Bugl Khan Posted August 26 Share Posted August 26 (edited) 1 hour ago, Drug Crni said: Kako bi ti ovo izgovorio? O jbt. Ovi su izgleda uzeli ime na latinici i samo ga napisali na ćirilici. Sichenje mu se ime piše na latinici dam glavu rezat. Kako se čita, ko bi ga znao. EDIT: Sičenđe se čita. Edited August 26 by Bugl Khan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 26 Share Posted August 26 Po meni,ovo je besmisleno..banalizacija primene nekog pravila. Zato sam i skrenuo pažnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 26 Share Posted August 26 Pa to nije po pravilima transkripcije. To je neko malouman samo konvertovao stranu reč u ćirilicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 26 Share Posted August 26 Da li neko od banjalucana slucajno ima 2 karte viska za prodati za utakmicu protiv Madjara u srijedu. Po mogucnosti za zapad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29 Share Posted August 29 TSC je bas sraman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted August 29 Share Posted August 29 Dal je TSC primio 2 komada da nije pošteno ni počela utakmica Edit 3 kakvi bednici Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 29 Share Posted August 29 Sa onm likom na klupi rezultati u Evropi biće im najmanji problem ... Ako ovako nastave smeši im se play out u domaćici ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 29 Share Posted August 29 TSC na transfermarketu ima vredniji tim od Makabija Cim sam video da su Lazetica zamenili nekim random lubenicarom, sve mi je bilo jasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29 Share Posted August 29 Ne mogu da primetim koliko je Lazetic propao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted August 29 Share Posted August 29 Sramotan dvomeč TSC, verovatno najgori u jakoj konkurenciji naših klubova ove sezone. Gledam Borac kako gine protiv Ferencvaroša, otprilike je slična razlika u kvalitetu kao između TSC i Makabija aoi na terenu potpuno druga priča. Bruke jedne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 29 Share Posted August 29 12 minutes ago, Bad said: Sramotan dvomeč TSC, verovatno najgori u jakoj konkurenciji naših klubova ove sezone. Gledam Borac kako gine protiv Ferencvaroša, otprilike je slična razlika u kvalitetu kao između TSC i Makabija aoi na terenu potpuno druga priča. Bruke jedne. Fakticki borbenoscu nadoknadjuju sto bas nista ne znaju a Madjari iako kvalitetniji, nedovoljno da pobjede borbenost s druge strane. OPALAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 29 Share Posted August 29 Kakav magarac produzio je 3 minuta prvi produzetak... a ovaj iz Ferencvarosa sto je kraci od korner zastavice je hit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 29 Share Posted August 29 a Manajlovica kralja sunce ti jebem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 29 Share Posted August 29 Ali bukvalno pocetnicka greska Manojlovića, kao u pred petlicima. Umalo i drugi kiks Manojlovića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 29 Share Posted August 29 sta mu je bilo u glavi, pojma nemam. Bukvalno cista lopta i to rukama da je pokupi a on ide da klize nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 29 Share Posted August 29 Dugo nisam video ovako losu reakciju jednog golmana... Deluje kao dezorjentisan i pogubljen, al cesto takvi poskidaju penale, pa mu zelim da tako i bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 29 Share Posted August 29 Kako su lose sutirali penale jbt, posrali se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 29 Share Posted August 29 Kakva tri promasaja igraca Borca sa 11m. Sva tri "hitni lopticu u sumicu" , visoko preko gola. Manojlovic odbranio jedan I bio na svakoj lopti. btw, istorijski uspeh Borca sa preskormnim timom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 29 Share Posted August 29 (edited) Konferencija je za Borac puna kapa. LE je preteška i za ozbiljne timove iz L5 kamoli našu sirotinju koja uleti tu preko noći. Da ih pogodi neki fin žreb i da se skupljaju bodovi i puni stadion. Bravo za ljutu Krajinu, baš baš muški dvomeč. Fradi je teška kanturina od ekipe, nema šta da traže ovoj težoj LE. Šilja Pešić ti prvi špic, tragedija za sebe. Edited August 29 by Molina23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 30 Share Posted August 30 Borac na ovom uspehu treba da gradi klub i infrastrukturu, samo se plašim da pijavice ne razgrabe lovu i da veće sledeće sezone bude raspad. Sviđaju mi se njihovi štoperi, a ako mogu da pronađu nekog boljg špica od Jove Lukića ne bi bilo loše za LK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 30 Share Posted August 30 Šteta za Borac, baš očajna tri penala su izveli. Šteta i za onaj gošin kiks, u trenucima kada su bili na vrhuncu nakon postignutog gola. Poimence znam Manojlovića, ostatak sam prvi put gledao. Onaj Herrera je ispalio raketu preko Vrbasa ali mi se činio zanimljivim. Svidelo mi se što su igrali jednostavan fudbal, u skladu sa kapacitetima, borbeno, bez mnogo komplikovanja i iskakanja iz postulata. Bekovi su često lepo kombinovali sa krilima po strani kada dođu do poseda, u suprotnom lopta u dubinu i kopaj zemlju. Na kraju dadoše baš srećan gol ali još jedan dokaz da u fudbalu koncentracija, borba i zalaganje mogu da donesu dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 30 Share Posted August 30 Meni je Borac - Fradi dvomeč bio pravi pravcati cripple fight. Borac limitiran,Fradi nekvalitetan. Jel Manojlović onaj što je nekad branio u Zvezdi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 30 Share Posted August 30 6 minutes ago, Drug Crni said: Meni je Borac - Fradi dvomeč bio pravi pravcati cripple fight. Borac limitiran,Fradi nekvalitetan. Jel Manojlović onaj što je nekad branio u Zvezdi? taj je, veliki talenat ali nešto ga sprečilo da napravi ozbiljnu karijeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted September 25 Share Posted September 25 Bodo vodi protiv Porta na poluvremenu 2:1. Dobar tim smo mi izbacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 25 Share Posted September 25 Bodo skoluje Porto sa igracem manje. 3:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts