Miki28 Teoljub Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 4 najbolje reprezentacije u 1/2. Bice paklene kosarke. Pruzice Australija dobar otpor Amerima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Thybulle je na ovaj roster prava bombonica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 rispek za skolu, rispek za aplauz svih plus protivnika koji traje dva minuta 🧡 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 minute ago, oubrevo. said: rispek za skolu, rispek za aplauz svih plus protivnika koji traje dva minuta 🧡 Legenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Skola je odavno otišao u legendu. Pričaće se o njemu još dugo vremena. Samo ljubav za Skolu. Edited August 3, 2021 by Betolingar Misdongard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Na kraju skoro 40 razlike za Australiju, rekoh ja da će biti gaženje ovde. 4 najbolja tima zaista i jesu u polufinalu, čekaju nas poslastice od utakmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) legenda OI:Zlato u Atini i 3 mesto u Pekingu SP:2 mesto 2002 i 2019 Fiba Americup:prvo mesto 2001 i 2011.godine drugo mesto2003,2007,2015 i 2017.godine trece mesto 1999,2009 i 2013.godine 22 godine u reprezentaciji i nijedno propusteno takmicenje Edited August 3, 2021 by Mile1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Jel moguce da je ovaj Okafor toliko propao da ni u Nigeriji ne moze da igra vise od 10 minuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ja sam gledao Nigeriju protiv Italije, tu je utakmicu Okafor izdmonirao. Okafor bi bio dobar centar za košarku prije 20-30 godina, ali danas nije toliko upotrebljiv. Mislim kad bi došao u EL da bi bio dominantan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 8 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Dok vidim dobru sliku i setim se istorije, nekako je u duhu kosarke da reprezentacije ili igraci koji obeleze prethodni period nemaju bas srecan kraj. Samo u slucaju ove dvojice, nije doslo do politickih razaranja. Ja kada vidim koliko je SSSR bio dominantan u kosarci, najezim se skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 6 minutes ago, Ta'veren said: Ja kada vidim koliko je SSSR bio dominantan u kosarci, najezim se skroz. Ok, razumem poentu, ali malo je drugačije bilo jer su SSSR&Juga bile dominantne sile dosta dugo, ali u tih 20-ak god, ni nije bilo neke druge zemlje na tom nivou sa ove strane bare. Tek '80-ih se Grci i Italijani pojavljuju kao faktor sa onih par osvojenih EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) 41 minutes ago, Marko said: Ok, razumem poentu, ali malo je drugačije bilo jer su SSSR&Juga bile dominantne sile dosta dugo, ali u tih 20-ak god, ni nije bilo neke druge zemlje na tom nivou sa ove strane bare. Tek '80-ih se Grci i Italijani pojavljuju kao faktor sa onih par osvojenih EP. To je bio spoj vise naroda u jednu zemlju, verovatno i jedna od glavnih inspiracija za EU uz SAD. Spanija na neki nacin zivi san velike Srbije, posto tu pored Spanaca imas i druge narode. Za sada ih je ocuvala demokratija. Nisam toliko proucavao istoriju Spanije, ali mi je posao povezan sa njima pa jedna od stavki koju sam zapamtio su provincije u kojima se nalaze gradovi. Sada se prebacujem malo na fudbal, ali iz danasnje perspektive mi je jos jasnije zasto su Deportivo i Valensija bili jaki na pocetku novog milenijuma i pre toga. Ubila ih je globalizacija. Dok god smo se zvali okrnjena Jugoslavija(Srbija, Crna Gora, Vojvodina i Kosovo), trebali su da nam gledaju u ledja u basketu. Mi se prvo raspali na kosarkaskom planu cim je nestao naziv Jugoslavija, cim se desila nezavisnost Crne Gore oni dosli do prvog zlata.😄 Ja sam rekao u par navrata da u prostorijama KS Spanije stoji slika Mila Djukanovica.😄😄😄 Edited August 3, 2021 by Ta'veren 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Košarkašice u SF, gubile su na kraju treće 58:49, onda preokret na 58:60 na početku poslednje četvrtine. Na kraju bolje odigrana neizvesna završnica. Čestitke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Izgleda da sam samo ja gledao tekmu. Svaka cast kosarkasicama na pobedi. Kakav comeback i kakva serija od 11:0 na pocetku 4. cetvrtine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Bravo devojke! Opet igrale triler, ceo mec su igrale traljavo cekalo se samo da kineskinje pogode par suteva da se odlepe sto se i desilo krajem trece cetvrtine. Medjutim nase se otkacile treme konacno i serijom 11:0 stigle razliku i u zavrsnici na iskustvo resile Kinu. Dabovic odigrala jednu vintage 4/4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Ali ovaj termin u 10h po njivom vremenu je pobedio. Kakav nonsense Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Bravo devojke! Sjajna zadnje četvrtina ! Sad valjda mogu da u naredne dve dobiju barem jednu i osvoje medalju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Ana i Sonja izvukoše pobedu. Kineskinje više i brže od naših, odbranu igraju sa puno kontakta. Loše smo šutirali slobodna bacanja. Pomislio sam samo da nas to ne košta. Međutim kad je bilo najpotrebnije odlično su izvodile Ana i Sonja. Dobro je, idemo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4, 2021 Author Share Posted August 4, 2021 Pogledao sam zavrsnicu, nisam ni sumnjao da cemo dobiti. Kada se lomilo Sonja vezala 9 poena, Ana imala par stvarno dobrih poteza (cela partija je bila dobra), malo odbrane, kontre i prelomismo. Kina po kladionicama bila solidan favorit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Samo da ne bude sad najgori scenario sa dva poraza i novom drvenom medaljom 🙂 Nisam gledao Belgijanke, a čini mi se da bi one mogle biti protivnik za 3. mesto. Kakve su ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Koliko sam shvatio, u ženskoj konkurenciji su SAD i Australija baš izraziti favoriti i tu su nam šanse u polufinalu minimalne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4, 2021 Author Share Posted August 4, 2021 Australija nije vise tako dobra, jedva su grupu prosli i izgubili su ubedljivo od USA u QF. Ja sam shvatio da su Amerikanke dovele manje vise sve najbolje sto imaju, tako da su nam sanse skoro nikakve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 36 minutes ago, Del Piero said: Australija nije vise tako dobra, jedva su grupu prosli i izgubili su ubedljivo od USA u QF. Ja sam shvatio da su Amerikanke dovele manje vise sve najbolje sto imaju, tako da su nam sanse skoro nikakve. I ako se ne varam 53. pobeda zaredom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 (edited) Ova Japanka Takada ista Maljkovićka samo Asian Edition. Ala sevaju trojke na Belgija - Japan..... Edited August 4, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts