Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, diego said:

Da ne pricamo o vicu koji samo sudbina ume da rezira da je Totenhem dosao do evropskog trofeja pre Harija Kejna.

Kako kad im je ovo 4. osvojeni evropski trofej? 

Posted

Pricam o eri od kad je Kejn poceo da igra za Totenhem pa do sad, zato poredim njih dvoje i ironiju da je Totenhem uzeo kad je Kejn presao u Bajern koji ima mnogo vise sanse da dodje do evropskog trofeja

• Like 1
Posted

Jezivo kako je spremio utakmicu Amorim. Promašio je i s postavom i taktikom debelo. Mnogo više sam očekivao od Mančestera. 

Al prosto raspad od kluba i njima Bog otac ne može pomoći, a ne Amorim.

Totenhem bez Medisona i Kuluševskog pobjedi...Objektivno tanka ekipa ko flis papir, al su večeras udarili na impotentnijeg od sebe i svaka čast. 

Postekoglu mi je gotivac. Kao neki dobri meda a pritom top trener. Najvise mi je zbog njega drago. 

• Like 3
Posted (edited)

Alal im vera. Naravno: O Postekoglu, i ne samo o njemu, u narednih mesec dva, bitne odluke će svakako morati da donese Daniel Levy

Edited by Marko
Posted

Cesttitke svim Pevcima na trofeju.

Drago mi je da je Sonny konacno dosao do trofeja u evropskom fudbalu. Ako neko zasluzuje da konacno uzme trofej onda je to njegova malenkost bila.

Posted

Pobedio je bolji tim i bolji trener. Totenhem je ekipa koju je sastvio Conte i bili bi daleko bolje plasirani da nisu imali neverovatan peh sa povredama tokom cele sezone. United je tim, ali i klub u stanju raspadanja. Amorim pokusava da tim koji je sastavio ten Hag prilagodi svojoj taktici, umesto da je taktiku prilagodio timu sa kojim raspolaze. Zato su ovu sezonu zavrsili daleko gore nego proslu sa ten Hagom.