Geronimo Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Kako divna kosarka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 to kazes zato sto nije ubacio suteve a ono kad su pisali kako se doncic "umorio", tad je frenki usao da ga cuva. Ja sam mislio da se umorio zato sto svaki napad na utakmici ide od njega, ali dobro si ovo zapazio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Francuzi ce sigurno biti bolji u 2. Poluvremenu, moraju Slovenci jace 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 1 minute ago, Sprivel said: Ja sam mislio da se umorio zato sto svaki napad na utakmici ide od njega, ali dobro si ovo zapazio. odmorio se kad je ntlikina izasao, tako da nisam pametan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Podsecaju me Slovenci na jednu ekipu sa OI od pre pet godina... Medjutim, navijam za Francuze jer jedino oni donekle mogu da pomrse konce Amerikancima (akcenat na donekle). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Furnije je obezbedio novi ugovor u Niksima, sad samo ciglari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Just now, Prijatelj Mitar said: Podsecaju me Slovenci na jednu ekipu sa OI od pre pet godina... Medjutim, navijam za Francuze jer jedino oni donekle mogu da pomrse konce Amerikancima (akcenat na donekle). Slazem se, ali bi mi opet bilo krivo da ostanu bez medalje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 odmorio se kad je ntlikina izasao, tako da nisam pametan Da je valjao, ne bi ni izlazio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Podsecaju me Slovenci na jednu ekipu sa OI od pre pet godina... Medjutim, navijam za Francuze jer jedino oni donekle mogu da pomrse konce Amerikancima (akcenat na donekle). ma kakvi, amere drzi durant sve dok se neki od ovih olstarova minus holivud, ne seti da treba nekako da doprinese, a imaju jos po 5x nacina osim suta. nisu ni francuzi nista posebno, decolo i huertel su bas losi, batum je isto blize penziji nego prajmu - slobodno navijaj za slovence (( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Furnie igra za raju...Batum ne zna sa koje strane mu prolazi Toby...Čančar ,,stone cold killer'' rešavao ovo.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 1 minute ago, Sprivel said: Da je valjao, ne bi ni izlazio? sutirao je 0/4, sta da se radi nego da izadje. ali vratice se ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ozdravite, pa da se vracamo. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Precenio sam Nakitlinu skoro kada sam napisao da je idealan za Asvel. Nije ni za to, i tamo mora da se proturi lopta kroz obruc neki put... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Slazem se da Francuzi nisu sjajni, ali tesko da Slovenci mogu pera odbiti Amerima 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Frenki je mladji brat jednog bivseg kosarkasa KKP. Da me ne cuje Safet 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Gremo Slovenci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Pa dobro, možda ne mogu da oderu USA ni jedni ni drugi, ali svakako bih radije gledala Slovence u finalu. I ovde su bolji, ali moraće malo po gasu jer je Francuska malo čvršća reprezentacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) Jaki su Slovenci, imaju dosta oruzja uz fenomenalnog Luku. Ipak mislim da ce ovo Francuzi da prodju, vrvt ce i produzeci ovdje biti. Tobey ce im biti bolji ubod od Randolpha kako stvari stoje. Edited August 5, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Francuzi 42% za 3 ali zato 37% za 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ziv je Batum👌 on ako proigra game over. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Razigrali se malo Francuzi, evo i Evana njujorškog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Gremo Slovenci.. nemojte sad da padate 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Just now, MrTripleDouble said: Gremo Slovenci.. nemojte sad da padate Opet ti da baksuziraš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ali nemoguce je da niko od ovih niskih ne moze da odmeni Luku barem u prenosu lopte... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Koja štetočina je Dragić... Sve što je pokušao je upropastio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts