Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, threepwood said:

Kakav Simeone useri me do kraja specijal. 28% posed, 2 puta predju centar i imaju 2:2 

Atletiko 4 udaraca na gol. Liverpul 2.

4 minutes ago, threepwood said:

Kakav Simeone useri me do kraja specijal. 28% posed, 2 puta predju centar i imaju 2:2 

Atletiko 4 udaraca na gol. Liverpul 2.

Edit. Sta radi odbrana Liverpula na ovom meču, zajedno sa Alisonom.

Posted

Kad neko krene da kritikuje Piksija zbog ofanzivne igre te rupa u odbrani nek pogleda samo sta PSG radi protiv Lajpciga :classic_laugh: Psg igra napadacki, ali cim malo izgubi loptu na sredini terena ovi im naprave neku kontru/polukontru. A i prekide ne brane nesto bog zna sta.:classic_biggrin: 

Posted
8 minutes ago, mr clutch said:

Pa obicno VAR ne preokrene odluku kod ovakvih minimalnih kontakata. Pogotovo u PL.

Da upravo to. Obično ne gledaju intezitet starta i gledaju samo da li je bilo starta ili ne. Moguće da su procenili da nije bilo starta, ali ko zna.

U svakom slučaju Atletiko je sam kriv za ovaj poraz.

Posted

Siti ozbiljno izgazio Brizh, jeli su ih u svakom posedu. 4i gol je postigao mladi Palmer a upisao se pri kraju i Marez jos jednom (prvi s bele tacke) , 1 primili za ubedljivih 5-1

Fasciniran sam kako je Ajax ugazio Dortmund bez primljenog gola, bio sam ubedjen u gg3+ i taj gol Dortmunda koji nije pao mi na kraju oborio tiket ;D 

Ocekivao sam da Real zgazi Shaktar, posle nesrecnog autogola sve je krenulo ka ponoru za Ukrajince, i svakako tuzan sto je Sheriff izgubio (mada je serija morala nekad stati)

lpool igra zaista impresivno, bas odskacu uz Siti i Bajern, mada strasan fudbal pice i Celzi, Ajaks ,(sve bolji) Real...

Mancha-Atalanta poslastica sutra, nadam se prenosu na RTSu te utakmice, trebalo bi da bude golova i spektakla 

Posted

Lajpcig drzao cas fudbala na "Parku princeva",a onda se samoubio za sve pare. Marsh takticki potukao Pochettina,ali vise nego amaterske greske odbrane ih odvele u poraz. 
PSG..ja celu sezonu ne vidim ideju kod njih,sta oni igraju,posebno kad imaju loptu. Sve se svodi na trojku napred..na njihove individualne minijature i bravure. Njih bi trenutno Ajax preskocio,a kamoli neki od jacih timova.
Kad ih pomenuh - Ajax je bombona od ekipe,prvi "Dark Horse" takmicenja. Igraju ozbiljan takmicarski fudbal,ne samo zanimljiv. 

• Like 2
Posted

Problem PSGa lezi i u tome sto im neki od najboljih igraca nisu srecni sto su tu. Prije svega mislim na Mbappea i Messija. Zna se da je Mbappe htio da ide u proteklom prelaznom roku i da vjerovatno odlazi na kraju sezone, dok Messi cesto pomene da je dosao u PSG jer je morao zbog nemogucnosti ostanka u Barci. Dakle to su dvojica koji, po mom misljenju, za sada igraju kao da nisu motivisani. Zatim, tu je i Neymar koji je vec pokusavao nekoliko puta da napusti PSG tako da je pitanje koliko se i njemu igra fudbal u PSG. Postoji ta profesionalna strana koje treba da se pridrzavaju igraci ali ipak je ovo fudbal, cesto je od presudnog znacaja motivisanost.

Posted
1 minute ago, Don Radonja said:

Nadam se da ce publika da vice sacked in the morning.

Jbt.Sramno je ovo od Utd-a.

Ironija?

Zaposlili trenera za prekide ljetos🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Auuuu sta oni rade

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...