Dracarys Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Možemo da se zezamo, ali je Rubio posle Durenta najbolji igrač na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Španija igra odbranu "svi smo mi Boban Marijanović". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Možemo da se zezamo, ali je Rubio posle Durenta najbolji igrač na terenu. bolje bi mu bilo da je bio solidan k'o bogdan protiv slovenije, umesto što ih je doterao do ovog duela Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Kapiram da bi postovi i postovi pohvala bili ispisani o igracu koji nosi svoju reprezentaciju ovako protiv Amerikanaca, ali jbg, Rubio je to... Svaka cast coveku kako se bori i pogadja ove suteve na drugom velikom turniru uzastopno, iako je i dalje osporavani i prati ga nadimak kamenjar. Samo su se 5 Spanaca upisala u listu strelaca. Tanko je to za neko iznenadjenje iako USA igra nista specijalno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Kapiram da bi postovi i postovi pohvala bili ispisani o igracu koji nosi svoju reprezentaciju ovako protiv Amerikanaca, ali jbg, Rubio je to... Svaka cast coveku kako se bori i pogadja ove suteve na drugom velikom turniru uzastopno, iako je i dalje osporavani i prati ga nadimak kamenjar. Samo su se 5 Spanaca upisala u listu strelaca. Tanko je to za neko iznenadjenje iako USA igra nista specijalno.Šta bi im tek Teo radio... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Recite mi kada bi Stefan Markovic imao ovakvu partiju?Posto su ga neki ovde poredili sa njim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ne znaš ti druže istinu, Rubio ti je španski Stefan Marković, rečeno i u kamen uklesano još na starom forumu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Bookera nije probio još samo Garbajosa. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Jbg teško je prevaliti preko usta te pohvale.. Liči na onu bradatu pobednicu Evrovizije. Ali jedan rispekt je zaslužio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 44 minutes ago, Ječmendo said: U odnosu na duele ovih reprezentacija u Pekingu i Londonu basket druge, da ne kažem treće klase. Pomalo tužno na šta ovo liči. Dobro, sa tim utakmicama tesko da se nesto moze porediti. To su verovatno i dve najbolje utakmice nekih reprezentacija ikada. Za mene ona iz Pekinga i najbolja utakmica koju sam gledao u svom zivotu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Just now, mister-no said: Jbg teško je prevaliti preko usta te pohvale.. Liči na onu bradatu pobednicu Evrovizije. Ali jedan rispekt je zaslužio. partija je vrhunska. u startu sam napisao da njegovo i ljuljovo ludilo drži špance u igri. imaće još jednu temu da prepriča unucima. samo kažem da je neka njegova prosečna partija protiv slovenije vodila špance do potencijalnog finala. i to nije odigrao loše jer nije ušla neka lopta niti nije imao sreće, već je odigrao nonšalantno i sa ubeđenjem da on treba sve da završi. mislim, meni je super što je ovako ispalo. em sam gledao dobru 1/4finals tekmu, em slovenci idu u semis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Na kraju dosta tanka utakmica, nisu Španci mogli ni da naprave neku frku ovde. Rubio pokidao, Ćaćo i Vili solidni, ostali ipak skromni uz par igrača sa jednom nogom u sarkofagu. Ameri u trećoj brzini, dovoljno bilo da malo KD pojača i da se priključi povremeno neki od ovih trpača pilića i to je to. Mislim da bi Australija mogla da im bude gadniji protivnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Svaka cast Rubiju, junacki je poginuo. Samo zbog njega mi je krivo sto su ispali, jbg. Bice bolje Riki! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Utisak je da bi Luka Doncic igrao ovde i da je nba plej of u toku. Nekako bi doleteo izmedju utakmica, odigrao, odlazio, vracao se... Kapa dole za sve! 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Vise bih voleo da Slovenci osvoje ovo nego bilo sta drugo do kraja OI 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: uz par igrača sa jednom nogom u sarkofagu 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zastotako Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Draymond i Adebayo su bas vrhunski defanzivni centri na ovom nivou, u pick igri ne stvaras visak zato sto ih ne mozes probiti. Da nije Riki poludeo spanci bukvalno ne bi postigli 10 poena u drugom poluvremenu. A kad kruzi lopta kod amera to je daleko najlepsi protok od svih ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3, 2021 Author Share Posted August 3, 2021 Marc i Pau se povukli iz reprezentacije. Marc sa 'samo' 36 godina, bas je propao fizicki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Mnogo je tu igrača za reprezentativnu penziju, pored braće Gasol svakako i Rudy i Llull. Kad pogledaš njihovo stanje i logično je što su se okrenuli Rubiu kao lideru, a drugi najbolji igrač im je takođe PG - Chacho. Vreme je da Hernangomezi i Garuba dobiju veće uloge, od Abrinesa nikad igrač, od Abaldea možda i bude, mudatiji je i agresivniji. Zlato sa prethodnog SP iz ove perspektive deluje kao nestvarno dobar rezultat. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Da li je Jokic uopste odgledao barem jednu utakmicu sa OI. Ili ga boli bas i očni kapak, pa treba odmor i za to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ne bi oni ni igrali da imaju nekog drugog. I vec su odlazili svi, propustali takmicenja da bi izgradili nesto novo i dobili nove lidere, ali dzabe. Za dve, tri godine ako se nesto drasticno ne promeni bice neki nivo Nemacke verovatno, daleko od favorita za medalju na EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ustao sam bio da gledam i 2. poluvreme Slovenije, krajnje rutinski. Zoran Dragić partija karijere. Nemci su baš beda na bekovima. Wagner liči na Štimca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 talijani aka kratko ćebe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 33 minutes ago, oubrevo. said: talijani aka kratko ćebe Plus što Francuzi imaju duge noge... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Koliko god bio leš u NBA do rehabilitacije ove sezone, Batum je ćaća za internacionalnu košarku. Šta sve krpi u ovoj utakmici, ima ga svuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts