimskim stilom, a ni grk ni rimljanin nisu uzeli medalju fazon tipa 100 godina.. sto bi reko vojko, kako to, kako to? ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Karate je jedan od boljih sportova ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Malopre vidim ovaj članak, nisam mislila da je ovoliko drastično bilo https://nova.rs/sport/tokio-2020/ko-je-nasilnik-koji-je-srbiji-poklonio-osvajaca-medalje/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 14 minutes ago, alcesta said: Malopre vidim ovaj članak, nisam mislila da je ovoliko drastično bilo https://nova.rs/sport/tokio-2020/ko-je-nasilnik-koji-je-srbiji-poklonio-osvajaca-medalje/ Da, strašno. Nisam ni ja znao razmere toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Opet moram da ponovim za karate, zaista mi je zao što ga neće biti u Parizu, ali pretpostavljam da je u pitanju politika a ne sport. Imam jedno zapažanje koje sam primetio i kada sam gledao EP u Novom Sadu, meni malo bizarno. Svi borci naravno nose štitnik za zube. Primetio sam danas, a to sam primetio i u Novom Sadu, štitnik ispadne iz usta zbog udarca ili slično i padne na zemlju i bez problema se vraća nazad u usta...ajde dok nije bila pandemija, ali sada.. Pa džabe svi protokoli 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Dobila Jovana prvu borbu u poslednjim sekundama protiv nezgodne Marokanke. U drugom kolu protiv Peruanke koja je ubedljivo porazena u svojoj prvoj borbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Moram da kažem da uopšte nisam iznenađen što će karate biti samo na ovim OI. Pravila oko bodovanja su jako konfuzna, osim udarca u glavu koji vredi 3 poena sve ostalo je nekako mutno, drugo sudije koje sede na uglovima "terena" i podižu zastavice za poene su tako 1924a... I poslednje, iako borba traje samo 3 minuta, deluje kao da traje barem jedan sat sa svim bespotrebnim japanskim teatralnim pokazivanjem osvojenih bodova i kazni, na kraju i to što se nakon svakog prekida gubi ogromna količina vremena da se borci vrate na početne položaje. Ne vidim budućnost za ovaj sport u modernom vremenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 3 minutes ago, Jurgen said: I poslednje, iako borba traje samo 3 minuta, deluje kao da traje barem jedan sat sa svim bespotrebnim japanskim teatralnim pokazivanjem osvojenih bodova i kazni Ovo bas bode oci. Ubija svaku dinamiku, a karate kao sport je generalno vrlo brz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ja sam pogledao 3-4 borbe sad i tačno sam razumeo ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) Same here... Edited August 6, 2021 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Eto još jedne medalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Bravo! Osigurana medalja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts