No name Posted July 25 Share Posted July 25 Vrlo dobra i hrabra igra Vojvodine. Baš prijatno iznenađenje. Lepo videti da se momci bore i nose sa realno jačim protivnikom na gostovanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 25 Share Posted July 25 Prodade se ovaj Seri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 25 Share Posted July 25 Pogibose junacki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 25 Share Posted July 25 Bas steta za ovaj gol, kao i sansu Vukanovica. Hrabra igra, nema sta. Tesko za prolaz naravno, ali pokazala je Vosa veceras zavidnu borbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 25 Share Posted July 25 (edited) Maribor će biti protivnik po meri da se vidi koliko je ova ekipa u stvari jaka za evropske okvire. Biće zanimljiv dvomeč. Edited July 25 by Мџе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted July 25 Share Posted July 25 Čim je ušao peti igrač nazad primili su gol, Verujem da se Bata Djori osmehnuo brk kad je ušao branič umesto veznog igrača. Da li će se naši igrači ikad opametiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 25 Share Posted July 25 Just now, Bad said: Da li će se naši igrači ikad opametiti. Mislis treneri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 25 Share Posted July 25 Ne bih rekao da se Bandovic branio drugo poluvreme. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 25 Share Posted July 25 Bravo Vošo...Bandović je taktički izuzetno pismen trener, pro licencu je završio u Grčkoj, bio pomoćnik Valverdeu...Čim nije produkt ove naše nakaradne škole, pravi razliku... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 25 Share Posted July 25 Uključio sam se u drugom poluvremenu i moram da priznam da je Voša odlično izgledala. Jeste Ajax imao neku inicijativu ali uopšte ih nije ugrožavao, na kraju baš šteta za stativu i za onakav gol. Možda je onaj najbliži štoper mogao ranije da priđe ali opet... Seri je baš nezgodan, nije mu najbolji desižn mejking, pred kraj se malo i zaigrao, ali je igrač koji ako ima prostora može da bude baš zajeban. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 27 Share Posted July 27 On 7/25/2024 at 10:55 PM, ZiS said: bio pomoćnik Valverdeu. Gde tačno? Znam da je radio negde u dalekoj Aziji kao trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 27 Share Posted July 27 U Olimpijakosu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 27 Share Posted July 27 (edited) 1 hour ago, Drug Crni said: Gde tačno? Znam da je radio negde u dalekoj Aziji kao trener. U Olimpijakosu...Čak je i vodio neke utakmice kao care taker i u Ligi Šampiona. U Aziji je najbolji utisak ostavio na Tajlandu, u Buriramu...Prvi koji je igrao 1/4 finale azijske LS sa klubom sa Tajlanda. Edited July 27 by ZiS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 1 Share Posted August 1 Loš teren u Bačkoj Topoli. Kako ne mogu da ulože više u održavanje, zar je to neka velika nauka u 21. veku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 1 Share Posted August 1 34 minutes ago, Мџе said: Loš teren u Bačkoj Topoli. Kako ne mogu da ulože više u održavanje, zar je to neka velika nauka u 21. veku. Ne da AV pare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 1 Share Posted August 1 Svaka čast za Vojvodinu. Pritisnuo je Ajax sredinom poluvremena, ali dobro su odgovorili sad na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Baš mi se svidja ova 4-3-3 formacija Bandovića. Sve više trenera je koriste da zamene klasičnu 4-2-3-1. Solidna količina kreacije i defanzive na sredini plus jako interesantna krila u napadu koja imaju jako dobra kretanja. Jedini im fali bolji centrafor od Vukanovića. Sve u svemu jako lepo skockana ekipa, miks zanimljivih stranaca sa domaćim igračima koji imaju internacionalnog iskustva. Ovi bi razbili Mornar i puno bolje prošli protiv Dinama iz Kijeva. Edited August 1 by Мџе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 1 Share Posted August 1 Lepotica od akcije. Rsdulović je odvukao levog beka u sredinu otvorio prostor za beka Lazara Nikolića i ovaj precizan šut. Čista taktika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 1 Share Posted August 1 Nije loš ovaj Lazar Nikolić ... Mogl bi da ga dovedemo u Zvezdu ali srećom imamo Rodića .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 1 Share Posted August 1 A daj jbt, isprati to do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted August 1 Share Posted August 1 1 hour ago, Мџе said: Loš teren u Bačkoj Topoli. Kako ne mogu da ulože više u održavanje, zar je to neka velika nauka u 21. veku. Menjali su travu pre ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 1 Share Posted August 1 Steta, Vojvodina je fenomenalna ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 1 Share Posted August 1 Ja sam oduševljen. Da ovako peta ekipa naše lige igra. Da imaju moderan koncept 4-3-3, kvalitet stranih igrača, da u mogu u toku utakmice da predju na 4-2-4, da prave taktičke zamke itd. Jedino im je presing mnogo slab, prelako su ga razbijali ali dobro, opet je to Ajaks. Vratilo mi malo veru u našu ligi posle Radničkog. Imaju šanse protiv Slovenaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 1 Share Posted August 1 Još da se nisu rastali sa matorim mandarićem nešto bi možda i bilo od njih, ovako očekujem rasprodaju i raspad do nove godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 1 Share Posted August 1 Gledao sam mec i to na Areni jer za RTS postoji izgleda samo Partizan (to nisam gledao, ali video sam da je Dinamo opet lagano dobio). Ajax bez dva bitna igraca i vidi se da su daleko od stare slave, Vojvodina i pored toga losija ekipa, ali za nasu ligu su dobri. Potez meca onaj pas L.Nikolica za Serija, ne znam da li je slucajno ili namerno, ali dugo bolji pas nisam video na nasim terenima. Sto se Vojvodine tice, njima ovaj dvomec i nije toliko bitan, za promenu bi bilo dobro da konacno prodju neku pristojnu ekipu (kao Maribor) i da se onda nadaju da ce imati srece u zrebu. Za nasu ligu im nedostaju bolji napadaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts