Jump to content

FK Partizan 2021/22

Xpert

Recommended Posts

Meni je samo drago sto je Terzic dao gol, vidi se koliko malom znaci to sto igra za Partizan. Da nema usiju, osmeh bi mu isao oko glave. Takve igrace zelim u Partizanu.

Prelepa asistencija Jovica. Da pohvalim Stanoja. Nekad smo se plasili da li cemo uopste da dobijemo gostovanje. Sad mozemo samo da diskutujemo da li bismo dali vise golova da je poceo Jovic ili Menig.

Zasluzili su i da se bar malo pohvale ljudi koji su dovodili pojacanja. Daca Pantic odlican, Rikardo bog. Menig takav kakav je i dalje je odlican igrac za nase uslove. Ogroman pomak u odnosu na proslu sezonu. Pa zamislite samo da smo dovodili igrace kao komsije. Da nam spica igra Dioni, da dovodimo nespremnog Richaira i da nam Bakajoko greje klupu.

10 minutes ago, Sir Alex Ferguson said:

Meni je samo drago sto je Terzic dao gol, vidi se koliko malom znaci to sto igra za Partizan. Da nema usiju, osmeh bi mu isao oko glave. Takve igrace zelim u Partizanu.

Prelepa asistencija Jovica. Da pohvalim Stanoja. Nekad smo se plasili da li cemo uopste da dobijemo gostovanje. Sad mozemo samo da diskutujemo da li bismo dali vise golova da je poceo Jovic ili Menig.

Zasluzili su i da se bar malo pohvale ljudi koji su dovodili pojacanja. Daca Pantic odlican, Rikardo bog. Menig takav kakav je i dalje je odlican igrac za nase uslove. Ogroman pomak u odnosu na proslu sezonu. Pa zamislite samo da smo dovodili igrace kao komsije. Da nam spica igra Dioni, da dovodimo nespremnog Richaira i da nam Bakajoko greje klupu.

Ili da vam Suma raskine ugovor kao najskuplje pojačanje.. Pusti ti komsije, imali ste priliku da dobijete, i da pokažete sve to što tvrdis ali..

• Like 1

Vazura u epizodi naš dug je bezveze, sića neka, pokrivamo to jednim cehom iz kafane. 

Zanimljivo je da su ponovo promenili priču oko uslova za Sadika, ništa novo.

Da li vas opterećuje dug od 31 milion evra koji imate ili je to nešto s čim možete da funkcionišete?

– Dugovi postoje, svi klubovi imaju dugove. To je dug s 31. 12 2020. godine, mi smo već 2. januara imali transfer s Mančester sitijem od 6,5 miliona, imali smo posle toga i prodaju Banjaka za 500.000, posle toga smo ostvarili bonus od 500.000 za golove Sadika u Almeriji, to je već 7.500.000 evra. Taj novac od Sadika još nismo dobili, imaćemo ga za više od mesec dana. Imaćemo i bonus od Strahinje Pavlovića kojeg su svi zaboravili. Na svaku njegovu petu odigranu utakmicu Partizan ima 400.000. evra. On je juče odigrao četvrtu… To je novo. Vidim da mediji mnogo spekulišu sa bonusima Sadika. On kad odigra 75 utakmica, a ne 50 kako neki mediji pišu, Partizan će da dobije 500.000. To su realni bonusi, mi ne pravimo bonuse koji su nemogući. Prodaja Sadika iz Almerije doneće ogroman novac. Očekujemo da kad se sve sakupi on bude najskuplji stranac koji je prodat iz naše države. Svoje dugove izmirujemo. Nemamo trenutno nikakvih problema da funkcionišemo. Plate su redovne i verujemo da će tako i da ostane.

Ceo intervju, uglavnom bla, bla, truć, truć na:

https://www.maxbetsport.rs/intervju-vazura-dugovi-nisu-problem-titula-je-u-nasim-rukama-311512/

Edited by Barkley#34

18 hours ago, realno *w said:

Elem, kada su ga dovodili, bilo je da može i na ovu poziciju od juče, a može i sami špic. Meni deluje da je on baš taj krilni napadač, da mu sami špic ne bi prijao. Naročito ne u domaćici, koja je kao stvorena za ovakve igrače kao što je Rikardo.

Koliko god da me raduje strašna forma Rikarda, toliko se pribojavam da previše zavisimo od jednog igrača.

Mislim da bi ga u domaćici pojeli u špicu, baš kao što kažeš, nacrtan je Rikardo za tu poziciju. Možda bi mogao na tom mestu u Evropi, kad je više prostora. Imali bismo lagan ali pokretljiv napad.

Onako sa ljudske strane, žao mi je što se Riki podžapao sa svojim savezom/selektorom (ne razumem ih da ga ne puštaju da igra, ne znam koga imaju ali verovatno nije Mesi), ali je dobro za nas što će nakon ove dve utakmice imati dve nedelje da se odmori i izleči u potpunosti. 

Ne razumem šta mu je bilo potrebno sve ovo. Em je očigledno da postepeno sve više podleže pritisku em bespotrebno pravi sve veće tenzije, prsnuće totalno. Razumem da ima ogromnu emociju prema klubu i da ima potrebu da zaštiti tim, objasni neke stvari (i meni je bilo drago da čujem neke detalje), približi se navijačima, a takođe razumem i da nema upravu ali mora na malo mudriji način to da uradi, a ne da ostavi repove iza nastupa. Isto tako, mora da vodi računa na šta treba da se obazire a na šta ne. Kao da ga Ivica blesavi sprema. Bojim se da će doći u situaciju kao kad golman više brine o igri svih ispred njega pa napravi banalnu grešku.

Trener ovakve stvari ne treba da radi. Bilo da je samo trener ili sef strucnog staba ili kako god se ta funkcija sada zove. Pa i da je "menadzer" to ne bi bio njegov posao. Njegov posao je rad sa ekipom. Negde bi za ovakve stvari trener bio kaznjen. Ovo je uradio uglavnom zbog sebe i delimicno zbog kluba. Opravdavam samo ako ga je ovo bas tistalo da nije mogao normalno da radi.
Treba biti realan i reci da je ovim izvrsio i neki vid pritiska, govoreci o eventualnoj (ne)regularnosti. To mi se vec ne svidja.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• Like 2

Meni bi bilo super samo da se zadržao na onom što je vezano za tim, svi tehničko-taktički detalji, odnos sa igračima, sadašnjim i bivšim, te optužbe o rasizmu i slično. Za ostalo rekoh, bespotrebno pravi pritisak i diže tenzije koje on prvi ne može da hendluje. Mora da nađe način da izoluje tim i sebe od toga a ne da dodatno potpiruje vatru.

2 hours ago, Barkley#34 said:

Em je očigledno da postepeno sve više podleže pritisku em bespotrebno pravi sve veće tenzije, prsnuće totalno.

Prosao voz za to.

Nije mi bilo mrsko sinoc da odgledam (ne samo da slusam) ovu predstavu. Tacno se vidi po izrazima lica, pokretima ruku, grcevima koje pravi, da je otisao... negde. Bez povratka. Malo se smiri kad prica o nekim fudbalskim stvarima ali vrlo brzo ih poveze sa necim nefudbalskim i onda kao neki demon da ga opseda. 

Paranoja koju covek izgradi cesto bude vrlo pogubna po njega. 

Ono sa "plakanjem" je toliko bilo iscenirano, da i Kursadzije imaju bolju glumu. Ja ne sumnjam da on gaji ogromnu emociju prema Partizanu, ali mi ono, u onom trenutku, kako je izgledalo, delovalo bas bas isforsirano. 

Jos jedno zapazanje nedoslednosti kod njega je da je u jednom momentu rekao "nikada necu porediti igrace" a onda u nekoliko prilika bas to radi, pogotovo u vezi mladih igraca u timu. 

Neverovatno je koliko je (necu reci FK Partizan, jer mislim da vazi mnogo sire, i naravno isto i za FKCZ) nas fudbal toksicna sredina i prosto izbaci mnogo losih stvari koje cuce u ljudima. I onda se pitamo sto mladi igraci beze odavde, vracaju se samo ako bas moraju. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...