Xpert Posted September 16, 2021 Author Share Posted September 16, 2021 Bravo za pobedu, a bravo i za nacin do koje smo do nje stigli. Rutinska pobeda, da ne moze biti rutinskija. Ipak, moglo je, a rekao bih i moralo da pobeda bude ubedljvija. Pristup pojedinih igraca, nije bio na adekvatnom nivou. Menig je odlican ubod i bice od velike koristi. Odlicno se kapira sa Gomesom, za kojeg se nadam da ce biti spreman za nedelju. Nece da valja ako je ozbiljnija povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Najzad i ja da imam priliku da pljucnem po AS-u... Ne mogu da verujem da nije zamenio Rikija posle gola!?? Inače, u ozbiljan smo tim izrasli, ovi su protiv nas izgledali kao poluamaterska ekipa. Jedino nam je garbage time kriminal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 (edited) Da, i ja sam se pitao što ga drži na terenu. Primio je batine, pretrčao puno, nema potrebe da ga drži do kraja. Možda Kiprani nisu reper, videćemo, ali je za pohvalu uglavnom koncentrisana i odgovorna igra pozadi. Greške večeras su bile toliko očigledne da ih nema potrebe posebno pominjati. Verujem da će im Stanoje uši počupati zbog toga. Sledi veoma ozbiljan ispit - da vidimo od čega smo. Edited September 16, 2021 by Barkley#34 Slovca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 (edited) Ne pamtim kada sam lakše podneo neku utakmicu FKPa u Evropi, pa još gostujuću. Kontrola od početka, taman kada sam počeo da razmišljam kako će nas kazniti za promašaje, dali smo gol. Da, slažem se za Rikija, stvarno je morao da izađe posle 0:2, ali ok. Sve u svemu, bravo momci Edited September 16, 2021 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Stigao novi sportski direktor FKP🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 A to je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Opet peru neke pare... Quote Partizan će u nastavku sezone biti jači za još jednog stranog fudbalera. Crno-beli su potpisali ugovor do kraja sezone sa Isakom Opokuom Agiemangom iz Gane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Na pozajmici je kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=17&nav_id=1924226 Gotovi ste. Ovaj sad kad preuzme sve zasluge za rezultate, nema nikad da ga se otresete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Kao da su inače postojale šanse da ga se otresemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Bravo za pobedu Iskreno kad (rutinski) pobedis u evropi kao gost treba pohvaliti, jesu to kiprani jeste to trecerazredno evropsko takmicenje ali da smo za bolje igrali bi sa boljima, sa ovakvom upravom svaka pobeda u evropi je uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Kao da su inače postojale šanse da ga se otresemo. obavezno da trazi drugog dilera. Sta kaze... nema boljeg spica ( statisticki boljeg ) od Rikarda u evropi 🙄 Edited September 17, 2021 by Abizolirni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Onaj lik iz Gane prosao probu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 4 hours ago, ranzo said: jesu to kiprani Nisam primetio da su naši klubovi dominirali nad kiparskim poslednjih deceniju-dve. Uostalom, za metar dana nam dolaze Belgosi, valjda će oni biti zadovoljavajuć protivnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 (edited) 15 hours ago, Jakob Aman said: Onaj lik iz Gane prosao probu. Ponadao sam se da je neki bek, zazvučalo mi njegovo ime kao Emeghara velika ti...ono opet napadač. OK, ne smeta ni napadač mada se sad već pravi gužva, ne mogu da verujem da i dalje ne mogu nijednog bar polukrštenog beka da iskopaju. Kakav je horor izbor Urošević - Obradović na levom beku jbt. Ja stvarno imam niske kriterijume za bekove, kapiram da je nestašica, dovoljno je da bude siguran u odbrani i da je u napadu u stanju da doda najbližem do sebe i da mu jedan u pet centaršuteva bude upotrebljiv. Zato sam svojevremeno i branio Vulićevića k'o da mi je rođeni brat, eto on mi je bio taj minimum koji očekujem od beka. Gledam Obradovića protiv Kiprana, 'ajde kapiram povredu, pauze, znam da neće više nikad biti igrač kakav je bio u prajmu, ali neke stvari...njihov igrač ima loptu kod njihove korner zastavice, okrenut leđima, to je naša lopta 1/1, samo je pitanje da li je osvajamo u polju ili će ovaj da je pošalje u aut, i Obradović tu pravi faul nad njim, gura ga sa obe ruke. Tako popizdim na te stvari, to je samo jedan primer, stalno mu se dešavaju neki brainfartovi. Ne znam zašto Stanoje toliko pažljivo dozira Terzića, meni bi on bio redovna opcija da odigra poslednjih 20-30 minuta. S njim se uvek nešto konkretno dešava na terenu i voleo bih da sutra dobije šansu. Bio bi kul naslov Terzić presudio Zvezdi . edit: Zaboravih da pomenem Meniga, skoro mi se neko nije tako dopao na prvo gledanje. Edited September 18, 2021 by Arsenije Pesic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 46 minutes ago, Arsenije Pesic said: Bio bi kul naslov Terzić presudio Zvezdi . Taj je naslov viđen, kako god okreneš... Stanoje je pominjao da ne želi da žuri sa njim. Sigurno ima bolji uvid u njegove karakteristike i psihičko stanje, a do sada nije morao da ga ubacuje da vadi kestenje iz vatre, ima lep period za miran razvoj. Cenim da će od proleća dobiti više minuta kao i na derbiju jer će komšijski štoperi sigurno pritisnuti rovitog Rikija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 A umesto koga mislite da treba da igra? Markovic i Mening su gotovo sigurica. Prva izmena im je Jovic (koji vrlo cesto i startuje kao bonus). Ne treba ni zaboraviti Dacu Pantica, oporavice se on. Sansu sa klupe traze Terzic, Holender i Lutovac. Sto znaci da je Terzic tek mozda 5. opcija, u najboljem slucaju. Bas je "guzva" na tim pozicijama.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Umesto Rikarda kad/ako obezbedimo sigurno vođstvo, lepo reče Arsenije, 20-30 minuta. Ili u rotaciji, jer bez obzira na gužvu igra se dosta utakmica, pa može da ćapi neki minut svaki put. Holender je žestoko pao a pre bih ga gurao u odnosu na Lutovca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Igrace sigurno Terzic u derbiju, od Jovica zavisi koliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Terzic ce uci umesto Rikarda samo ako budemo vodili 2:0 i to oko 80. minuta. Imajte u vidu da smo potpisali i ovog ganca.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Ponadao sam se da je neki bek, zazvučalo mi njegovo ime kao Emeghara velika ti...ono opet napadač. OK, ne smeta ni napadač mada se sad već pravi gužva, ne mogu da verujem da i dalje ne mogu nijednog bar polukrštenog beka da iskopaju. Kakav je horor izbor Urošević - Obradović na levom beku jbt. Ja stvarno imam niske kriterijume za bekove, kapiram da je nestašica, dovoljno je da bude siguran u odbrani i da je u napadu u stanju da doda najbližem do sebe i da mu jedan u pet centaršuteva bude upotrebljiv. Zato sam svojevremeno i branio Vulićevića k'o da mi je rođeni brat, eto on mi je bio taj minimum koji očekujem od beka. Gledam Obradovića protiv Kiprana, 'ajde kapiram povredu, pauze, znam da neće više nikad biti igrač kakav je bio u prajmu, ali neke stvari...njihov igrač ima loptu kod njihove korner zastavice, okrenut leđima, to je naša lopta 1/1, samo je pitanje da li je osvajamo u polju ili će ovaj da je pošalje u aut, i Obradović tu pravi faul nad njim, gura ga sa obe ruke. Tako popizdim na te stvari, to je samo jedan primer, stalno mu se dešavaju neki brainfartovi. Ne znam zašto Stanoje toliko pažljivo dozira Terzića, meni bi on bio redovna opcija da odigra poslednjih 20-30 minuta. S njim se uvek nešto konkretno dešava na terenu i voleo bih da sutra dobije šansu. Bio bi kul naslov Terzić presudio Zvezdi . edit: Zaboravih da pomenem Meniga, skoro mi se neko nije tako dopao na prvo gledanje. Slazem se za bekove ali potrebna je i zamena Rikardu jer stvarno nema alternativu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 18, 2021 Author Share Posted September 18, 2021 Terzic je zasad mnogo vise pokazao od Jovica. Konkretan je, za razliku od Jovica koji mrsi previse i preslab je u duelima. Ja ipak opet imam potrebu da se vratim na "nastup" Jojica, nakon ulaska u igru. Ono je bilo kombinacija nezainteresovanosti, bahatosti i rekreacije na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Ovo za Jovica se ne slazem. Imao je tu povredu, ostavilo je traga. A i momak je 2 godine mladji od Terzica.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Meni se čini da je Jović bio dosta konkretan i prodoran u evro utakmicama na JNA, čak od njega najviše očekujem sutra, kad je napad u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts