Мџе Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 minutes ago, diego said: Da ne pricamo o vicu koji samo sudbina ume da rezira da je Totenhem dosao do evropskog trofeja pre Harija Kejna. Kako kad im je ovo 4. osvojeni evropski trofej?
diego Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Pricam o eri od kad je Kejn poceo da igra za Totenhem pa do sad, zato poredim njih dvoje i ironiju da je Totenhem uzeo kad je Kejn presao u Bajern koji ima mnogo vise sanse da dodje do evropskog trofeja 1
LayupFromTheMidget Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Lepo je rekao covek da uvek uzima trofej u 2 sezoni, bas neAngeovsko finale gde se povukao i igrao bunker. 1
Dzo23 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jezivo kako je spremio utakmicu Amorim. Promašio je i s postavom i taktikom debelo. Mnogo više sam očekivao od Mančestera. Al prosto raspad od kluba i njima Bog otac ne može pomoći, a ne Amorim. Totenhem bez Medisona i Kuluševskog pobjedi...Objektivno tanka ekipa ko flis papir, al su večeras udarili na impotentnijeg od sebe i svaka čast. Postekoglu mi je gotivac. Kao neki dobri meda a pritom top trener. Najvise mi je zbog njega drago. 3
HAMMER Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakva godina... Sva prokletstva padaju sem njegovog. Njegovo je neuništivo.
Marko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Alal im vera. Naravno: O Postekoglu, i ne samo o njemu, u narednih mesec dva, bitne odluke će svakako morati da donese Daniel Levy Edited 4 hours ago by Marko
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cesttitke svim Pevcima na trofeju. Drago mi je da je Sonny konacno dosao do trofeja u evropskom fudbalu. Ako neko zasluzuje da konacno uzme trofej onda je to njegova malenkost bila.
DJORDJE Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Pobedio je bolji tim i bolji trener. Totenhem je ekipa koju je sastvio Conte i bili bi daleko bolje plasirani da nisu imali neverovatan peh sa povredama tokom cele sezone. United je tim, ali i klub u stanju raspadanja. Amorim pokusava da tim koji je sastavio ten Hag prilagodi svojoj taktici, umesto da je taktiku prilagodio timu sa kojim raspolaze. Zato su ovu sezonu zavrsili daleko gore nego proslu sa ten Hagom.
Recommended Posts