Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

Bezidejni smo skroz i sve narvozniji, a Spartak sve opasniji iz polukontri i kontri.

 

P.S. Sa Holenderom i Lutovcem, po krilima, cemo procvetati skroz... A Rikardo je kriminalan danas.

Edited by Xpert
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Rikardo je kriminalan vec 3 domace utakmice bez obzira sto je postigao gol. Problem je i taj sto nasi bonusi nemaju apsolutno nikakav uticaj na igru. Konkretno danas fali jos jedan igrac na sredini terena koji moze da odigra nesto napred.
Nikolic pored nasih igraca deluje kao Levandovski. Sanican nije dobio nijedan duel s njim.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Sta reci. Upali smo u totalni kanal nakon revansa sa Spartom.

 

Bukvalno se ne moze tacno reci koja je bila losija odigrana utakmica od tri. Danas smo samo pukom srecom pobedili. Slobodno se moze reci i nezasluzeno. Premali je fond kvalitetnih igraca u timu, da bi se moglo boriti na dva fronta. A dodatno, nosioci tima su potpuno van forme.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, nlavrnja said:

Kakav talentovani mladi duo... 

 

Napadači, koji kad pokušaju da urade nešto u 1 na 1 situaciji mene bude sramota. A Jović me izluđuje sa svojim seljačkim manirima, jer kad uđe u 16 samo razmišlja kako će da padne.

 

19 minutes ago, Xpert said:

Sta reci. Upali smo u totalni kanal nakon revansa sa Spartom.

 

Tačno tako, ne mogu da verujem da ih je derbi toliko ukanalio, niko ništa ne igra.

 

I mogu čak i da svarim da u poslednjim minutima branimo 1:0 protiv Spartaka umesto da tražimo posed lopte, ali ako se već braniš, brani se kako treba. Ako se budem setio kada bude izašao snimak da izdvojim opet neke skrinšotove, to kako mi stojimo u odbrani i pokrivamo protivničke igrače je katastrofa. Vujačić u jednom trenutku ostaje sam sa trojicom igrača Spartaka, dok bar petorica naših igrača bleji u krugu od desetak metara i gleda šta će da se desi. Na taj način smo primili i gol protiv Mladosti pre neki dan, jer Jojić je u jednom trenutku rešio da ne prati više svog igrača, ostali nijednog trenutka ne gledaju oko sebe i epilog je da igrač potpuno sam prima loptu u sred šesnaesterca. Samo pukom srećom nije i danas bilo nešto slično. Tehničke nedostatke mogu donekle da razumem, prosto je kvalitet ograničen, ali taktičku nedisciplinu, naročito kod Stanoja, malo teže. Jer to nam je jedini forte, bez toga smo neozbiljna i bezopasna ekipa.

 

Postojao je neki minimalni osnov da se svira penal, nije baš potpuno čista situacija, ali mislim da je mnogo manja greška bila da se ne svira penal.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ja bih rekao da smo upali u kanal još krajem prvog dela, a da je Sparta bila samo kratkotrajni bljesak svetlosti. MOra se reći da ni teren nije bio  

1 hour ago, Alek The Great said:

Rikardo je kriminalan vec 3 domace utakmice bez obzira sto je postigao gol.

Kako me je nervirao u četvrtak, igrao nerezonski do bola. 

 

Nisam gledao prvo poluvreme danas, ali od mladaca mi je nekako najkonkretniji Terzić, sa svim svojim manama. 

Link to comment
Share on other sites

Pa nama generalno treba jos jedan, mozda dva bljeska do kraja sezone. Ostale utakmice bi trebalo da dobijemo na "suvi" kvalitet. Mozda ce teze biti na jedinom gostovanju do kraja regularnog dela u Surdulici nego na Banovom brdu.
Nisam gledao Spartak do sada, ali danas su mi delovali izuzetno motivisano. Imam utisak da su nas pretrcali. Potez ili moranje, ostavljajuci Natha u igri Stanoje je napravio dobar potez. Kako Rikardo igra tesko da bi pogodio taj penal.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

^ Zaboravio si ovo 🤗

 

"Ko danas nije prijatelj FK "Partizan",moze to posati sutra.Potrebno je da prati igre Partizana,da ih uporedjuje sa igrama drugih klubova i da na tim poredjenjima sam izvlaci odgovarajuce zakljucke.Mnogi su tako,gledajuci"partizan",prosirili svoje fudbalske vidike,obogatili poznavanje fudbala,naucili da razlikuju sta je prosecno a sta vrhunsko u fudbalu.To je bio put koji su oni presli da bi postali prijatelji naseg kluba.Neki ce u svom fudbalskom razvoju promijeniti nekoliko klubova dok ne stignu do tog nivoa da mogu navijati za Partizan i zauvek ostati njegovi prijatelji.Imajmo razumevanja za njih,pomozimo svima koji su iz nekog razloga zaostali u fudbalskom skolovanju."

 

Dusko Radovic

Link to comment
Share on other sites

Da, vidi se preko tiketlajna da baš slabo ide prodaja. Ko zna, možda se čeka poslednji trenutak.

16 hours ago, Sir Alex Ferguson said:

Nas bivsi golman Mladen Bozovic je pokusao da izvrsi samoubistvo, pisu neke novine. Navodno je pucao na sebe tri puta, dva puta u grudi i jednom u butinu??

Porodica kaže da je van životne opasnosti. Neka se izvuče što pre. Užas...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...